• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

pusta needs help !

Started by Pusta, 16.01.2008, 04:30:40

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Pusta

no LOL neviem ci to bude tym ze ja uz nejak zle vidim od tolkeho ucenia ale toto ma pobavilo..  :j_laugh:

nighthunter

grafit ak oze TUHA ? (kosti, nie DUHA)
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Raleon

Quote from: Pusta on  16.01.2008, 23:00:39
no LOL neviem ci to bude tym ze ja uz nejak zle vidim od tolkeho ucenia ale toto ma pobavilo..  :j_laugh:

a este ze zeny nesu perverzne :)

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

pUf

TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

stricky

MY CHCEME DALSIE OBRAZKY!!!!  :emot-dance: :emot-dance: :emot-dance:

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

nieco na styl klipu Satisfaction?

Pusta

Quote from: nighthunter on  16.01.2008, 23:23:50
grafit ak oze TUHA ? (kosti, nie DUHA)
akoze grafit v grafitickyx lliatinach :P
Quote from: Raleon on  16.01.2008, 23:28:32
Quote from: Pusta on  16.01.2008, 23:00:39

a este ze zeny nesu perverzne :)
su! :D

nighthunter

kOsTi

ludia co vam uz jebe dnes neni DUUUUHAAA!! to nemozte len tak davat kedy sa vam zachce :j_cheesy: :P
:trestac:

nighthunter

dnes je

I LIKE PIE!!!

nighthunter

alebo este uctoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Pusta

akoze uciim sa uz cely den ale este mi thak nepreskakuje ako vam  :whacko:

kOsTi

si myslis ty... ved pre seba je kazdy blazon normalny... ale az spolocnost okolo neho urcuje kto je a kto nie je blazon... takze si nefandi velmi :j_cheesy:

Pusta

dobre dobre...len prosim ta nepouzivaj v konverzacii so mnou take zlozite vety lebo uz pomaly nerozumiem ani jednoduchym nerozvitym vetam a nie takym suvetiam!!! a este k tomu filozofickym  :huh2:

kamelot

Quote from: kOsTi on  17.01.2008, 01:24:28
si myslis ty... ved pre seba je kazdy blazon normalny... ale az spolocnost okolo neho urcuje kto je a kto nie je blazon... takze si nefandi velmi :j_cheesy:

:j_cheesy: :j_cheesy: :j_cheesy:

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

nighthunter

Quote from: Pusta on  17.01.2008, 01:27:19
dobre dobre...len prosim ta nepouzivaj v konverzacii so mnou take zlozite vety lebo uz pomaly nerozumiem ani jednoduchym nerozvitym vetam a nie takym suvetiam!!! a este k tomu filozofickym  :huh2:
MAMA MA EMU
EMA MA MAMU
EMA JE MALA

EMA JE EMO

pUf

TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

milanko

fuha...9 stran len tak zhucalo... :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

pUf

kazdy normalny chlap a este aj zalobaba sa snazili pomoct jednej z mala aktivnych prispievateliek  :j_cheesy:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pusta

a za to je vam "jedna z mala aktivnyx prispievateliek" nadovsetko vdacna  :emot-prettywink:
:h_kiss:

pUf

Quote from: Pusta on  17.01.2008, 02:58:54
a za to je vam "jedna z mala aktivnyx prispievateliek" nadovsetko vdacna  :emot-prettywink:
:h_kiss:

za to by si mna a kOstiho mala pozvat na pivko lebo sme ti najviac pomohli a najviac ta mame radi  :j_cheesy:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Pusta

dobre thak vas pozyvam peniaze vam poslem postovou poukazkou typu "U" 
:emot-LMAO:

kOsTi

aj ty budes v tej poukazke?  :j_cheesy: