• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

QIP problem

Started by milanko, 17.10.2007, 22:58:42

« predchdzajce - alie »

milanko

nejde mi prijimat subory... cim to je ciiim to je ?  :dancing:

tvari sa ze prenos ide ale ked to prijme vypise mi chybu ze neexistuje cielovy priecinok...a on naozaj neexistuje.. a ked ho vytvorim ja presne tak ako vypisal cestu ze neexistuje tak aj tak to nefacha...

btw. neslo mi to na QIP 2005 a ani na Infime to nejde..niekto nejake napady? skusenosti ?

thx   bv
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

JCube

ja som sa zmieril s tym ze mi to nejde odkedy qip mam... :Da nevyriesil som to... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

milanko

ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...problem vyrieseny !!!

bol hacik vo Viste... vypol som UAC a uz to facha...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Ing. nemtom

nice, odporucam kazdemu kto si prvykrat instaluje vistu aby zacinal tym ze vypne UAC v control panel-> user accounts (treba restart)
brix will be shat

Pusta

fnuq a milankovi to uz idem a mne este stale nie  ak:

milanko

a vypla si si to UAC .. ??? aky mas qip?
(\__/)
(O.o )

Pusta

ja po 1. nemam vistu ale XP a  2.mam 2005(8030)   bn

milanko

aha :) no tak to ti neviem ... u mna bol v podstate problem ten ze miesto kam sa mali ukladat subory bolo chranene tym UAC .... teda tam QIP nemal povolene vytvarat adresare a nic zapisovat...
(\__/)
(O.o )

toronto_girl

zaujimaveee... tiez pouzivam QIP a niekedy mi ide odoslat subory alebo prijat a niekedy nie... dalsi problem je taky ze ma nechce hned na prvy raz prihlasit... cim to je cim to je???  bn

Nemať čo robiť nie je potešením; mať kopu roboty a nerobiť nič, to je pôžitok. – [Mary Wilson]

milanko

no to s tym prihlasenim som mal obcas aj ja problem... ale zatial na qipe infimum sa mi to este nestalo.....a ten prenos.. no ono aj mne to obcas nejde... medzi icq 6 a qip mam asi najvacsi problem..niekedy ide niekedy nie... obcas staci len zmenit nazov suboru...niekedy ma probelm pochopit diakritiku
(\__/)
(O.o )

mrkvy

UTFG(mail).. ;) Tam to facha jak blesk.. :P
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

mishelka

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

kOsTi

:trestac:

mishelka

ale tiež ma niekedy (alebo v poslednom čase dosť často) nechce prihlásiť na konto, musím prehodiť párkrát status, inak sa na mňa vyjekašle :D no neviem kde je chyba... Asi vyskúšam mirandu :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

kOsTi

:trestac:

Ing. nemtom

Quote from: mishela on  30.10.2007, 12:39:17
ale tiež ma niekedy (alebo v poslednom čase dosť často) nechce prihlásiť na konto, musím prehodiť párkrát status, inak sa na mňa vyjekašle :D no neviem kde je chyba... Asi vyskúšam mirandu :D

yeah, miranda ma zatial nikdy nesklamala
brix will be shat

JCube

to robia vsetky alternativne klienty ze sa nevedia prihlasit...mne to robi ako miranda tak qip trilian gaim licq... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

nighthunter

Quote from: JCube on  30.10.2007, 15:48:31
to robia vsetky alternativne klienty ze sa nevedia prihlasit...mne to robi ako miranda tak qip trilian gaim licq... :D
nie vsetky a nie vzdy
(prave to je na tom ale najhorsie  :emot-LMAO: :emot-LMAO:)
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)