• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prezidentske volby 2009 (2.kolo)

Started by Johny Bravo, 22.03.2009, 16:38:23

« predchdzajce - alie »

koho budete volit?

Radi?ovú
41 (67.2%)
:whacko: Gašparovi?a  :whacko: (http://www.zlyprezident.sk)
13 (21.3%)
nikoho
7 (11.5%)

Total Members Voted: 61

Agamemnon

http://volby.sme.sk/c/4369151/slota-o-radicovej-podporovateloch-lasica-je-intelektualne-bahno.html

heh, to je masaker toto... to je na úrovni iva a. bendu :D on má podobné keci, len pri nich nikoho neuráža, heh... masaker
All code is crap.

42

puq

fuha tak slota je uz fakt magor...nadava tam na vsetkych len nepozrie na seba ;)

Ing. nemtom

brix will be shat

Dragoon17

prezidentska kampan je uz vsade :

kOsTi

kks ale jaka bola urazena a nahnevana... kkkkks :D
:trestac:

nighthunter

ako sorry naco ten debil tam sa potom vopchal ?

ked s nou nesuhlasis tak sa nepchaj do kamery magor

mala ho kopnut medzi nohy rovno, zeby mal dovod nesuhlasit
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

on xcel podat ruku gasparovicovi a potom si s tou rukou vyhonit kokot :D :D ale prisla k nemu len radicova ;)

kOsTi

tak si mal prv vyhonit a tak jej podat :D

kOsTi

ako on bol kkt to je jasne kazdemu ale ona sa tiez nezachovala ako by sa mala (vzhladom k tomu co chce byt) ... prezident si nemoze dovolit sa urazat na verejnosti a hrat sa na neviem co... mala sa nad to povzniest... co bude potom robit ked niekde vonku nejaki demonstranti po nej hodia vajce alebo co? sa nervovo zruti a rozplace sa? :/

ApokalypS

mne sa tiez nepacilo jak si to vzala.. a potom to este par minut opakuje.. naco?
nepodal, stalo sa.. sak nech necaka, ze ju bude volit 100% volicov..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cheMicka

tu vobec nejde o to ze tak zareagovala nato ze ma odporcu. toto je maximalne ponizenie ak starsia dama vyzve na pedanie ruky mladeho muza a ten to odmietne.

t0Mi

JJ ale budme radi, ze casy kedy sa tieto zvyky uctievali su uz davno za nami. Dnes tam vonku totiz ciha ovela viac nakaz a chorob ako hocikedy predtym. Podanie ruky vas moze stat zivot. Co keby ten chudak k*k*t ci ako ho volate dostal nejaku pliagu ? Ved Eric Cartman nedavno povedal: "Usta americkej zeny su tym najinfikovanejsim miestom na svete." Dobre uz trepem dobru noc.

kOsTi

Quote from: cheMicka on  31.03.2009, 06:08:24
tu vobec nejde o to ze tak zareagovala nato ze ma odporcu. toto je maximalne ponizenie ak starsia dama vyzve na pedanie ruky mladeho muza a ten to odmietne.

a co ma povedat bush ked po nom hodia topanku vyleti tam a da ma facku? nie... usmeje sa zachova chladnu hlavu, sice je to kkt ten bush ale aspon vie ako na to :) a takych prikladov je vela... proste prezident/ka sa nesmie spravat jak male urazlive decko (a potom to este pol hodinu komentovat)

moze sa nad tym rozculovat manzelovi alebo kamoskami na telefone ale nie pred kamerami a na verejnosti...

Jomi

http://volby.sme.sk/c/4372052/gasparovic-v-diskusii-utocil-klamstvami.html
nuz mala zachovat chladnejsiu hlavu ale aj tak je radicova 1 000 000 krat lepsia kandidatka. Kto vlastne voli Gasparovica? Ja nikoho nepoznam. Myslel som ze geriatria a severny hejslovaci no vidim, ze tu v ankete ziskal 10 hlasov. To na tuke studuje tolko zilincanov?:D

ApokalypS

ale co ta do toho, kto koho voli? :/ ved to je kazdeho osobna vec..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Aniy

radix

Johny Bravo

Do baru vojde muž a s úžasom zistí, že barman je robot, ktorého prvá otázka bola: "aké máte IQ?" Muž si pridá a odpovie "150". Robot mu naleje 0,2 Curvoisier a plynne naviaže rozhovor o kvantovej mechanike. "To si musím vyskúšať", povie si muž a na druhý deň príde v montérkach a šiltovke a deklaruje IQ 70. Robot bez zaváhania mu naleje poldeci vodky s prejavom o postavení Slovana v ligovej tabuľke. "To nie je možné", myslí si muž, prestane sa holiť a umývať a o pár dní v handrách bezdomovca opäť navštívi bar. Na jeho odpoveď, že má IQ 15, mu robot naleje deci rumu, poplieska ho po pleci a bodro začne: "Tak čo, ideme v sobotu voliť Gašparoviča?"

radix

teraz som nasiel to video co je o stranku vedla :D loooool :D:D:D ale jej dal pwn :D

t0Mi

Quote from: Aniy on  31.03.2009, 21:08:45
Quote from: Jomi on  31.03.2009, 15:20:29Kto vlastne voli Gasparovica?
Ja, got a problem? ;)
Quote from: Johny Bravo on  31.03.2009, 22:23:42
Do baru vojde muž a s úžasom zistí, že barman je robot, ktorého prvá otázka bola: "aké máte IQ?" Muž si pridá a odpovie "150". Robot mu naleje 0,2 Curvoisier a plynne naviaže rozhovor o kvantovej mechanike. "To si musím vyskúšať", povie si muž a na druhý deň príde v montérkach a šiltovke a deklaruje IQ 70. Robot bez zaváhania mu naleje poldeci vodky s prejavom o postavení Slovana v ligovej tabuľke. "To nie je možné", myslí si muž, prestane sa holiť a umývať a o pár dní v handrách bezdomovca opäť navštívi bar. Na jeho odpoveď, že má IQ 15, mu robot naleje deci rumu, poplieska ho po pleci a bodro začne: "Tak čo, ideme v sobotu voliť Gašparoviča?"
Paaaawn  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

Aniy

ten poznáš?
Do baru vojde muž a s úžasom zistí, že barman je robot, ktorého prvá otázka bola: "aké máte IQ?" Muž si pridá a odpovie "150". Robot mu naleje 0,2 Curvoisier a plynne naviaže rozhovor o kvantovej mechanike. "To si musím vyskúšať", povie si muž a na druhý deň príde v montérkach a šiltovke a deklaruje IQ 70. Robot bez zaváhania mu naleje poldeci vodky s prejavom o postavení Slovana v ligovej tabuľke. "To nie je možné", myslí si muž, prestane sa holiť a umývať a o pár dní v handrách bezdomovca opäť navštívi bar. Na jeho odpoveď, že má IQ 15, mu robot naleje deci rumu, poplieska ho po pleci a bodro začne: "Tak čo, ideme v sobotu voliť Radičovú?"

Dragoon17

2x opakovany vtip uz neni vtipny, radicovu vacsinou voli len inteligencia, cize ani pravdivy...

radix

Quote from: Dragoon17 on  01.04.2009, 00:34:29
2x opakovany vtip uz neni vtipny, radicovu vacsinou voli len inteligencia, cize ani pravdivy...
co znamena v tvojom ponimani inteligencia?