• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prezidentske volby 2009 (2.kolo)

Started by Johny Bravo, 22.03.2009, 16:38:23

« predchdzajce - alie »

koho budete volit?

Radi?ovú
41 (67.2%)
:whacko: Gašparovi?a  :whacko: (http://www.zlyprezident.sk)
13 (21.3%)
nikoho
7 (11.5%)

Total Members Voted: 61

nighthunter

1. ked uz tak Stotoznujem
2. gasparovic je magor
3. budem volit radicovu
4. mfp markov flame
5. zly prezident je zly prezident
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

JCube

myslim ze ked sa ti nepaci umiestnenie reklamy zly prezident tak sem chodit nemusis :) stale si neodpovedal na moju otazku...ked ti vadi ze je toto forum danou reklamou zaujate preco si zaujaty aj ty?
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Johny Bravo

Quote from: Agamemnon on  03.04.2009, 02:28:27
ešte doplnenie:
7. určite nebudem voliť komunistov, spolupracovníkov mečiara, populistov, psychopatov, ľudí čo porušujú ústavu podľa toho ako sa im to hodí, xenofóbov, vyvolávačov roztržiek a konfliktov, kde nie sú a pod indivíduá... kritéria si určujem sám, takže zase, čokoľvek napíšeš, je nepodstatné :P
presne tak!

Agamemnon

ale fakt to locknite :) však to je stále o tom istom :)
All code is crap.

42

Johny Bravo

Quote from: Agamemnon on  03.04.2009, 03:29:46
ale fakt to locknite :) však to je stále o tom istom :)

topic merged :)

Johny Bravo

http://volby.sme.sk/c/4377106/sns-starostom-slubila-za-volicov-pekne-ceny.html
http://volby.sme.sk/c/4377109/list-agitujucej-ucitelky-na-dochodku-je-podvod.html

-slubuju romom prachy za ucast, starostom ktori donutia volit svojich obcanov zase sns slubilo dake auto, vymysleli si list od stredoskolskej proferosky ktory rozvesavali po blave aby ludia verili ficovi a volili gasparovica...

len ti ktori chcu volit komunistu videli, ze ake finty robia.

Smokie

fuj, to je hnus, vase velebnosti...
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

puq

jednoducho toto je aj na mna vela co sa tu deje...take spinave hry som uz dlho nevidel a ivanko sa od vsetkeho "distancuje"

Aniy

šak také veci sa robia stále, sa čudujem, že sa tým niekto nechá ovplyvniť a že si to niekto všíma, ja som napr žiadnu kampaň na prezidenta nepostrehol, ak teda neberiem tie bilboardy tie sa nedá nevšimnúť

puq

no ale predsa ked sa vyhlasuje ci gasparovic ci radicova ze maju nejake moralne hodnoty tak nech sa podla nich aj riadia...a k tomu ze ci sa tym necha niekto ovplyvnit...ked ma clovek IQ pod 100 tak bude staci napisat ze AKCIAAAAAAAAAAAAAA zlava z 25,39 na 29,79 a hned to kupi...

Final_Destructer

Quote from: puq on  03.04.2009, 16:57:27
no ale predsa ked sa vyhlasuje ci gasparovic ci radicova ze maju nejake moralne hodnoty tak nech sa podla nich aj riadia...a k tomu ze ci sa tym necha niekto ovplyvnit...ked ma clovek IQ pod 100 tak bude staci napisat ze AKCIAAAAAAAAAAAAAA zlava z 25,39 na 29,79 a hned to kupi...
Nemaj strach, to su neinteligentni ludia, ktori nie su z BA a KE. Vas, inteligentnych, co chcete spravodlive Slovensko, je udajne vela. Len ci to nie je taktiez analogicka akcia, ktorej sa ludia chytaju. Inteligentni.
Wanna get destructed?

Pusta

Tak deti musim sa s vami podelit o urcity zazitok:
Ked som nedavno bola cez vikend na dedine (situovanej na severe Slovenska, v ktorej 110% obcanov su pravi katolici) tak som nemilo zistila ze vsetci volili Gasparovica v prvom kole....nevedela som to akosi pochopit a tak som sa vecer v krcme opytala jednej dievciny ze preco volila Gasparovica....odpoved bola dost zvlastna : "Lebo Radicova je za interupcie" ....dlho som nechapala co to ma s tym spolocne....az dodnes....ked som si precitala tento clanok http://randjak.blog.sme.sk/c/186162/Sedmoro-Preco-by-krestan-nemal-volit-Gasparovica.html a ryxlo som pochopila odkial cela dedina mudrosti berie ze koho treba volit.... :ohmygod:  :ohmygod:  :ohmygod:

Aniy

lol kresťania to je tiež banda ti poviem...

JCube

no momentalne je podla teba bandou 95% slovenska :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

t0Mi

Hmm, ked som bol volit prvy krat, tak som tam o siedmej bol ja a este jedna pani (...ktoru som predbehol po schodoch takze som bol prvy :) ). Tak som dnes isiel volit v ten isty cas, cize presne na zaciatok, a ejhle, nebol som prvy, 7:01 tam uz bolo asi 10 dochodcov. Cize podla mojej osobnej statistiky je dost mozne ze ucast bude vyssia. Alebo sa len posunul cas tak sa ludom lepsie vstava :P.

Pusta ty chodis po dedine zistovat co si ludia myslia ? ;D Niesi ty ani kus podpredsednickou UVKSČ ? ;D ;D

puq

a to co mas poruchu spanku alebo co? ze tak skoro v SOBOTU vstavas?

puq

ale tvoja mamka nema do 25 rokov :) :P

puq

tak jej povedz nech to nerobi :P ze este uz nie dlho si studentka ;)

kOsTi

:trestac:

nighthunter

joj mam

ale viem rozdiel medzi mi a my :-p
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

:trestac:

Havran

Quote from: puq on  03.04.2009, 16:57:27

akoze BTW: IQ pod 100 je dost v pohode a normalne

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f7/IQ_curve.svg/600px-IQ_curve.svg.png
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Pusta

Quote from: t0Mi on  04.04.2009, 16:13:36
Hmm, ked som bol volit prvy krat, tak som tam o siedmej bol ja a este jedna pani (...ktoru som predbehol po schodoch takze som bol prvy :) ). Tak som dnes isiel volit v ten isty cas, cize presne na zaciatok, a ejhle, nebol som prvy, 7:01 tam uz bolo asi 10 dochodcov. Cize podla mojej osobnej statistiky je dost mozne ze ucast bude vyssia. Alebo sa len posunul cas tak sa ludom lepsie vstava :P.

Pusta ty chodis po dedine zistovat co si ludia myslia ? ;D Niesi ty ani kus podpredsednickou UVKSČ ? ;D ;D
nooo aj ja som si vsimla ze tento krat uz bolo viac ludi zakruzkovanych ...takze ucast je urcite vyssia
a nie niesom z UVKSČ  :h_rolleyes:

Agamemnon

All code is crap.

42

puq

looooool jaki vyjebani su:D prvy hodi prazdnu obalku a dalsiemu to zaskrtnu a ten donesie opat prazdny harok atd... :D sa poucili aspon na tom ze cigani su vyjebani a krizikuju za nich :D