• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Post 50000..

Started by mrkvy, 27.12.2007, 20:54:16

« predchdzajce - alie »

mrkvy

Taaakze tato udalost sa nezadrzatelne blizi, tak by sa patrilo vytvorit novy topic, aby bolo kam spamovat, nie? ;) (inak chcel, som ho vytvorit uz pri 46000, ale sa mi to zdalo trosku skoro... ;) ) Co myslite, kedy padne tento post? :) Ja tipujem 3-ti januar okolo 14:37.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Pusta

noo ja to vidim az na 10. januar 9:30:51  :thumbsup:

Ing. nemtom

ja myslim ze vdaka tomuto topicu to bude skor
brix will be shat

JCube

ja myslim ze mi je to jedno... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

ked sa natoto tak stihneme na silvestra

stricky

to aby sme cim skor zacali...

hrmill

ja myslim ze uz nemyslim
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

mrkvy

lol, to nie je zly napad.. ;) Ale by bolo zrobit new topic, nie ze mi to tu zaspamujete... :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

stricky

to mala byt ako prosba do buducnosti? tu spam zacal uz nazvom tohto topicu :hug:

mrkvy

no, to mi je jasne, ale zase nezacneme new temu hned na prvej strane a navyse ked si ta myslienka zasluzi vlastny topic.. :D ;)
(\__/)
(O.o )

mrkvy

(\__/)
(O.o )

mrkvy

(\__/)
(O.o )

DeeL

locknem to tu a potom bude este len sranda :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

JCube

stricky

jak nie, ty budes prvy.... ja druhy a mrkvy treti :D

JCube

mrkvy

ale neeee, vsetci sme nasi.. ;)
(\__/)
(O.o )

stricky

buhehe

vsetci ste blazni len ja som lietadlo

mrkvy

(\__/)
(O.o )

stricky

max to posledne.... :-)

mrkvy

(\__/)
(O.o )

stricky

mrkvy

Sak akoze mna sa pytat nemusis.. :P Mozes sa rovno jej, ale ja som vam chcel len dobre, ked som vam to takto pekne povedal... :D
(\__/)
(O.o )

mrkvy

Hej ppl, som len ja nepostrehol, alebo sme na to zabudli? Kedy padol post 50000, kto ho dal? :P :)
(\__/)
(O.o )