• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

poradte prosim

Started by runaldo, 21.06.2009, 04:45:28

« predchdzajce - alie »

Brand

Da sa aj pred zapisom, staci potom dodatocne priniest potvrdenie o navsteve skoly.

Tren

Makaveli

Od kedy sa nadštandartná dĺžka študia nedá vyplatiť cez šek ale len osobne?

"Poplatok za štúdium, ktoré trvá dlhšie ako štandartná dĺžka  - platit v pokladni Dekanátu  "
Máte pravdu. Jsem blázen. Ale víte co ještě? Je mi to u prdele:P KED NIECO NEVIES TUKE FORUM VYRIESI :)))

genie

lol:D ked som platila ja, tak jeden rok bolo treba osobne, druhy rok na ucet,treti rok len cez banku :D

btw. nemas jedno ci zaplatis z uctu,alebo pojdes pred zapisom na tu pokladnu?
"Any fool can use a computer.  Many do."

Makaveli

tak nemam jedno :D lebo len taka cesta do ke a spať ma nelaka kvoli jedne veci :D a ze uz sa  neda ani v den zapisu zaplatit??ak sa to vobec dakedy dalo :Da mam dost ze si treba ist vziat sek  :ohmygod: ako keby to  nestaci tiez vyplatit cez banku resp. IB ale oni potrebuju ustrizok zo seku jaj...
Máte pravdu. Jsem blázen. Ale víte co ještě? Je mi to u prdele:P KED NIECO NEVIES TUKE FORUM VYRIESI :)))

genie

tak ja som platila vacsinou v den zapisu a v pohode :) minuly rok som neplatila, tak neviem,ci sa daco zmenilo :D
"Any fool can use a computer.  Many do."

Makaveli

a neviete niekto aké ma otvaracie hodiny  pokladna  dekanátu FBERG a pre istotu ze je to niekde par dveri od studijneho ?)

Marek_Baranica

zase len buzeracia ludi

nejaka teta si tam zmyslel ze tento rok to bude takto a za to dostala premie lebo vymyslela teplu vodu, nabuduce bude ze cez banku, potom sek, potom osobne, potom banka... stale to akoze budu inovovat a akoze sa bude zlepsovat kvalita a akoze dostanu aj premie za to a akoze aj dokazu na papieri dat najavo ze ake je to efektivne a neviem co...

ale ty skus daco povedat hlupy student, ony na to maju skolu (verejna sprava)

zase raz v nasom kocurkove plati: drz hubu, zaplat, a padluj

neprihlaseny pouzivatel

nevie niekto z ktorych sidlisk/ulic sa antikari pripajaju do netu cez GW 88.212.36.39 a 88.212.37.77 ? kto mi zisti ma u mna 5 piv  :thumbs-up:
life can be cruel... like peeing on babies

fakovnik

Otázka: Predĺži mi zľavu na BČK ten terminál už aj teraz ne ?

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

jedi55

Quote from: fakovnik on  05.09.2012, 19:33:18

Ak už máš uhradené zápisné na tento rok tak áno  :)

login

Quote from: jedi55 on  05.09.2012, 19:40:02
Quote from: fakovnik on  05.09.2012, 19:33:18

Ak už máš uhradené zápisné na tento rok tak áno  :)

ja ešte uhradené nemám a terminál mi obnovil aj tak...

stricky

robo7691

Potrebujem nainstalovat Fedoru ako druhy OS. Teraz mam W7. Disk mam rozdelený na tri particie. Jeden ma 100GB tu je OS, druhy 500 gb a tretí je prazdny ma 50GB a tu chcem dat Fedoru. Problem je ten ze pri instalacii mi zobrazuje len prvé 2 disky a tento prazdny nie.
Kde moze byt chyba?

esperian

Ahojte, nemate niketo v PC prednasky zo zakladov soft. inzinierstva ?? ak hej tak prosim upnite to niekde .. dik

dEVIANT

Quote from: esperian on  30.09.2012, 03:37:10
Ahojte, nemate niketo v PC prednasky zo zakladov soft. inzinierstva ?? ak hej tak prosim upnite to niekde .. dik

http://www.sendspace.com/file/d22jys

Toto som mal v PC. Ale je to 2 roky staré.
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

esperian

Quote from: dEVIANT on  01.10.2012, 01:28:03
Quote from: esperian on  30.09.2012, 03:37:10

http://www.sendspace.com/file/d22jys

Toto som mal v PC. Ale je to 2 roky staré.

dik moc  ;)

AnvilOfFury

Niekto kto má Antik... ako je to s pripojením viacerých zariadení (dajme tomu pre príklad 6 zariadení)? V ich cenníku sú programy STANDART a PLUS (http://antik.sk/Antik_Tarifa_internet_euro_skk__od_01_01_2012.pdf) pričom pri PLUS je dopísaný text: "Pripojenie až 4 počítačov k prípojke prostredníctvom routra (typ záleží od ponuky)." Moja otázka jednoducho znie: program STANDART + vlastný router po legálnej stránke?
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

Cadmus

v pohode. neriesia to. ja som im raz priamo povedal, ze nech si nezapisuju MAC pocitaca (ked skusali, ci ide), ze tam dam este router... a povedali, ze ok.

AnvilOfFury

Ďakujem za odpoveď, len mi potom nedá to, že čím sa líši ten druhý program (okrem emailu). A s routermi je to v Antiku ako? Sú vraj potrebné špecifické nie hocijaké. Používa Antik DHCP alebo sa IP nastavuje manuálne?
Keep information to yourself - Knowledge is power. Think job security. Never provide documentation.
Use Real Tools - No "fancy-pancy" IDEs. Real developers only use vi.
Compiled = Ship It - User acceptance testing is an absolute waste of time.

totaluser

viacmenej hocaky model co dodrzuje standardy je fajn

pamatam na casy, ked starsie ASUSy s original FW mali problem lebo aj na WAN porte posielaliBPDU ramce a nasledne ich BPDU Guard na switchporte odrezal
v tom case sa to riesilo alternatyvnym FW, kde vsetko ficalo ako malo (DD-WRT/OpenWRT)