• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Potesilo ma dnes

Started by pUf, 09.10.2009, 05:16:41

« predchdzajce - alie »

Safyia

Dozvedela som sa, ze mi plati dotacia v bufete na intraku :D A kupila som si 5 rozkov, mlieko, jogurt, cestoviny a milku dokopy za 1.60 ci ako to je  bq

kOsTi

uz zas plati aj na tie kktiny nie len na jedlo?
:trestac:

Safyia

Mno, teta mi hodila na blocek, ze som si kupila studene jedlo a cukor nvm co, ine veci ako naozaj, aby som mala dotaciu :)

stricky

tak uz to tam opat plati... :D

kOsTi

ze ich to este bavi kazdy rok davat a tak rusit :)

stricky

mne teta vravela ze tam raz za cas pride kontrola a da im pokutu... :D takze to musia z niecoho vykryt... bo len cez teple jedla a liter vody tazko.... plus pecivo a tak

markus

to je nejake divne nie ? ved v ZP je to teraz tak ze musis mat teple jedlo za 3 eura ....

radix

na intrakoch neni nic treba

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Safyia

Nic ma nepotesilo...

nighthunter

Safyia

Ale to sedi aj sem... Co ma dnes potesilo? ... nic :D

Smokie

Ani mna dnes nic nepotesilo :)
"And how is education supposed to make me feel smarter? Besides, every time I learn something new, it pushes some old stuff out of my brain. Remember when I took that home winemaking course, and I forgot how to drive?"
- Homer Simpson -

Worry what your friends think, not your enemies

t0Mi

1) ze nam rano nesla voda - nemusel som umyvat riad a ani vlasy a teda som si mohol o 15 minut dlhsie pospat :)
2) ze som cakal na zastavke stvrt hodinu kym prisiel bus do ktoreho sa dalo nastupit - nadychal som sa cerstveho vzduchu
3) ze mi moja onboard grafika nejde uz s tretim driverom - a teda mal som dovod na kupu poriadnej grafiky

life's good

nighthunter

ApokalypS

Quote from: t0Mi on  04.11.2009, 20:20:01
..
life's good
to akoze si si kupil LG?
Quote from: nighthunter on  05.11.2009, 02:05:06
tesi ma vsetko
ty pocuvaj, nejaky si premenlivy v poslednom case.. skoro ako to pocasie.. :D
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Safyia

Quote from: ApokalypS on  05.11.2009, 04:52:10
Quote from: nighthunter on  05.11.2009, 02:05:06
tesi ma vsetko
ty pocuvaj, nejaky si premenlivy v poslednom case.. skoro ako to pocasie.. :D
On len zbieral posty do 7500 :D

ApokalypS

80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Safyia

Potesil ma dnesny den, ze svietilo slnko, mam odovzdane zadanie, uz net aj na novej izbe aa tak celkovo fajny den :)

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

mishelka

dnesny den je cely potesujuci :)

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

kOsTi

mishelka

myslela som svoj den, nie tvoj kosti :D :P

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

buhehe

...ked rozhodca vyjebal ciganov z vlaku