• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

pomoc hrmilovi

Started by stricky, 08.05.2008, 00:29:17

« predchdzajce - alie »

stricky

nighthunter

lol, nic k teme ale redsej nenapisem co som najprv precital
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

wlade

urcite nejaku hovadinu
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

nighthunter

ze vraj sa ozral .... kto ho zachrani :emot-LMAO: (sorry hrmill)
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

ja som myslel, ze hunter napise daco s oralom :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

JCube

jj aj mne to napadlo... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

radix

hej howada nespamujte ale radsej pomahajte :P ked neviete pocmoct nepiste!

pUf

tak po vzore strickeho teda pisem k teme:
neviem
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

hrmill

lol stricky ty si este vacsi blazom ako som si myslel
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

nighthunter

lol otvoril som to a ani prd nerozumiem

hrmill

Quote from: nighthunter on  08.05.2008, 02:26:40

ja aspon rozumiem ale neviem to spravit  :03:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

stricky

Pusta

Quote from: nighthunter on  08.05.2008, 02:26:40
LOL thak to mne aspon daco hovori nadpis ze "voltamperova charakteristika" :D ale to je asi tak vsetko

p.s. by som to dala vyriesit priatelovi ale on sa so mnou cez MS v hokeji nebavi  :emot-rolleyes:

stricky

uz je to v p*** tak moze

hrmill

lidicky dakujem ale uz som nasiel cloveka (holku) co mi to spravi tak este raz diik  bq

stricky

clovek- holka... fajny druh

radix

ale na fei ohrozeny malo sa tam vyskytuje..

hrmill

hrmill

Quote from: radix on  08.05.2008, 21:16:06
ale na fei ohrozeny malo sa tam vyskytuje..

co a to co chodi na DM prednasku taka blondinka to co je bn sa mi zdalo ze som zle videl ked tam dosla ale nebol to sen  :puf:

stricky

hrmill

Leon

nechce spraviť aj mne? :pp

hrmill

Quote from: Leon on  09.05.2008, 02:43:29
nechce spraviť aj mne? :pp

no neviem skusim spytat ked spravi mne

stricky