• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prezidentske volby 2009 (2.kolo)

Started by Johny Bravo, 22.03.2009, 16:38:23

« predchdzajce - alie »

koho budete volit?

Radi?ovú
41 (67.2%)
:whacko: Gašparovi?a  :whacko: (http://www.zlyprezident.sk)
13 (21.3%)
nikoho
7 (11.5%)

Total Members Voted: 61

Ing. nemtom

a ajtak z toho nic nebude a gaspi bude prezident
brix will be shat

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

LNC

http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Smokie

Zatial prehravame o cca 60 tisic hlasov...
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

Johny Bravo

radix

Agamemnon

ono, najväčšie okrsky ešte spočítané nie sú... tj. komplet blava, košice, bb a pod. ale výsledok sa už nezmení tak, aby radičová vyhrala
All code is crap.

42

nighthunter

by som daco od srdca napisal teraz

ale som vo vysokoskolskom sektore takze zialbohu nemozem napisat ze nechapem kto volil toho stareho zmrda komunistickeho
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Agamemnon

Quote from: nighthunter on  05.04.2009, 05:19:13
by som daco od srdca napisal teraz

ale som vo vysokoskolskom sektore takze zialbohu nemozem napisat ze nechapem kto volil toho stareho zmrda komunistickeho

ja hej :)
All code is crap.

42

Agamemnon

mne obama sedí viac, a demokrati všeobecne v usa, lebo sú liberálni... u nás je to aj o inom, nielen o tom, že radičová je liberálka...
All code is crap.

42

radix

pozrite sa na to z druhej stranky.... zajtra vyjde opat slniecko, travicka sa krasne zazelena a bude krasny den :) pekna to jar ci nie? :)

Agamemnon

keby sme boli v stave ako usa, že si môžeme vyberať len na základe toho, kto je liberál a kto konzervatívec, tak by to bolo super... to ale u nás ešte chvíľu nebude...
All code is crap.

42

Agamemnon

Quote from: radix on  05.04.2009, 05:32:49
pozrite sa na to z druhej stranky.... zajtra vyjde opat slniecko, travicka sa krasne zazelena a bude krasny den :) pekna to jar ci nie? :)

pre mňa sa nič nezmení :P ja som veľmi nepočítal s tým, že by radičová mohla vyhrať :P mňa by to mohlo len potešiť :)
All code is crap.

42

radix

este= nikdy a myslim ze pre nikoho sa nic nezmeni lebo sa ani nic nezmenilo :D

Agamemnon

pre niekoho sa zmenilo... napr. prišli o nádej (to napr. aj ja), napr. niektorí verili, že vyhrá a pod... to je tiež zmena :P
All code is crap.

42

nighthunter

zmazal som to lebo to je trapne

Agamemnon

hej, u nás prezident je len figúrka :) však to :)
jj, oni majú strán viac :D lenže to je nič platné, keď aj tak všetci v podstate hovoria len o tých 2 hlavných :) a ostatné sú na 0-lových číslach :) takže v podstate ide len o súboj liberáli vs. konzervatívci :)
All code is crap.

42

Agamemnon

hunter to zmaž... to je trápne
All code is crap.

42

kOsTi

hlavne ze moj post zmazal... akoze si horsi jak ten stary komunista, sa zamysli...
:trestac:

radix

Agamemnon

ono to bude stúpať až dokonca... tých inteligentnejších ľudí ešte nespočítali (nemyslím ako urážku pre nikoho, ale štatisticky je viac inteligentných vo veľkých mestách a viac takých ľudí volí radičovú)... ale víťaz sa nezmení...
All code is crap.

42

Agamemnon

ja som aj tak za technokraciu, hehe :D len to by neprešlo :)

EDIT: Demokracie vznikla z domněnky, že lidé, kteří jsou si v něčem rovní, například svobodou, jsou si rovni ve všem. (Aristotelés)
All code is crap.

42