• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

program na upravu (strihanie, skracovanie,vystrihovanie casti...)pesniciek

Started by Pusta, 28.07.2008, 03:51:41

« predchádzajúce - ïal¹ie »

JCube

no moj je dost hlasny a ja ho tiez nepocujem...proste ignore :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

cakam kym mi priatel posle cracknutu verziu Nera...lebo tam sa to da pekne zostrihat..len mi to nece ulozit do mp3 ... nemala som teraz cas hrajkat sa na PC  bk

supersayan

Quote from: Pusta on  05.08.2008, 01:30:12
cakam kym mi priatel posle cracknutu verziu Nera...lebo tam sa to da pekne zostrihat..len mi to nece ulozit do mp3 ... nemala som teraz cas hrajkat sa na PC  bk
aky program ti nechce ulozit do mp3? v nero wave editor?
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

Pusta

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

co bolo nepochopitelne na mojej predoslej vete ktora znela citujem "nemala som teraz cas hrajkat sa na PC "  :emot-shakehead:

stricky

Ing. nemtom

aj mne, ale mam crack, pusta asi nema kedze caka na priatela kym jej posle
brix will be shat

stricky

som ti dal link na ten cut mp3 - uz si mohla mat davno pokoj

nighthunter

nighthunter

Pusta

nighthunter

Evica

Quote from: nighthunter on  07.08.2008, 16:05:40
joj no prepac

odfotim ti zajaca u babky, ok ?

nevtieraj sa... zajace u pribuznych tu fotim ja...

Pusta

nighthunter

nighthunter

Evica

moje su krajsie http://www.tu-ke.com/forum/index.php?topic=2177.570

hodim aj aktualnejsie, ak bude pusta chciet a hunto sa neurazi... ale az ked sosnem do PC

Pusta

nighthunter

hej, Plechotice pri Trebisove

furt cez vikend  som tam (aj teraz  ztade pisem z ukradnuteho internetu hehe (ale ne moj problem ze to nemaju chranene))

a fotozz budu az neskor, momentalne mame len 2 velke zajace, ale 1 samica je uz nabuchana takze budu aj male co nevidiet

este mozem sfotit aj kury a prasata

psa nefotim, bo to je cisty debil a ne pes, ja sa k nemu nepriznavam a ani som ho nikdy necvicil hehe