• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

problemy s torrent klientami

Started by mishelka, 29.05.2009, 16:14:05

« predchdzajce - alie »

mishelka

neviem ci ma kazdy takyto problem, ale ja ako nahle spustim bitcomet, zamrzne mi cely internet, vyhodi ma z icq aj z gmail uctu a ziadnu stranku neotvorim kym je bitcomet zapnuty (a to sa ani nemusi nic stahovat v tej chvili) a ani par minut po jeho vypnuti.. niekedy to zmrzne do nenavratna, takze pomoze len restart pocitaca.. stahovanie mam obmedzene na niekolko kB/s (kedy ako, max 10).. nevie niekto ako to riesit? please, rada by som popri stahovani aj nieco s internetom robila... :emot-rolleyes:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

ywetka

Quote from: mishelka on  29.05.2009, 16:14:05
neviem ci ma kazdy takyto problem, ale ja ako nahle spustim bitcomet, zamrzne mi cely internet, vyhodi ma z icq aj z gmail uctu a ziadnu stranku neotvorim kym je bitcomet zapnuty (a to sa ani nemusi nic stahovat v tej chvili) a ani par minut po jeho vypnuti.. niekedy to zmrzne do nenavratna, takze pomoze len restart pocitaca.. stahovanie mam obmedzene na niekolko kB/s (kedy ako, max 10).. nevie niekto ako to riesit? please, rada by som popri stahovani aj nieco s internetom robila... :emot-rolleyes:

fiha... a mas nastavene aj to, kolko seedujes? S takym problemom som sa uz stretla a pomohlo to, ze hned ked nieco stiahnes, tak to odstranis zo zoznamu a dalej neseedujes... ak si torrent totiz v zozname ponechala aj po stiahnuti suboru a dala iba stop, popripade si to nejako obmedzila, to nepomaha, ono sa to vie samo prenastavit po nejakom case. Cize stiahni a hned vymaz zo zoznamu.

PS: este som chcela dodat, ze ja mam upload vzdy obmedzeny na maximum 4 kb/s a zatial ziadny problem
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

mishelka

nic neseedujem, vsetko mazem... (teda len ako ulohy, ale vacsinou to presuniem niekde inde)

kOsTi

:trestac:

mishelka

sa mi zda ze som to skusala tiez, ale ked vyskusam dam vediet ako to dopadlo, dik

markus

neviem mne sa to stavalo tiez neviem koli comu to je :) ale ak som mal icq abo skype zapnuty ostal mi zapnuty akurat sa mi uz nezapol ak zapnuty nebol :D:D:D

tiez som mal ale ten problem ked stahujem cez torrent nesiel internet... ale zaujimave ze odkedy mam wi-fi router a idem cez wifi tak mi to nerobi :D

Ing. nemtom

Quote from: ywetka on  29.05.2009, 16:19:05
ja mam upload vzdy obmedzeny na maximum 4 kb/s

limitovanie uploadu zabija torrenty!!!
brix will be shat

mishelka

nelimitovanie uploadu/downladu zabija moj internet!!!

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

JCube

Quote from: Bc. nemtom on  29.05.2009, 17:49:29
Quote from: ywetka on  29.05.2009, 16:19:05
ja mam upload vzdy obmedzeny na maximum 4 kb/s

limitovanie uploadu zabija torrenty!!!
preto v skole bezim non stop :D

radix

jeeeeej toto robi aj mne :D

Ing. nemtom

brix will be shat

JCube

radix

ja som to poriesil tak ze netaham

Smokie

ja som to tiez uspesne poriesil, ale keby som napisal ako, tak tu bude psicho este do zajtra vypisovat, ze to sux... :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

mishelka

ja to riesim tak ze taham cez noc...

Quote from: radix on  29.05.2009, 23:40:52

akeho klienta pouzivas?

kOsTi

radix

Quote from: mishelka on  30.05.2009, 03:35:02
ja to riesim tak ze taham cez noc...

Quote from: radix on  29.05.2009, 23:40:52

akeho klienta pouzivas?
Quote from: kOsTi on  30.05.2009, 03:50:27
Quote from: kOsTi on  29.05.2009, 16:23:08
uTorrent

:thumbs-up:

Aniy

ako mne to robí aj u-čko starí že ho zapnem a net nejde a to mám 11Mbit, okresal som počet spojení no nič. proste po čase to začalo robiť aj po preinštalovaní widly. pritom keď ťahám tak na druhom PC cez wifi rýchlosť v pohode

ywetka

neverim, ze typ klienta ma na to vplyv... ja ale pouzivam bittorent a zatial som tento problem ja osobne nemala
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

markus

ja pouzivam zasa azureus... ako som vyssie spomenul robilo mi to to iste kym som nemal wi-fi router:D a od klienta to nezavisi lebo poznam x ludi co pouzivaju inych klientov a robi im to tiez :)

mishelka

ja mam taky pocit, ze ak to pustim na pocitaci, tak mi nejde internet poriadne ani na notbuku (wifi router) :D

kOsTi

to je trest, pretoze neseedujete :P

Aniy

Quote from: kOsTi on  30.05.2009, 16:58:08
to je trest, pretoze neseedujete :P
ratio 3.417 :P ale fór to bol dobrý :)

mishelka

pozri, kolko stiahnem, tolko seedujem... preco by som mala seedovat viac ako stiahnem? to nie je spravodlive :)