• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

problem s qip

Started by Pusta, 23.07.2007, 19:57:08

« predchdzajce - alie »

Pusta

Dobry den,
Mam mensi problem s qip thak som sa v nadeji na ryxlu pomoc obratila na toto forum...dufam ze tu najdem riesenie mojho problemu...za pomoc vopred dakujem  :h_undecided:

Opis problemu:
vcera som si po prvy krat stiahla program  qip konkretne ver. 2005(8030)....a to len z toho dvovodu ze icq  sa na mna vykaslalo a rozhodlo sa neprihlasit ma uz nikdy v zivote (asi Bozi trest alebo co)..nepomohlo ani odinstalovanie a nove nainstalovanie ale o tom potom...takze s5 k qip...prve dojmy boli fajn pekna grafika a thak..obcas to sice urobilo nejaku vec po ktorej som uz nevedela kde sa mi schovali vsetky panely ale to tiez nie  je podstatne....hlavny problem je v tom ze akonahle  xcem prijat (file transfer) od nejakej inej osoby thak to neide  :sneaky2: a tu je dvokaz toho aby ste mi verili .. ze som povolila prenos suborov

thak cakam ci mate pre mna nejake mudre rady alebo ze mam radsej vyhodit cely pocitac von oknom :emot-rolleyes:
p.s. ja posielat subory mozem ale naopak nie  :h_cry:

JCube

skus tam dat port 5190 to je tusim standartny pre transfer suborov cez icq
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Pusta

ano pociatocna radost bola.....ale skoncila v okamihu ked mi to zas vyhodilo ze si mam trhnut nohou  :03:

JCube

bud rada mne to nejde ani jednym smerom... :D

Pusta

:h_shocked: to je jak mozne?!?!?!?!

JCube

neviem po dvoch tyzdnoch hladania som to vzdal... :)

Pusta

to nemyslis vaaaazne  :emot-LMAO:...... to sa mam s tym akoze teraz zmierit?!?!? a jak je mozne ze inym ludom co maju tu istu verziu qip-u to ide normalne ?!  :j_cry: ja sa tak nehram !!!!  :03:  :03:  :03:

JCube

Quote from: Pusta on  23.07.2007, 20:13:11
to nemyslis vaaaazne  :emot-LMAO:...... to sa mam s tym akoze teraz zmierit?!?!? a jak je mozne ze inym ludom co maju tu istu verziu qip-u to ide normalne ?!  :j_cry: ja sa tak nehram !!!!  :03:  :03:  :03:
:baaa: :emot-shakehead:

nighthunter

potvrdzuje
me niekedy nejde z qip na icq
z qip na qip to ide vzdy
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

ech lenze to bolo z qip nqip a dokonca na tu istu verziu thak nech ma neseru  :hammer:

Ing. nemtom

qip a icq viem aj ja ze sa nemaju radi, ak nejde qip-qip tak neviem
brix will be shat

JCube

qip qip nejde ani mne...ani jednym ani druhym smerom...

Pusta

ha ha ja umrem :emot-LMAO: teraz som vedela prijat od ineho uzivatela co pouziva ICQ !!!!  :sneaky2:  :sneaky2:  :sneaky2:

Ing. nemtom

este sa mi zda ze daco to ma spolocne s IP, ci dynamic ci static, abo ked ne tak daco s routrom
brix will be shat

stricky

tha mne to tiez fachci obojsmerne qip-icq zatial som s tym nemal nejaky extra vedlky problem..... tak hlavu hore, skus inu verziu qip, alebo firewall....

mishelka

reinstall windows a si v suchu ;) ja by som nemala nervy na taký pokašľaný program hneď by pc dostalo reinstall na narodky :D
UPDATE: a infimum si neskúšala? Mne to posiela nádherne a ešte k tomu všetko prehľadne v jednom krásnom okienku, zbožňujem qip infimum :zuzka: :emot-LMAO:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Pusta

ech a thaka otazka je mozne z eproblem je v tim ze mi to tam vypise internu a externu IP uplne rovnaku?  :emot-rolleyes:

joker

mno tak ja tam mam vypisane, ze nacuva porty :

22991, 15543, 7588

a som prijimal a posielal od/z qip aj od/z icq

Pusta

jooooj kolko portov som tam uz mala vypisanyx ale ten co mi posielal posielal stale z ineho portu a bolo ich das 100 taze nefiem nefiem ...ze co a ako  :emot-rolleyes:

DeeL

interna a externa IP moze byt rovnaka... vacsinou je problem v sposobe ako si ty pripojena na net, ze cez ake routre a NAT a podobne... a samozrejme to plati aj pre ostatnych s ktorymi sa chces spojit...

aaa hej eminkaa ja odpisujem :P

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Pusta

ale ..thak ...riesenie teda potom pre mna nemas? :emot-rolleyes:

DeeL

nooo tak velmi asi nie... ale stipka stastia a ti to pojde ;) ... cize veeelaaa stastia ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Pusta