• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prezidentske volby 2009 (2.kolo)

Started by Johny Bravo, 22.03.2009, 16:38:23

« predchdzajce - alie »

koho budete volit?

Radi?ovú
41 (67.2%)
:whacko: Gašparovi?a  :whacko: (http://www.zlyprezident.sk)
13 (21.3%)
nikoho
7 (11.5%)

Total Members Voted: 61

Smokie

O tom, ze akademicka poda musi byt apoliticka viem uz od strednej skoly, kedy sme pred volbami do parlamentu 2002 so spoluziakmi lepili po triede plagaty politickych stran a potom prisla triedna a vysvetlila nam, ze takto to nefunguje a musi to ist dolu, lebo skoly musia byt apoliticke :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

cheMicka

prekvapuje ma, ze niektori nevedeli o tom ze ak. poda je nedotknutelna s vynimkou ohrozenia majetku, zdravia alebo zivota alebo v priapadoch zivelnej pohrmomy.

radix

cheMicka

lebo si student univerzity, a myslim ze toto patri ku vseobecnej inteligencii :D

radix

precitaj si agamemnonov post... ten sa to dozvedel teraz po 5 rokoch na VS ;)

cheMicka

wqwq

Quote from: cheMicka on  24.03.2009, 21:48:50
prekvapuje ma, ze niektori nevedeli o tom ze ak. poda je nedotknutelna s vynimkou ohrozenia majetku, zdravia alebo zivota alebo v priapadoch zivelnej pohrmomy.
a ak. poda su aj intaky :)

Smokie

Quote from: cheMicka on  24.03.2009, 21:48:50
Cize ak ma budu nahanat policajti, tak sa tam nemozem schovat, pretoze pouziju tu vynimku... :(
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

cheMicka

no to by bolo velmi pritiahnute za vlasy, kebyze vbehnes do skoly so zbranou a zacnes ohrozovat ostatnych a policia sa bude len na teba pozerat  :)

t0Mi

No ale ak je to len priestupok ;) Ved len haluzim...

Agamemnon

All code is crap.

42

kamelot

ide dakto pozriet gaspara ivanovica? :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

t0Mi

Veduca

kamelot

Quote from: t0Mi on  25.03.2009, 03:27:51
;D U mna net vremeni... bn

Реки времен - Отраженье миров

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

radix

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

ApokalypS

uz nic.. uz som si to nasiel pomocou traslate.google.com.. taka reklama mala :)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Ing. nemtom

radix je frajer, dal otazku prezidentovi
brix will be shat

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

brix will be shat

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

lol kosti tiez povedal ze mozno sa uz neobjavi :D daco so srotovnym to bolo
brix will be shat

t0Mi

No mi hovoril, ze "Myslite si ze srotovne nie je plytvanie peniazmi a ze to pomoze nasej ekonomike ?" A ze prezident povedal nieco v zmysle ze "Vplyv na nasu ekonomiku..." a zvysok odpovede bol vraj off topic ;D