• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

poradte prosim

Started by runaldo, 21.06.2009, 04:45:28

« predchádzajúce - ïal¹ie »

BuliWyf

ten dell ma bezkonkurencnu cenu...mozno by som este pozrel na NEC MultiSync EA232WMi, ten ma podla recenzie rovnomernejsie podsvietenie a lepsie pozorovacie uhly ale stoji viac...
http://extrahardware.cnews.cz/dell-ultrasharp-u2311h-1080p-e-ips-pod-8000-kc
http://extrahardware.cnews.cz/nec-multisync-ea232wmi-recenze-e-ips-led-za-7500-kc-test

tino8

je badatelny rozdiel medzi tn a ips ak niesom narocny uzivatel a nebudem natom robit grafiku?

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

BuliWyf

Quote from: tino8 on  10.08.2011, 03:54:59
je badatelny rozdiel medzi tn a ips ak niesom narocny uzivatel a nebudem natom robit grafiku?
TN vs IPS

Ing. nemtom

Quote from: tino8 on  10.08.2011, 03:54:59

je, mam vedla seba samsung a eizo, je to ako z inej planety
brix will be shat

tino8

dik, tak beriem ten dell

stricky

njn, ten nec je asi o 100€ drahsi... tiez to asi risknem s dellom, a ty tino kedy ides po neho? napis potom pocity...

Havran

ked si z MSDN stiahnem XP, je nejaka moznost dam tam slovencinu zeby to furt bol akoze origos win ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

paloSK

Quote from: Havran on  07.09.2011, 03:48:49
ked si z MSDN stiahnem XP, je nejaka moznost dam tam slovencinu zeby to furt bol akoze origos win ?
Ano je, skus pohladat, uz sa to tu raz riesilo. No neni lahsie stiahnut si odnekial z neviemkade piratsky ? Bude tiez "akoze" origos ...
:D

Safyia

jj je na MSDN nejaky win language pack, raz som ho stiahla miesto WINu :D

stricky

mam nainstalovanu win7 a chcem dat do toho aj win xp, tak smarim dnu cd,  nabehne ponuka od xpcka ale moznost install nie je mozna... why?

Brand

To nie je mozne, jedine ked cakas, ze to pojde priamo z prostredia Windowsu 7, tam sa to neda, lebo to nie je upgrade :). Musis predsa normalne nabootovat z CD, vybrat particiu kam to supnut a dufat, ze sa bootloader-y nejako dohodnu, vo vseobecnosti plati, ze najprv sa instaluje starsi OS, novsi je na nieco take lepsie pripraveny.

Ale malo by Ti to fungovat.

IMO: Co tak virtualne PC s XP priamo od Microsoftu ? (len pre Win 7 Pro + Ultimate myslim)

stricky

tak teraz si ma nepotesil... win 7 je profesional, a jedine na co mi treba xp je otestovat ako pod nim bezi skype, pod win 7 mi nenormalne blbne a neviem ci to je hardwerom alebo softom...

Tren

Quote from: stricky on  13.09.2011, 01:07:29
tak teraz si ma nepotesil... win 7 je profesional, a jedine na co mi treba xp je otestovat ako pod nim bezi skype, pod win 7 mi nenormalne blbne a neviem ci to je hardwerom alebo softom...
na toto postaci aj virtualbox alebo vmware podla mna, ci tam si skusal?  :)

Brand

Quote from: stricky on  13.09.2011, 01:07:29

Microsoft priamo poskytuje virtualne PC s Windowsom XP, je to takmer nativne, napr. ked instalujes nieco stare, tak ani o tom nevies a to hodi do toho virtualu, Tebe to ale normalne zobrazuje v menu Start napr. Aj hry na tom idu bez problemov, len to trosku dlhsie zapina, ale takto na skusku sa Ti to isto viac oplati.

http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx

Instaluje sa to v poradi od najvacsieho suboru po najmensi :).

V skratke sa jedna o virtualne PC s predinstalovanym legalnym Windowsom XP, funguju aktualizacie, da sa doinstalovat jazyk, samozrejme aj programy, skutocne diskove particie, ktore mas vo Win 7 vidis ako sietove disky.

_pici_

nazdar, prihlasil som sa na telesnu, preto mam otazku, kde prebieha "vyucba" futbalu ? :D

esperian

_pici_

Havran

ok asi som n00b ale jak zistim nejaky predmet kedy ma vsetky cvicenia, ked v MAISE ukazuje len tie ktore su este volne
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Luk1

Caute, nepoznate nejake zahranicne (nie ceske) stranky umoznujece vytvaranie ankiet alebo el. hlasovani ?

Dik

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

stricky

Ing. nemtom

Quote from: Luk1 on  02.10.2011, 00:53:39
Caute, nepoznate nejake zahranicne (nie ceske) stranky umoznujece vytvaranie ankiet alebo el. hlasovani ?

Dik

http://doodle.com/
brix will be shat

tino8

alebo google spreadsheet

_pici_

dobry vecer, rad by som sa vas na nieco opytal... na zapise, ked sme si vyberali predmety, tak som si dal aj anglictinu... bol to volitelny predmet,  ale bavi ma a do zivota jazyky treba vediet... moj odbor bude ho bude mat az v letnom semestri... moja otazka znie: treba ist teraz na studijne oddelnie alebo na katedru jazykov sa prihlasit do skupiny (zaciatocnici, pokrocili a tak pod.), alebo to budu riesit az potom, pred letnym semestrom alebo to netreba riesit vobec a automaticky to nejako pdoelia ? (na vyber bol iba pripravny kurz1)
za odpoved(e) vopred dakujem !
pekny vecer prajem  :)

RiTChi

Aka si fakulta/odbor?

drtic

Quote from: _pici_ on  03.10.2011, 02:15:07
dobry vecer, rad by som sa vas na nieco opytal... na zapise, ked sme si vyberali predmety, tak som si dal aj anglictinu... bol to volitelny predmet,  ale bavi ma a do zivota jazyky treba vediet... moj odbor bude ho bude mat az v letnom semestri... moja otazka znie: treba ist teraz na studijne oddelnie alebo na katedru jazykov sa prihlasit do skupiny (zaciatocnici, pokrocili a tak pod.), alebo to budu riesit az potom, pred letnym semestrom alebo to netreba riesit vobec a automaticky to nejako pdoelia ? (na vyber bol iba pripravny kurz1)
za odpoved(e) vopred dakujem !
pekny vecer prajem  :)
Ked ho mas zapisany v MAISe, tak automaticky si v nom zaradeny a teda nic dodatocne vybavovat netreba. V priebehu tyzdna pred zaciatkom letneho semestra budu na katedre jazykov, ktora sidli na Vysokoskolskej 4 prve poschodie vlavo a potom este raz vlavo az na koniec chodby, vyvesene zoznamy s priradenim do skupiny, resp. mozno to bude aj v MAISe v rozvrhu.