• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Prezidentske volby 2009 (2.kolo)

Started by Johny Bravo, 22.03.2009, 16:38:23

« predchdzajce - alie »

koho budete volit?

Radi?ovú
41 (67.2%)
:whacko: Gašparovi?a  :whacko: (http://www.zlyprezident.sk)
13 (21.3%)
nikoho
7 (11.5%)

Total Members Voted: 61

puq

akoze brutalne vtipy :) to jak tie co stale davaju do letaku od kauflandu :D

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

jeden horsi jak druhy/a tak je to i tak jedno :/
:trestac:

ApokalypS

na pesimisticke nazory som tu ja.. ty pojdes pekne krasne volit.. ;D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Agamemnon

Myslím náhodne, jazdím závodne. ;)
All code is crap.

42

ApokalypS

ciii, ale pre takuto hlasku by som bol ochotny ho aj volit.. ;D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

kOsTi

to je hlaska jak pre starsi Pentium procesor :D
:trestac:

piton

"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein

puq

skor vypicovat a zahadzat ho zhnitymi paradajkami :D

Agamemnon

sa ho choďte spýtať, či vie, že to je nelegálne :D lebo na akademickej pôde nemôže byť politická propaganda :) som sa dnes dozvedel :)
All code is crap.

42

psicho

jasom volil Gasparovica, budem volit Gasparovica
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

radix

Quote from: Agamemnon on  24.03.2009, 18:57:13
sa ho choďte spýtať, či vie, že to je nelegálne :D lebo na akademickej pôde nemôže byť politická propaganda :) som sa dnes dozvedel :)
kde to je napisane? :D pojdem sa opytat ale vazne :)

t0Mi

To nie je propaganda.. On nejde slubovat, ide prednasat o problemoch SVK ;D To uz musi byt poriadna nuda tato tema zas a znova po styyy kraaat... Hmm, tak neviem teraz, budem v skole, ale u mna to je Havlice vs. Gasparovic... Myslite ze bude u Gaspiho prezencka ? Aby som neprisiel o body...

EDIT: Este ma napadlo... To zas tak bude ze bude cely cas prednasat a potom ze "Mate nejake otazky ?" a vsetci sa pozru do zeme ;D ;D

puq

nie to bude tak: "Mate nejake otazky?" a niekto ho zajebe s poriadnou otazkou na telo a vtedy pride jeho sef volebneho stabu a povie...no tak to bolo vsetko my uz musime ist ;)

nighthunter

Počas propagačného turné po USA navštívi prezident George W. Bush istú školu a vysvetľuje žiakom jeho vládnu politiku. Po skončení vyzve žiakov, aby mu položili otázky ak im niečo nie je jasné. Slova sa ujme malý Bob:
- Pán prezident, mám 3 otázky: Ako sa vám podarilo vyhrať voľby napriek tomu, že pri spočítavaní hlasov ste prehrali? Prečo chcete napadnúť Irak bezdôvodne? Nemyslíte si, že zhodenie bomby na Hirošimu bol najväčší teroristicky útok v dejinách ľudstva?
Vtom zazvoní na prestávku a žiaci sa rozbehnú z triedy von. Po skončení prestávky prezident Bush opätovne vyzve žiakov, aby položili svoje otázky. Tentokrát sa prihlási malý Joe:
- Pán prezident, mám 5 otázok: Ako sa vám podarilo vyhrať voľby, napriek tomu že pri spočítavaní hlasov ste prehrali? Prečo chcete napadnúť Irak bezdôvodne? Nemyslite si, že zhodenie bomby na Hirošimu bol najväčší teroristicky útok v dejinách ľudstva? Prečo dnes zvonilo na prestávku o 20 minút skôr? Kde je Bob?
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

radix

ci gasparovic alebo radicova stale bude zle .. ludia by mali volit mna

Agamemnon

radix: nvm, kde je to napísané.. to som sa dnes dozvedel na spol. vedách :) napr. aj to, že polícia nemôže bez súhlasu rektora vstúpiť na akadem. pôdu :) alebo sa nemôže na akad. pôde riešiť náboženské vyznanie a pod. veci :) hehe
All code is crap.

42

radix

ok, takze to nemas nicim podlozene :) nieco na styl jedna pani povedala... ;)

t0Mi

Hunťo presne na ten ftip som myslel ;D

Quote from: Agamemnon on  24.03.2009, 20:04:48
radix: nvm, kde je to napísané.. to som sa dnes dozvedel na spol. vedách :) napr. aj to, že polícia nemôže bez súhlasu rektora vstúpiť na akadem. pôdu :) alebo sa nemôže na akad. pôde riešiť náboženské vyznanie a pod. veci :) hehe
Parada, najblizsie, ked ma budu nahanat policajti, zabehnem do skoly a su v pi*i... Ak okolo nepojde rektor, mozem sa im posmievat pekne od ZPcka :) A nabozenstvo netreba, to podaktori dost riesili na zdechlej paarty.

Agamemnon

Quote from: radix on  24.03.2009, 20:10:05

hej, len v tomto prípade by som tomu aj veril :) pozri si zákon o vš, alebo nejaký podobný :)) mne sa nechce to hľadať :)
All code is crap.

42

nighthunter

aga ma pravdu, minimalne s policajtami

JCube

Quote from: radix on  24.03.2009, 20:10:05
nie je to zdroj jpp je to tak uzakonene v zakone o vysokych skolach alebo niecom podobnom
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Johny Bravo

Quote from: nighthunter on  24.03.2009, 20:17:20
aga ma pravdu, minimalne s policajtami
jj o tom so pocul uz aj ja..