• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

POLNOC

Started by Evica, 02.07.2008, 06:00:53

« predchdzajce - alie »

Evica

kOsTi

inac... stale ma to zaujimalo... slovo polnoc... znamena to ze je este len polka noci a noc este bude alebo ze uz polka noci presla? :D
:trestac:

Evica

znamena to, ze po polnoci uz nemas rozoberat temy, ktore sa rozoberaju po 22,00.. rozumeno??? :D

plexisklo

aha uz je polnoc do usa skusky ostava 8.5 hodiny
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Evica

Quote from: plexisklo on  02.07.2008, 06:04:26
aha uz je polnoc do usa skusky ostava 8.5 hodiny

aha, husle :D

kOsTi

to jak tie pufove :P

Evica

aj ja chcem husle  :pimp:

plexisklo

(solo na husle)
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

Evica

idem hrat na namestie :D by som vam sem aj hodila picture ale neviem (nechce sa mi rozmyslat) ako na to :D nejaka idea? :D

kOsTi

USA USA USA
Simanak to skusa?
Zasobnik sa naplna
z fronty zase ubuda
Evica je obluda!

Evica

pff... a ty si vraj moj dedo.... a volas ma obludou.. co z toho vyplyva??? ze po rodicoch to preslo na mna z teba.. cize KOSTI JE OBLUDA :D

Ing.Veduci

Quote from: Evica on  02.07.2008, 06:14:09
pff... a ty si vraj moj dedo.... a volas ma obludou.. co z toho vyplyva??? ze po rodicoch to preslo na mna z teba.. cize KOSTI JE OBLUDA :D

ale on to vie predat, z neho sa nesmeju ... ale z teba ... pche :D :D
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Evica

Quote from: Bc.Veduci on  02.07.2008, 06:16:05
Quote from: Evica on  02.07.2008, 06:14:09

ale on to vie predat, z neho sa nesmeju ... ale z teba ... pche :D :D

ale ja mam lepsie promotion :D a distribucnu politiku :D takze niet o com :D som lepsia :D

kOsTi

ok tak ese raz:

USA USA USA
znova nas pokusa
rekurzia je nas pan
gargamel ma vsak plan
ako z nas spravit obludy
len evka ma velke dudy...

Evica

:emot-shakehead:

ja nelubim youtube linky od hocikoho :D ja len od teba :D lebo ty ich posielas vela :D

kOsTi

dnes som ti len jednu a uz si na mna kricala  ak:

Evica

kosti je z masa a kosti, ktorymi krmime hosti :D  :guitar: :guitar: to bude hit :D na odcinenie mojho kriku :D

Ing.Veduci

Quote from: Evica on  02.07.2008, 06:20:24
kosti je z masa a kosti, ktorymi krmime hosti :D  :guitar: :guitar: to bude hit :D na odcinenie mojho kriku :D

slabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kosti na hraaaaaaaaaaad
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

kOsTi

evka evka evka
to bude pekna znelka
telky, radia aj pracky
kupujte ludia tie sracky

Evica

ludia mydlo kupuju, kostiho vykrmuju  :dancing:

Ing.Veduci

tak toto si idem pozapisovat :D :D :D jake pwn-y :D

Ing.Veduci

Quote from: Evica on  02.07.2008, 06:22:40
ludia mydlo kupuju, kostiho vykrmuju  :dancing:

urob aspon 4 verse a potom sa ukaz.. :P

JCube

na jaku picu vznikla tato tema?
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Evica

vsak uz mam :D:D:D spojene :D:D:D a pisem postmodernu poeziu nie taketo talafatky...

Evica

kosti, nezrobime nejaky letny hit :D? :music: