• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prezidentske volby 2009 (2.kolo)

Started by Johny Bravo, 22.03.2009, 16:38:23

« predchdzajce - alie »

koho budete volit?

Radi?ovú
41 (67.2%)
:whacko: Gašparovi?a  :whacko: (http://www.zlyprezident.sk)
13 (21.3%)
nikoho
7 (11.5%)

Total Members Voted: 61

cheMicka

Quote from: Smokie on  26.03.2009, 20:13:07
chemicka: Suhlasim s tebou, pokial ide o ludi, ktori sa na vysoke postavenie dostali svojou tvrdou a zasluznou pracou. Ale podarena volebna kampan, ktora oklamala najviac ludi takouto pracou nie je :) Hlavne, ked ten clovek neurobil ani po zvoleni nic cim by si respekt zasluzil.

z etickeho hladiska je nepodstatny sposob ziskania spolocenskeho postavenia. ty sa tiez ku svoju profesorovi na prednaske nespravas tak ze mu nepozicias svoje pero alebo neukazes zosit, len preto ze si myslis ze si svoj titul nezasluzi (spol. postavenie)

kOsTi

ale mam na to pravo :) ak to podam slusne a inteligentne tak nevidim rozpor ani s etikou
:trestac:

cheMicka

ak ma nato nromalny a inteligentny a adekvatny dovod.. ale ako dovod profesorovi povedat ze mu neukazem zosit,lebo si myslim ze svoj titul nema zasluzene je myslim nminimalne neadekvatny

Agamemnon

úcta a rešpekt sú veci, ktoré si človek musí zaslúžiť... nezískavajú sa postavením...
All code is crap.

42

Ing. nemtom

je rozdiel ci sa clovek stavia k prezidentovi ako k cloveku alebo ako k institucii
brix will be shat

nighthunter

a je rozdiel medzi prezidentom a "prezidentom"
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

JCube

aj medzi prezidentom a zlym prezidentom
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Smokie

Quote from: cheMicka on  26.03.2009, 20:33:10
Quote from: Smokie on  26.03.2009, 20:13:07
chemicka: Suhlasim s tebou, pokial ide o ludi, ktori sa na vysoke postavenie dostali svojou tvrdou a zasluznou pracou. Ale podarena volebna kampan, ktora oklamala najviac ludi takouto pracou nie je :) Hlavne, ked ten clovek neurobil ani po zvoleni nic cim by si respekt zasluzil.

z etickeho hladiska je nepodstatny sposob ziskania spolocenskeho postavenia. ty sa tiez ku svoju profesorovi na prednaske nespravas tak ze mu nepozicias svoje pero alebo neukazes zosit, len preto ze si myslis ze si svoj titul nezasluzi (spol. postavenie)

Ale ja som o profesorovi nehovoril. Ten ma na svojom postaveni podstatne vacsiu zasluhu nez prezident. A ja by som na skuske pozical profesorovi pero, alebo ukazal zosit uz len kvoli tomu, ze nechcem aby si ma zapamatal v negativnom svetle, co by mohlo neskor ovplyvnit hodnotenie mojej prace ;)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

t0Mi

Uz tu chujady trepete :) Podme radsej do ulic skandovat huraa mame pravo volit a aj tak si to 57 ludi zo 100 nevazi...

radix

Quote from: t0Mi on  27.03.2009, 02:00:21
Uz tu chujady trepete :) Podme radsej do ulic skandovat huraa mame pravo volit a aj tak si to 57 ludi zo 100 nevazi...
ANO ;) a to je skoda ze ludia plakali ked si nemohli zvolit co chcu a teraz ked mozu tak nevolia :D

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

jaka nenapadna kampan...na vyhlaseni o najlepsieho futbalistu roka je aj gasparovic a fico...

Dragoon17

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

t0Mi

Quote from: Dragoon17 on  27.03.2009, 03:47:28
preco ta to zaujima bk
Teraz ma viac zaujima kde si chodil na zakladnu skolu ;D

Jomi

inak k tym univerzitam. Politik moze prednasat na akademickej pode ale musi to robit apoliticky, nesmie si robit kampan. Ujo to nedodrzal, iveta ano.

Agamemnon

podľa mňa to nedodržal ani jeden... už len to, že sa tam objavil, je politická kampaň... prezentujú tým samého seba...
All code is crap.

42

Ing.Veduci

Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Jomi

ale ja nehovorim co si myslim ale ako to videli media, pozri sme.sk su tam aj videa z prednasok

kOsTi

skoda ze som tma nebol, prva otazka by bola hned ze co tam robia tie letaky a preco si robi kampan :/

puq

Quote from: kOsTi on  28.03.2009, 20:16:21
skoda ze som tma nebol, prva otazka by bola hned ze co tam robia tie letaky a preco si robi kampan :/

ja ti mozem odpovedat: Lebo je kokot ;)

kOsTi

Ale tak vies ze by to lepsie znelo od neho :puf: