• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Psychologicky vyskum

Started by Havran, 28.10.2009, 22:43:46

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Keby ma priatelka podviedla "vyspala sa" s nejakou inou holkou (v podstate dost peknou), tak moja reakcia by bola

Chvalil by som sa s tym vsetkym kamaratom
1 (2.1%)
Bol by som nahnevany ze ma nezavolala, pripadne neurobila foto alebo video dokumentaciu
28 (58.3%)
Myslel by som si ze je stetka a rozisiel sa s nou
19 (39.6%)

Total Members Voted: 48

stricky

az ten niekto kto bude pre teba znamenat viac ako len nastroj na uspokojenie pride s takouto poziadavkou tak uvidime

Tanka

myslim ze ak ste spolu nie kvoli hromonalnej burke ale normalne, tak vo fungujucom vztahu s takym niecim nikto nepride (ak nemate nejaku dohodu, volny vztah, whatever... ale v tom pripade take ze kto co robi vobec neriesite)

Tanka

a to ze ci chlap ci holka je kravina... ak si to otocime tak ked chalan podvedie babu s inym chlapom a nie s holkou tak to je akoze viac ok? a nechcem pocuvat dristy ze dvaja chlapi a dve holky to je daco ine :)

Safyia

Mno je tu istyy rozdiel... Ak by sa chlap vyspal s inym chlapom, ano, povazovala by som to za podvod... Ale je to ine, ked sa dvaja dohodneme, ze by sme mohli skusit trojku. A robia to aj v normalne fungujucich vztahoch, nie len len ti, ktori vedu vztah kvoli sexu. Je to normalne spestrenie podla mna. Ako ked si kupite nejaku hracku so sexshopu :)

puq

Quote from: Tanka on  30.10.2009, 17:00:28
a to ze ci chlap ci holka je kravina... ak si to otocime tak ked chalan podvedie babu s inym chlapom a nie s holkou tak to je akoze viac ok? a nechcem pocuvat dristy ze dvaja chlapi a dve holky to je daco ine :)

podla mna je pre zenu lepsia alternativa ak ju podvedie muz s inou zenou ako s inym chlapom :D :D

stricky

aj pre toho muza by som povedal...:D

kOsTi

Quote from: Safyia on  30.10.2009, 17:12:56
Mno je tu istyy rozdiel... Ak by sa chlap vyspal s inym chlapom, ano, povazovala by som to za podvod...

sak o tomto je tento topic :) nie o tom ci sa dvaja dohodnu :)
:trestac:

Tanka

Mno je tu istyy rozdiel... Ak by sa chlap vyspal s inym chlapom, ano, povazovala by som to za podvod... Ale je to ine, ked sa dvaja dohodneme, ze by sme mohli skusit trojku. A robia to aj v normalne fungujucich vztahoch, nie len len ti, ktori vedu vztah kvoli sexu. Je to normalne spestrenie podla mna. Ako ked si kupite nejaku hracku so sexshopu :)
ja som sa nebavila o trojke ked sa dohodnete ;D ale o tom ked za tebou pride priatel/ka, ze to chce skusit sam s niekym inym, pripadne uz skusil
a znova opakujem ak mate otvoreny volny ci jaky vztah tak to je kazdeho vec ale to si zrejme potom nikto neciti potrebu pytat povolenie

stricky

neskusi holka najprv druhu holku a az tak trojku zo svojim chlopikom?

Tanka

Quote from: stricky on  30.10.2009, 17:21:42
neviem ani jedno nie je moj cup of tea :)

Safyia

Quote from: kOsTi on  30.10.2009, 17:18:54
Mno je tu istyy rozdiel... Ak by sa chlap vyspal s inym chlapom, ano, povazovala by som to za podvod...

sak o tomto je tento topic :) nie o tom ci sa dvaja dohodnu :)
Mno, lebo sa tu uz rozoberalo kadeco, taak som to uviedla na pravu mieru... V tom pripade je to jednoznacne podvadzanie :P

stricky

Quote from: Tanka on  30.10.2009, 17:22:13

nikto nie je dokonaly

kOsTi

Quote from: stricky on  30.10.2009, 17:24:17
Quote from: Tanka on  30.10.2009, 17:22:13

nikto nie je dokonaly

nj niekto nevie ani posty pisat :D

stricky

vsetko je tak ako ma byt  ;D

kOsTi

stricky

kosti: a keby ze ti caja povie ze chce skusit trojku s holkou a tebou, tak co ty na to?

kOsTi

ja neuznavam ani trojku... ver ci never :) teda vo vaznom vztahu urcite nie, v nejakom volnom mozno :)

ale viem ze vy hnusne nadrzane zveri by ste hned po tom skocili :D

cheMicka

joj kosti my sme este mladi :D si chcem este uzivat :D potom budeme uz len hundrat v tvojom veku... :D :D :D

kOsTi

a vobec.... ja som veriaci a sex az po svadbe!!!!  bq

t0Mi

Quote from: cheMicka on  30.10.2009, 20:53:47
joj kosti my sme este mladi :D si chcem este uzivat :D potom budeme uz len hundrat v tvojom veku... :D :D :D
tak tak..

stricky

Quote from: t0Mi on  30.10.2009, 22:09:52
Quote from: cheMicka on  30.10.2009, 20:53:47
tak tak..
suhlas

kOsTi

QueenOfEvil

[quote author = Deviant link = topic = 3700.msg168299 # msg168299 date = 1256812401]
Dámy z fóra nech sa vyjadria keby sa ich priateľ vyspal s iným chalanom (v podstate dost pekným) ... ako by ste reagovali? Bk rozchod? Trojka? Facka nôh?: D
[/ Quote]

zasmiala by som sa :D a asi by to trochu urazilo moje ego :D ale pozerat by som sa na to nechcela v trojke :D

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)