• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prezidentske volby 2009 (2.kolo)

Started by Johny Bravo, 22.03.2009, 16:38:23

« predchdzajce - alie »

koho budete volit?

Radi?ovú
41 (67.2%)
:whacko: Gašparovi?a  :whacko: (http://www.zlyprezident.sk)
13 (21.3%)
nikoho
7 (11.5%)

Total Members Voted: 61

Pusta

stretla som radixa v buse takze ho nevzali STBaci  ap

mishelka

co furt mate s tymi volbami, sak uz tu nepiste hovadiny, mi svieti O nicom stale neprecitane :D
a tie bilboardy! by som dala nariadenie, ze po volbach ich musia hned odstranovat, lebo to lezie ludom na nervy tie ksichty.. abo ich vobec nedavat :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

radix

mishelka

Tak to mam cely zivot chodit s ocami sklopenymi do chodnika? A co ak pomaluju tymi ksichtami aj ten chodnik?! :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

radix

dnes som ta tak videl zrejme ti to problem nerobi :D

ApokalypS

Quote from: mishelka on  25.03.2009, 21:29:47
a tie bilboardy! by som dala nariadenie, ze po volbach ich musia hned odstranovat, lebo to lezie ludom na nervy tie ksichty.. abo ich vobec nedavat :D
ved este nieje koniec.. druhe kolo.. ;D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

nighthunter

19.55 kukajte volebne studio, mam tam studenta
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

psicho

Quote from: nighthunter on  24.03.2009, 20:17:20
aga ma pravdu, minimalne s policajtami

ta podme dilovat cocu na akademickej pode
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Johny Bravo

Ivan Seatovič Gašparovič - Incheba
..jedna realna historka z prvej ruky, ziadny vymysel... ono sa to totiz pocas autosalonu (aj po nom) dost riesilo.
Takze: bratislavsky autosalon v Inchebe, prvy (tzv. "novinarsky") den. Po autosalone sa prechadza prezident so svojou suitou a ochrankou, Rozin ich sprevadza. Sem tam sa niekde pristavia, okolostojaci si ho pofotia, zase pokracuje dalej. Zastavi sa pri Mercedese, Skodovke, BMW, berie znacky vlastne rad za radom, sem tam v nejakom aute posedi, niektori vystavovatelia sa mu vylozene tlacia do zadku, niektori su vlaznejsi...

Na konci vystaviska expozicia obytnych aut a karavanov, Gasparovic zrejme prejavil zaujem pozriet sa do nejakeho karavanu, lebo z jeho suity jeden chlapik odbieha smerom k expozicii trnavskeho predajcu karavanov a vysvetluje nieco v tom zmysle, ze "..pride k vam za chvilu prezident, pripravte sa.." atd. Vystavovatel: "..ok, jasne, pripravim sa... "

Pripravil sa. Za tych par minut, kym prezident a jeho sprievod dokracali k jeho expozicii, pozatvaral a pozamykal dvere (dovtedy boli pootvarane dokoran) na vsetkych karavanoch , ktore vystavoval, prospekty zo stojanov poukladal na jednu kopu na stol .
Prisiel Gasparovic, presiel doprostred jeho expozicie, k vystavovatelovi, povedal nieco v zmysle, ze ake su tie karavany pekne, ze sa mu to vzdy pacilo, ze to je ako dom na kolesach a ktory by si teda mohol pozriet aj zvnutra. Predajca ani nemrkol obocim, a povedal : "Ziadny!"

Gasparovicovi skoro zabehlo.. "Prosim? !?"
A predajca zase zopakoval: "no ved vam hovorim ze ziadny. Mne sa karavany tiez vzdy pacili, ale za komunistov som si ich mohol tak akurat v kempe na Balatone zvonku obzerat, ked tam s nimi nemci a rakusaci kempovali. Tak sa popozerajte aj vy, ako som sa ja pozeral vtedy, nech sa paci."

Totalne dusna situacia - niekto z Incheby tlmenym hlasom ziadal vystavovatela, nech aspon jeden karavan odomkne, ze pan prezident by sa chcel pozriet dovnutra. Vystavovatel v klidku, stojac tak 2-3 metre od prezidenta, nahlas povedal: karavany su moje, otvaram ich pre koho ja uznam za vhodne, ja som tohto pana prezidenta nevolil, a za vystavu som riadne zaplatil, tu som panom ja.
Gasparovic zrazu nevedel, ci zostat alebo odist, alebo co ma vlastne povedat - doslovne mu zabehlo. A tak jeden z inchebakov , chcel zachranit situaciu, a vravi ze : takze pan prezident, bohuzial, karavany sa nedaju otvorit, pockajte aspon nejaky ten prospekt vam zoberiem, tam su urcite nejake fotky..
Vystavovatel sa k nemu ale otocil a vravi: bohuzial, prospekt vam dat nemozem, mam ich malo, ledva mi vystacia pre vaznych zakaznikov, ktori aj chcu naozaj kupit karavan, sorry , nemozem (mal ich velku kopu na stole aj na stolicke, vedla karavanov iba prazdne stojany na prospekty)

prezident a jeho suita , celi stuhnuti, postali este minutu, a potom odkracali zasa naspat, odkial prisli.

vystavovatela po odchode delegacie o nejaku hodinu prisli riesit inchebaci na stanok (karavany boli uz zase dokoran pootvarane), neviem ci ho nechceli z vystavy aj vyhodit, ale on zase kludny - ja som si tuto vystavnu plochu zaplatil, v zmluve nebolo, ze sa musim na prezidenta usmievat, ja som ho nevolil a ani na ulici, kebyze ho stretnem, ho nepozdravim a ani ruku mu nepodam. A kludne sa mozeme sudit o nahradu skody, ak ma vyhodite - a tak ho tam nechali, a vlastne nic sa neudialo, bol by to byval pekny skandal, keby to boli dalej rozmazavali..

...a tento vystavovatel o pol roka neskor zase vystavoval v Inchebe.. a bude urcite aj na buducom na autosalone ...
no proste moto: Myslím náhodne, jazdím závodne.....

Cely text diskusie tu : http://www.sme.sk/diskusie/1435746/43/9430339/Fico-utocil-na-demonstranta.html#9430339

:emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

cheMicka

jedna vec je mat vlastny nazor a vlastne argumenty, a druha vec je ucta a neviem ako to nazvat. prezident je prezident. hlava statu. myslim ze z takehoto hladiska si taketo nieco vystavovatel nemoze dovolovat.. viem ze to nieje nikde pisane, ale etika je etika... tolko moj nazor

plexisklo

ved Ivan zase vyhodil redaktorku televizie z prezidentskeho palaca :)
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

t0Mi

JCube

ono zase ani taky pristup ako opisal johny nie je bohvieco...pride mi rovnako tupy ako sa pchat niekomu do riti len preto ze je to prezident...prezident je obcan ako kazdy iny...obdobie oberludi sme tu uz mali...teraz by sme si mali byt vsetci rovni (a niektori rovnejsi)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Johny Bravo

Quote from: cheMicka on  26.03.2009, 07:07:41
a druha vec je ucta a neviem ako to nazvat. prezident je prezident. hlava statu.
no a co? aj bush bol prezidentom (sice stale je, len uz nie aktivny alebo ako sa to hovori), aj fico je predsedom vlady..

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Johny Bravo

http://www.youtube.com/watch?v=0xAREbwZJQo#ws

posledny comment:
Nemyslel Google Talk. On prostě nevěděl a tak jako komunista lhal. To je totiž jejich základní pracovní metoda, pokud to nevíte.

:)

Johny Bravo

Quote from: JCube on  26.03.2009, 16:36:15
hej a vsetci su kokoti ;D
no nechcel som to tak priamo napisat heheh

cheMicka

Quote from: Johny Bravo on  26.03.2009, 16:34:16
Quote from: cheMicka on  26.03.2009, 07:07:41
a druha vec je ucta a neviem ako to nazvat. prezident je prezident. hlava statu.
no a co? aj bush bol prezidentom (sice stale je, len uz nie aktivny alebo ako sa to hovori), aj fico je predsedom vlady..

ved hej. preto sa k tymto ludom nemozes spravat ako k svojim priatelom. sme si vsetci rovni ako ludia, len kazdy ma ine spolocenske postavenie z coho plynie ze sa treba k tymto spolocenskym postaveniam spravat adekvatne

kamelot

Quote from: cheMicka on  26.03.2009, 17:40:32
ved hej. preto sa k tymto ludom nemozes spravat ako k svojim priatelom. sme si vsetci rovni ako ludia, len kazdy ma ine spolocenske postavenie z coho plynie ze sa treba k tymto spolocenskym postaveniam spravat adekvatne

sorry, ale dovolim si nesuhlasit :) zato ze bol niekto zvoleny ako mensie zlo (a vlastne aj hociako bez ohladu na sposob) tak preco by sa mu mali ostatni pchat do prdele?

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

cheMicka

slusne spravanie adekvatne k spolocenskemu postaveniu nieje pchanie sa do zadku.
(to nevylucuje, ze niektori ludia sa pchaju do zadku)

ale zjavne si nepochopil pointu toho co som pisala. nebudem sa k tomu uz asi vyjadrovat 

piton

"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

t0Mi

Nj treba dodrziavat iste zasady, podobne ako ked idem do obchodu tak netikam predavacke, tak s prezidentom by sa tiez malo zaobchadzat troska inak ako s ostatnymi ludmi. Uz len preto ze ma ochranku ;D Ale odmietnut mu vojst do mojho karavanu mozem, a to ani nie je neslusnost :) Len by som sa krajsie vyjadroval.

Kamelot postni sem video ako si dal Gašpara Ivánoviča dole :laugh:

Smokie

chemicka: Suhlasim s tebou, pokial ide o ludi, ktori sa na vysoke postavenie dostali svojou tvrdou a zasluznou pracou. Ale podarena volebna kampan, ktora oklamala najviac ludi takouto pracou nie je :) Hlavne, ked ten clovek neurobil ani po zvoleni nic cim by si respekt zasluzil.
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies