• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

pre pouzivatelov QIP a SKYPE :D

Started by mishelka, 13.03.2008, 19:18:26

« predchdzajce - alie »

fanfo

ta mne zobrazi v CL iba numera, mozno zalezi aj od verzie, neviem neriesim

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

Pusta

ked sa uz o tom bavime...thak mam ten dojem ze na QIP si mozme pridat hocijakeho usera a mame ho tam s takym vykricnikom a mozu nastat 2 pripady: ze nam user posle autorizaciu (zmizne vykricnik) alebo sa on sam odstrani z nasho CL ...
nie?  :emot-rolleyes:

JCube

on sam sa moze odstranit len vtedy ked ma qip
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

nighthunter

ano JCube ma pravdu, to odstranovanie sa ma siroku vyuzitelnost :)
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

fanfo

niekedy ten vykricnik nezmizne ani po autorizacii, uz aj take sa mi stalo :)

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

ywetka

hej presne... toto na qip-e nenavidim, tu oneskorenu autorizaciu. ak poziadas niekoho o autorizaciu a ten neni online, potom ty ides offline a on ta vtedy autorizuje, niet sanca, aby vykricnik zmizol :D teda aspon u mna je to tak... a potom vidim vacsinou daneho cloveka furt len offline, hoc je online... preto vazne uvazujem nad zmenou klienta ;)  bu
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

kamelot

Quote from: ywetka on  17.03.2008, 21:59:14
preto vazne uvazujem nad zmenou klienta ;)  bu

jednoznacne odporucam mirandu :) nahadzes si pluginy podla potreby a je to...

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

buhehe

teraz najnovsie sa mi stava ze ma nevidia vsetky kontakty vo visible liste...niektori ma vidia ini ee....
pouzivam qip infium....

DeeL

no tak to neviem ci ma vidia, mozno aj hej a mozno nie... neviem presne a tiez mam QIP Infium 9040 ci ako to je - skratka Beta 4 ... a pridali moznost mat viac konta z jedneho protokolu, ale ked mam 2 jabber konta (lebo jedno interna siet len a druhe vonku google talk) tak mi pri pade netu zmrzne QIP v 95% pripadoch a nepomoze len surove vypnutie procesu... skratka sa nejako asi pobiju 2 instancie jedneho pluginu :) co ma stve, ale tak sa da nejako este stale

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Pusta

ta maj kontaktyy iba z ICQ  a bude  bq

DeeL

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

JCube

jednoznacne odporucam centerim :) mnam klient... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

ja mam 5.1 stale a nemam najmensi dovod menit... kym nemam ludi aj na MSN, Jabber a neviem jakej picovine tak absolutne zbytocne pre mna... a navyse vyuzivam casto webcam cize ani prepinat do skype sa mi nechce... 5.1 FTW!
:trestac:

stricky

mne na 5.1 prave ze cam nechcela slapat

kamelot

Quote from: JCube on  19.03.2008, 01:17:45
jednoznacne odporucam centerim :) mnam klient... :)

ehm radsej gaim alebo licq :)

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

wlade

Ja mam na QIP takeho smajlika (dvojbod,a pomlcka,velke D) ze ked mi ho zobrazi tak sa vzdy aspon 10 sekund z neho rehocem :D Nie je originalny ale z nejakej templaty, tusim sa vola blue. Aspon nie som cely den vazny ako by mi vcely uleteli :D
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

stricky

potrebujem pomoct od tych co vyuzivaju qip infium- presiel som skusobne na neho z qipka, akurat mi nezoraduje vsetky mena podla abecedy... vie niekto co s tym? D

radix

ved normalne das preferences , contact list a potom napravo je ze Sort mode...

stricky

no sak jasne, a podla toho mi spravi asi polovicu kontaktov, a druhu polovicu nech tak, rozhodazdanu