• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

poradte prosim

Started by runaldo, 21.06.2009, 04:45:28

« predchdzajce - alie »

domino3d

Quote from: dEVIANT on  09.06.2011, 01:38:52
Kde je knižnica KPI? niekde na štvrtom alebo piatom v hlavnej budove...vie niekto?
na piatom vpravo vedla Mackovej
vivat academicus

dEVIANT

Ok dík. Boh ti to vráti na deťoch.
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

Havran

Pocuvajte, nema tu nikto problemy pri otvarani PDF v Opere ? Bo mne ked otvori priamo cez Operu (ne Adobe) tak cele je to take na chuja nejake, presaturovane farby polka veci polopriesvitna no proste cele zle
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

fakovnik

Možno bude skinom. Skús defaultný alebo iný.

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

stricky

planujem v blizkej dobe kupit autonavigaciu... viete nieco odporucit?

Tren

ja som si zatial furt vystacil s mobilom, ale ak navigaciu tak ja osobne by som bral nieco od garmin

stricky

v mobile mam aj ja, ale ide o to, ze to nebudem pouzivat len ja... a moj mobil budem asi tazko poziciavat :D

Tren

aha, tak to hej, chapem, no zalezi natom ze za kolko a aky velky by to mal byt, ci ma obsahovat bluetooth..

stricky

fakovnik

Niečo s LifeTime Upgrade mapy by bolo lepšie. či ?

stricky

zase tolko prachov nemam, a dufam ze sa mi potom ten lifetime upgrade bude aj tak darit ;-)

excellent

Mám problém zo zdieľaním internetu na NB vo Win7(x64)...
Doteraz vždy fungoval a po vytvorení ad hoc siete sa ma vždy opýtalo

Ale odvčera vypíše len hlášku o ready to use a ten option zázračne chýba a po pripojení druhého NB do siete mu internet už nejde, hoci mám vo vlastnostiach Local Area Connection povolené zdieľanie internetu všetkým užívateľom v sieti...
Napríklad na druhom NB mám Win7(x86) a tam mi zdieľanie nikdy v živote nešlo(chýbala ta možnosť) ale na x64 to doteraz išlo, ale od včera už nie  bu
Čo robím zle?
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

fakovnik

Tiež som riešil takto zdieľanie cez ad-hoc a tiež mi to robilo chujovinky, tak som prešiel na Connectify

http://www.connectify.me/index.html

domino3d

Quote from: excellent on  17.06.2011, 21:51:55
Mám problém zo zdieľaním internetu na NB vo Win7(x64)...
Doteraz vždy fungoval a po vytvorení ad hoc siete sa ma vždy opýtalo

Ale odvčera vypíše len hlášku o ready to use a ten option zázračne chýba a po pripojení druhého NB do siete mu internet už nejde, hoci mám vo vlastnostiach Local Area Connection povolené zdieľanie internetu všetkým užívateľom v sieti...
Napríklad na druhom NB mám Win7(x86) a tam mi zdieľanie nikdy v živote nešlo(chýbala ta možnosť) ale na x64 to doteraz išlo, ale od včera už nie  bu
Čo robím zle?

a mas zapnute automaticke aktualizacie vo wine?
vivat academicus

excellent

Viem, kam mieriš. Mám zapnuté. Posledná aktualizácia bola 14.6. a 17.6.(dnes) a pritom včera ráno zdieľanie fungovalo a od obeda nie  :D

domino3d

Quote from: excellent on  18.06.2011, 00:46:04
Viem, kam mieriš. Mám zapnuté. Posledná aktualizácia bola 14.6. a 17.6.(dnes) a pritom včera ráno zdieľanie fungovalo a od obeda nie  :D
nevies kam mierim, mierim tam ze MS to dojebal :D
odkedy moj komp-desktop sa so win7 zapina 10 minut tak som vypol updaty, na noteboooku si sem tam dam nejake mega dolezite a ten fachci krasne rychlo :D
vivat academicus

excellent

Tak som to myslel, že mi to nejaký update pokakal, ale tak medzi tou dobou, keď mi zdieľanie išlo a nešlo nebol inštalovaný žiaden update nebodaj reštart

Havran

je v KE dajaka optika kde mi checknu slnecne okuliare na UV filter ?
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

paloSK

Quote from: Havran on  15.07.2011, 20:19:12
je v KE dajaka optika kde mi checknu slnecne okuliare na UV filter ?
To by mali spravit v kazdej.
:D

stricky

planujem kupu monitora, a zatial mam vo vyhliadke - http://datacomp.sk/lcd-dell-u2311h-23-cierny_d81784.html , vedeli by ste o niecom lepsom v podobnej cene? dakujem

Ing. nemtom

neni, ber het ten, rovno 2 si zober, ale fakt, len skoda ze 16:9
brix will be shat

Brand

Vyzera dobre, ozaj len to rozlisenie, keby to bolo 1920 x 1200, to by bola perfektna kombinacia. Je to IPS monitor, takze farby by mali byt dost dobre, ma to pivot, tiez super. Cena je bezkonkurencna.

tino8

neni lepsi niejaky ledkovy monitor? aj ja planujem kupu, a tiez sa neviem rozhodnut

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

stricky

tino netusim, uz mam v tom bordel :D

Ing. nemtom

brix will be shat