• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prezidentske volby 2009 (2.kolo)

Started by Johny Bravo, 22.03.2009, 16:38:23

« predchdzajce - alie »

koho budete volit?

Radi?ovú
41 (67.2%)
:whacko: Gašparovi?a  :whacko: (http://www.zlyprezident.sk)
13 (21.3%)
nikoho
7 (11.5%)

Total Members Voted: 61

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Agamemnon

All code is crap.

42

Johny Bravo

http://www.sme.sk/c/4383719/skladka-a-dialnica-volby-neovplyvnili.html

Obyvatelia Šútova v okrese Martin, ktoré na základe nového zákona o jednorazových mimoriadnych opatreniach rozdvojí diaľnica, spísali už dve petície proti ministerstvu dopravy ovládanému Smerom. Gašparovič tu napriek tomu získal 88 percent hlasov.

LNC

http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

mishelka

vidite, toto je priklad toho, co sa stane, ak ludia nepojdu volit.. po/pri spisovani hlasov sa zoberu zbytkove listky a napisu sa za niekoho ineho, ale pre toho, koho chce clovek v komisii.. aspon podla mojich zdrojov sa taketo veci robia, ak su ludia v komisii spolu dohodnuti.. cize co z toho vyplyva? treba ist volit, lebo odvolia za vas...

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Johny Bravo

Quote from: eminkaa on  09.04.2009, 19:06:13
ja zase viem, ze v komisiach su ludia z viacerych stran, ktori sa navzajom kontroluju, takze sa nieco take naozaj moze stat len ojedinele...
no v komisi je to tak, ze kazdy clen reprezentuje inu stranu.. ale neviem co je ked kazdy v dedine je len za hzds/sns/smer...

radix

Quote from: Johny Bravo on  09.04.2009, 20:44:52
ja zase viem, ze v komisiach su ludia z viacerych stran, ktori sa navzajom kontroluju, takze sa nieco take naozaj moze stat len ojedinele...
no v komisi je to tak, ze kazdy clen reprezentuje inu stranu.. ale neviem co je ked kazdy v dedine je len za hzds/sns/smer...
su tam ludia z mesta ;) ako bolo u nas

Johny Bravo

Quote from: radix on  09.04.2009, 20:54:07
Quote from: Johny Bravo on  09.04.2009, 20:44:52
su tam ludia z mesta ;) ako bolo u nas
aha ja som bol tu v ke v komisi 2x, takze my sme nemali taky problem :)

Smokie

V komisiach je kazdy clen za niektoru stranu, ale vacsinou je to len naoko. Ja som bol napriklad pri poslednych parlamentnych volbach clen komisie za Ludovu stranu, alebo take nieco... Nejaki komunisti, alebo co.
Do komisie som sa dostal cez kamaratku, ktorej priatel niekoho poznal a o Ludovej strane som sa dozvedel prvykrat az ked som prisiel rano do volebnej miestnosti a nasiel to pri svojom mene. A nemusel som nikomu ani nic reportovat.

Cize stranovu prislusnost clenov komisie treba brat s veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkou rezervou... :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

Johny Bravo

Quote from: Smokie on  10.04.2009, 00:14:44
V komisiach je kazdy clen za niektoru stranu, ale vacsinou je to len naoko. Ja som bol napriklad pri poslednych parlamentnych volbach clen komisie za Ludovu stranu, alebo take nieco... Nejaki komunisti, alebo co.
Do komisie som sa dostal cez kamaratku, ktorej priatel niekoho poznal a o Ludovej strane som sa dozvedel prvykrat az ked som prisiel rano do volebnej miestnosti a nasiel to pri svojom mene. A nemusel som nikomu ani nic reportovat.

Cize stranovu prislusnost clenov komisie treba brat s veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkou rezervou... :)
aha ja som bol este pred 6 rokmi... asi.. raz na prezid. a raz na parlamentnych volbach
ani neviem ze kolko som dostal za to 500-700sk abo tak nejak

Smokie

Ja som za to dostal 700 Sk, cize vela sa toho za tu dobu nezmenilo :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

ApokalypS

tak brat bol tieto volby v komisii.. a siilno pochybujem, ze je za nejaku stranu..
a aby som upresnil aj tu financnu stranku, tak 1000,- za den.. :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Ing. nemtom

32 eur sa davalo, kazdy ma byt z inej strany, ale fakt to je len tak ze sa napise kadekto kadekde, tak su jak chcu
brix will be shat

mishelka

z prvej ruky, vraj staci ak si idu dani nezainteresovani ludia zafajcit a hned sa "rafa"

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

Agamemnon

All code is crap.

42