• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

poradte prosim

Started by runaldo, 21.06.2009, 04:45:28

« predchádzajúce - ïal¹ie »

tino8

mne pls poradte notebook na hry... zatial sa mi najviac pozdava Lenovo IdeaPad Y560 s Intel i7. cenova kategoria priblizne tohto lenova

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Robo7691

Ten chem kupit aj ja. Nevies nahodou aka je cena tohoto NB v tom Lenovo obchode co je na TUKE?

tino8

neviem, ale urcite drahsia ako v Datacompe

Ing. nemtom

lenovo na hry? nejak mi to nejde do kopy ale nehadam sa
brix will be shat

tino8

vacsinou kazdy pozna thinkpady ale idepady a hlavne tento typ je multimedialny/gamersky

Luk1

Nepoznate nejaky open source system pre odhalovanie plagiatorstva, na kontrolovanie originality ?

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Havran

No toto je taky dakus off topic post, ale neviem kde inde sa spytat. Totizto chcel by som zistit nazov pesnicky ale videl som iba klip.

Klip zacina tak ze nejaky maly chlapec v zasnezenom lese taha za sebou sanky na ktorych je medvedik plysovy (zajac ?) a dalsia cast klipu sa odohrava v nejakej pivnici, kde je typek obleceny jak doktor a v klietkach ma zavrete zdravotne sestricky. Je to taky house/techno song.

Uryvok tejto pesnicky taktiez chodi momentalne na VH1 v tych ich pesnickovych reklamach hned bo Lennym Kravitzovi a pred Rolling Stones.
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kOsTi

Quote from: Havran on  13.01.2011, 20:43:38
Je to taky house/techno song.

si mohol napisat hned ako prve by som si usetril citanie :/
:trestac:

Safyia

Taa vcera som mala Amazon kindle 3 v rukach, aha predvcerom, a dost ppc to vyzeralo, aj setko, taaakze velmi silno rozmyslam ze kupim :) Mete to niekto doma? Abo mate skusenosti s tym abo tak?

totaluser

Quote from: Safyia on  14.01.2011, 09:19:32
Taa vcera som mala Amazon kindle 3 v rukach, aha predvcerom, a dost ppc to vyzeralo, aj setko, taaakze velmi silno rozmyslam ze kupim :) Mete to niekto doma? Abo mate skusenosti s tym abo tak?
ako na tom bola TTS podpora pri anglickych PDF?

lebe aj ja silno rozmyslam ze ked dojdem domov jeden by som si zadovazil
mocna hracka to je

t0Mi

na tom uz len jake hry su.. ? kktina..

Safyia

jj dost fajne...
Hry? :D kto s ahry chcfe hrat, aj chcem citat a vzdelavat sa! :D

Safyia

ne :D ja tak pisem normalne... esteze existuje ctrl + space, ako minule niekto poznamenal, inak by som na informe dlho nevydrzala :D :D

kOsTi

Safyia

trafena hus zagaga?
Ale btw ak by o tom fakt niekto uvazoval, tak by sa dalo zriesit postovne aj balne spolu, ne? :D taze potom kludne sa ozvite nech usetrim :D

kOsTi

uhm $130 vs 200€

Dragoon17

hej uz som nasiel  :puf: , ta teraz o nom zacinam uvazovat aj ja a este k tomu free shipping http://www.amazon.com/gp/product/B002Y27P3M?ie=UTF8&tag=allforyouipoa-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B002Y27P3M a keby som chcel aj 3G ta 189$...

hardest

len si pripocitaj este 20% DPH ked ti to stopnu na colnom urade

Safyia

ta akokolvek si to vezmev vyjde ta to lacnejsie :)

t0Mi

dnes plati: ak na tom nespustis angry birds, nekupuj to!

Ing. nemtom

brix will be shat

Safyia

vyyyy sa nestarajte, vyyyy sa nevyznate ;D

Havran

Quote from: Dragoon17 on  16.01.2011, 20:40:01
hej uz som nasiel  :puf: , ta teraz o nom zacinam uvazovat aj ja a este k tomu free shipping http://www.amazon.com/gp/product/B002Y27P3M?ie=UTF8&tag=allforyouipoa-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=B002Y27P3M a keby som chcel aj 3G ta 189$...

nechcem ta sklamat ale

"Applies to U.S. delivery addresses in the 50 states only, including Alaska and Hawaii. Geographic shipping restrictions may apply to particular products; for example, some Tools & Hardware items may not be shipped to Alaska and Hawaii using FREE Super Saver Shipping."

skor by som tuna pozeral

http://www.amazon.co.uk/Kindle-Wireless-Reader-Wifi-Graphite/dp/B002Y27P46/ref=amb_link_158849147_3/276-6200417-9650003?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=18ZDASH622G9W54CF02Y&pf_rd_t=101&pf_rd_p=227284847&pf_rd_i=468294
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kOsTi

no z UK by to mohlo byt fajn, to ani ziadna dan...