• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

pusta needs help !

Started by Pusta, 16.01.2008, 04:30:40

« predchádzajúce - ïal¹ie »

kOsTi

:trestac:

kOsTi

kOsTi

kOsTi

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

pUf

dig ywetka sa rozumie aj do gitar.. odpadnem 2. krat  :j_cheesy:

Fender su gitary a konkretne modely su telecaster, stratocaster .. asi najznamejsie.. potom este seliake ine
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Pusta

Quote from: pUf on  16.01.2008, 05:43:32
dig ywetka sa rozumie aj do gitar.. odpadnem 2. krat  :j_cheesy:

Fender su gitary a konkretne modely su telecaster, stratocaster .. asi najznamejsie.. potom este seliake ine
LOL a ja som rozmyslala ze to ake pomocky do vesmiru (stratosfery) to mohla mat namysly = STRATO-CASTER :D :D :D

pUf

stratocaster - btw tjez mam ten tvar gitary

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kOsTi

moe.... cista DUUUUHA!

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

no ale uz DOST BOLO  ak:

ako mam pomenovat ten zhluk maly veciciek...a co su to tam tie setuholnikove rurky.....a to zakruzkovane to su hodinky???  ak:

nighthunter

chcem vyssie rozlisenie
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

toto vlavo vyzera ako nejake ventily, 6 uholnikove veci mozu byt ingoty :D http://en.wikipedia.org/wiki/Ingot a tymi hodinkami si nie som isty
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

mrkvy

Ano to su hodinky rozobrate.. :) To hore su sesthrany a to hore v lavo su teplarenske suciastky.. ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

pUf

ale moja gitara je aj tak krajsia ako dajaky fender stratocaster  :j_cheesy:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

nighthunter

? - podla mna su to spoje na rurky, trubky, tycky
wtf? - kabel
sipka s kruzkom - hodinky

kamelot

Quote from: pUf on  16.01.2008, 05:58:32
ale moja gitara je aj tak krajsia ako dajaky fender stratocaster  :j_cheesy:

ani by si nezobral keby ti davali US strat  :j_cheesy:

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kOsTi

chcete vediet co si ja myslim ze to je? :D

Pusta

Quote from: pUf on  16.01.2008, 05:57:18
toto vlavo vyzera ako nejake ventily, 6 uholnikove veci mozu byt ingoty :D http://en.wikipedia.org/wiki/Ingot a tymi hodinkami si nie som isty
drahy moj "Ingot" je vseobecne pojem na odliatok ktory vznikne priamim odliatim do formy (kokily) a zvycaje vazia aj 2-3 tony  pretoze sa vyuzivaja len na vyrobu velkyx komplexnyx cuciastok pri ktoryx je obtiazne obrabanie

pUf

wtf urcite nie je kabel.. podla mna to su ingoty ako som napisal :D a potom sa z nich este vyrobia bud matice alebo tie vecicky nalavo co su..  :j_cheesy:

Quote from: kamelot on  16.01.2008, 06:00:32
ani by si nezobral keby ti davali US strat  :j_cheesy:

kto povedal ze nie? :j_cheesy:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Pusta

ani mne sa nezda ten kabel ...zeby bol MOSADZNY?  :huh2:

pUf

Quote from: Pusta on  16.01.2008, 06:01:50
Quote from: pUf on  16.01.2008, 05:57:18
drahy moj "Ingot" je vseobecne pojem na odliatok ktory vznikne priamim odliatim do formy (kokily) a zvycaje vazia aj 2-3 tony  pretoze sa vyuzivaja len na vyrobu velkyx komplexnyx cuciastok pri ktoryx je obtiazne obrabanie

dobre draha moja.. ospravedln prosim moju absolutnu nevedomost v tejto oblasti.. ale aj tak si myslim ze to je nejaka forma "polotovaru" :P  :j_cheesy:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

nighthunter

kamelot

Quote from: pUf on  16.01.2008, 06:02:47
kto povedal ze nie? :j_cheesy:

no tak to vyznelo :) ale tele radsej ako strat imho...

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

nighthunter

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ziadny kabel, obyjňcajna mosadzna TYC

http://www.allproducts.com/metal/powerway/brass_rod-2.jpg