• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Profesorske Ftipy

Started by LNC, 28.10.2007, 02:04:17

« predchádzajúce - ïal¹ie »

LNC

Takze ftipky, kt. zazneli na prednaskach/cvikach.

Dudy:
1. - Blondinka si kupila letenku do New Yorku - do turistickej triedy. Nastupi do lietadla a sadne si hned do 1. triedy. Pride za nou pan, kt. ma zakupene dane miesto a hovori jej: "Slecna, prosim Vas, uvolnite mi miesto, tu sedim ja." blondinka na to: "Nie, ja z tadial neodidem, tu sedim ja!" Panovi sa blondinku nepodarilo prehovorit, preto si zavolal stewardku na pomoc. Stewardka sla k blondinke, zasepkala jej nieco do ucha, blondinka vstala a odkracala do 2. triedy. Pan sa pyta stewardky: "Prosim Vas, co ste jej povedali?" Stewardka odpoveda:"Povedala som, ze 2. trieda leti do New Yorku, ale prva do Afriky." Hahaha, hihihi.
reakcia na vtip: Vsetci 30! ludia co boli na prednaske sa schuti zasmiali... :D

2. - Po uspechu s prvym blondinkovym vtipom prisiel este jeden: Stretnu sa 2 blondinky. Jedna sa pyta: "Ako sa mas?" Druha: "AAAle, znicena som, bola som na tehotenskych testoch..." Prva: "Heeej? A tazke boli otazky?" LOL
reakcia: Vsetci 20 ludia, kt. este vydrzali sa schuti zasmiali
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

LNC

Dudy strikes back:
Lezi Sara s Ismaelom(alebo dajake ine zidovske muzske meno) vo svojom stane na posteli....Zrazu len pocut vzdychat Saru Ach Ach Ach och och och uch uch uch....Ismaelovi to neda  atak sa pyta: CO je Sara ze tak vzdychas...Ona odpoveda:Ach Imael, tazko mi je...A Ismael nato:Ach Sara..a komu je dnes lahko....
reakcia: vsetkych 50 ludi co bolo na prednaske bolo najprv kus mimo, potom vsak svarny suhaj prerusil trapne ticho vykrikom: "Dobryyy kamen!" Smiech pretrvaval vraj az 5 minut.
vtip zaznamenala Sophie. THX

LNC

UPS - Mr. Saturday:

prednaska 1. tyzden: Preco necestoval Bruce Willis na Titanicu? Lebo by bol vsetkych zachranil...

prednaska 2. tyzden: Viete preco nebol na Titanicu Bruce Willis? Lebo by vsetkych zachranil...

prednaska 3. tyzden: To mate tak jak ked sa spytam, ze preco nebol na Titanicu Bruce Willis, viete? Lebo by vsetkych zachranil...

prednaska 4. tyzden: zmenili nam prednasajuceho...

kOsTi

este ste nemali ze??: Preco chlap ked sa ozeni oslepne? booo uz neuvidi peniaze :D (prvych asi 5 krat sme sa tvarili ze je to nove... teraz ho uz doplname s dokoncenim vtipu)

abo: Niekedy v poslednej dobe ste spustali PC? Napr zo 7. poschodia sa dobre spusta...

Herr Samstag
:trestac:

Pusta

nemenovany cviciaci na cviceniach z nauky o materialoch : " minule sme sa thak s kolegom bavili o tom ze ho bolia krize a ja som mu na to povedal  :bolest v krizoch sposobuje nedostatok sexu , no on mi na to povedal ze to moze byt aj z  nadmerneho sexu ...... ja som mu to celkom neveril....ale prisla chvila ked som sa aj ja zacal stazovat na krize a v tu chvilu som predsa pripustil ze to moze byt aj z toho nadmerneho sexu"
no HA -HA  :ohmigod: Vsetci sme sa zasmiali ....a to aj preto ze dany clovek ma asi thak 60 rokov sive vlasy a plesinou na hlave 

kOsTi

abo teta na etike:

Uz mi tu studenti odovzdali vselico (akoze uvahy) a bolo jasne ze to mali odniekial z internetu... ale ja dufam ze vy budete ini

:) ... jasneee teta

LNC

Mr. Saturday strikes back:

Po sexe hovori zena Billa Gatesa svojmu manzelovi: "Uz viem, preco si svoju firmu pomenoval MicroSoft"

kOsTi

jasneee som uplne zabudol na tento :ohmigod:

LNC

Na ZEI (Svěrák):

A nie, ze budete pred inspekciou polievat podu chemikaliami, alebo ju pojdete pocurat, aby sa zvysila jej kyslost. To je neprofesionalne a ma to len kratkodoby ucinok. :D

psicho

Quote from: Pusta on  28.10.2007, 02:32:00
nemenovany cviciaci na cviceniach z nauky o materialoch : " minule sme sa thak s kolegom bavili o tom ze ho bolia krize a ja som mu na to povedal  :bolest v krizoch sposobuje nedostatok sexu , no on mi na to povedal ze to moze byt aj z  nadmerneho sexu ...... ja som mu to celkom neveril....ale prisla chvila ked som sa aj ja zacal stazovat na krize a v tu chvilu som predsa pripustil ze to moze byt aj z toho nadmerneho sexu"
no HA -HA  :ohmigod: Vsetci sme sa zasmiali ....a to aj preto ze dany clovek ma asi thak 60 rokov sive vlasy a plesinou na hlave 

a co ked ma vela penazi ?  plati rovnica Mo money = mo sex :P
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

nighthunter

u nas su pro faci velmi suchi
srandu si robime na prednaskach my(ti ktori boli so mnou, cedia o com hovorim)
ale na 1 si predsa spominam
aky je rozdiela medzi doktorandom, cviciacim a profesorom
Ked vam nieco treba, doktorand vie odpoved.
Cviciaci vie, kde je kniha v ktorej to je
A profak vie, kde je cviciaci.
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Gaspacho

ufff uz ani neviem kto...tusim ze cviciaci alebo prednasajuci na NMPaS zarezal: ved aj studenti su vlastne ludia...

bubo

no ta dudyho vtipy su fakt neskutocne :D vzdy musi niekto odstartovat smiech po vtipe... HA HA ha hm... kuc
:puf:

stricky

Meszaros: Akonahle u niekoho najdem nieco podozrive tak mi prestanete byt sympaticky, a ja takych ludi velmo nemam rad....

kOsTi

Student: To mame davat do tych policok fajky alebo kruzkovat alebo ako?
Simonak: Heeej? Fajky by ste chceli co? No pozrime sa....

:)

Gaspacho

Busa na uvod cvika z NMPaS:
Students, welcome to the party!

mrkvy

Quote from: bubo on  14.11.2007, 16:45:06
no ta dudyho vtipy su fakt neskutocne :D vzdy musi niekto odstartovat smiech po vtipe... HA HA ha hm... kuc

WTF? to co za avatar sefe? :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

bubo

:puf:

mrkvy

:D to hej, ten v signature som videl, ten je najsampopicovatejsi.. :D (BTW: aky lvl ma to slovo? :P )
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kOsTi

mrkvy

no, da sa.. :) sa tesim na ten 10lvl.. :)
(\__/)
(O.o )

LNC

dlhovlasak zo ZIMKA:
"Viete aky co maju spolocne clovek a strom v noci?"
"No predsa obaja dychaju!"
LOL

"Ked pozerate na prednaske animovane filmy, to sa da tazko sustredit... Ja ked som ich este zbieral, tak to som parkrat navstivil aj intrak, ale viete, zohnat tie s tym kojotom, pre neznalych, to je ten mig-mig, tak to je velmi tazke. Tam je ich totiz viac serii..."

PorubAn:"Tak za toto budete musiet odovzdat velmi dobre vypracovane zadanie, to si zapamatam."
student: "ano, ano, aj na JAVU sa prihlasim"
Por: "Aj to si zapamatam!"

kOsTi

a to je kto? nepoznam....

kOsTi

tusim som ho uz raz videl... ale nemal som nejak tu moznost blizsieho kontaktu :)