• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PC HRY

Started by DEMON, 31.01.2007, 01:13:44

« predchdzajce - alie »

DeeL

no jo... Ceasar3 bol asi jediny co som hral... celkom ma bavil v danej dobe... a medieval total war este jednotku som tiez dost nahral, ale na dvojku akosi nemam cas uz... aj rome total war som hral ale menej

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

kOsTi

Fallout 1/2 ... ahh to boli casy, kde sa hrabu dnesne hry?
:trestac:

DeeL

skor by som povedal... dnesne hry sa hrabu, hrabu... az sa zahrabavaju - stale hlbsie a hlbsie

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

DEMON

z dnesnych hier sa vyhrabal Neverwinter Nights 2 :)
http://anime.quickbb.net/index.htm - nove forum o anime
http://www.gabrielknight4campaign.com/gb/guestbook.php - lebo nie len Willyho treba zachranit

Mamtrmixm

I :zuzka: RPG, hlavne Diablo II rulezzz na to nema nic doteraz.... mierne sa tomu priblizilo Titan Quest..

...ale k veci... som hral a hral a hral rpg.... ale potom som si uvedomil: co mi daju tie hry? :j_huh: budem vediet ze mam rad fire spelly? :j_shocked: alebo ze radsej som range attacker ako melle? :j_rolleyes: a co z toho do zivota?...

.... kedze som zavisly fanusik airsoftu, rozhodol som sa hrat nieco co sa da uplatnit aj v realnom zivote.. a sice zatial realite najviac podobna FPS: Americas Army... :thumbsup: v dnesnom counter-strikom zdeformovanom svete :whacko: ju nehra tak vela ludi, ale fuckt je to ovela ovela realnejsie a tazsie a naucite sa hrat ozaj TAKTICKY... ...najlepsie s kamaratom cez skype :bananawrite:

..takze aj ked mmorpg su super, rpg tiez ale vela vam to do zivota neda a ked sa vas niekto spyta co si urobil cez vikend odpoviete mam o dva levely viac a jeden predmet zo sady...  :ohmigod:

...ja odpoviem naucil som sa takticky postup otvorenym priestranstvom v trojclennej skupine  :emot-dance: :emot-dance: :emot-dance:(to sa v zivote vzdy zide  :hammer:)
(\__/)
(O.o )
(> < ) aj bunny hra airsoft!

DEMON

z hier:
RPG  :zuzka:
DnD  :zuzka:
Rainbow Six, FEAR  :zuzka:
adventury  :zuzka:  :emot-drool:  :zuzka:
http://anime.quickbb.net/index.htm - nove forum o anime
http://www.gabrielknight4campaign.com/gb/guestbook.php - lebo nie len Willyho treba zachranit

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

DeeL

ja mozem povedat, ze mi hry urcite dali anglictinu... pekne postupne pomalicky a vsetko dokola... ale asi tazko to zopakovat... ked ono to bolo postupne... prv len texty sa pisali, clovek sa daco naucil chapat a potom sa postupne zacali rozmahat hry kde sa uz aj nahovorene slova objavovali (s prichodom mileho Sound Blaster) a to tak pekne naviazovalo a clovek sa postupne vyslovnost ucil a tak... neviem co ine, ale aspon za to som celkom rad :)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Raleon

Quote from: DeeL on  01.02.2007, 06:53:28
ja mozem povedat, ze mi hry urcite dali anglictinu... pekne postupne pomalicky a vsetko dokola... ale asi tazko to zopakovat... ked ono to bolo postupne... prv len texty sa pisali, clovek sa daco naucil chapat a potom sa postupne zacali rozmahat hry kde sa uz aj nahovorene slova objavovali (s prichodom mileho Sound Blaster) a to tak pekne naviazovalo a clovek sa postupne vyslovnost ucil a tak... neviem co ine, ale aspon za to som celkom rad :)

jj. ja tiez si myslim, stare hry este boli dobre, boli viacmenej na logiku atd. Este pamatam jak sme s bratom prelozievali texty z adventury Dizzy. Bola to fakt dobra hracka

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Ing. nemtom

jj, aj ja za anglinu vdacim hram :), neviem kto pisal o americas army, ja som to davnejsie hraval, velmi pecka to je tiez
brix will be shat

DeeL

no tha ked AA spominate tak som to hral trocha aj ja... vlaste mudrejsie by bolo povedat, ze som pozeral ako ostatni hraju lebo ja som bol velmi rychlo out stale :D ... ale vyzera to celkom dobre, len ma prestavalo bavit sa len pozerat :D

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

:j_smiley: aj ja som tak zacinal ze som sa len pozeral, potom som sa vypracoval, dost velky macher som bol, ale nova verzia mi uz nesla normalne kvoli grafike... a tak som s tym prestal
brix will be shat

milanko

Quote from: Mamtrmixm on  01.02.2007, 06:03:11
...ja odpoviem naucil som sa takticky postup otvorenym priestranstvom v trojclennej skupine  :emot-dance: :emot-dance: :emot-dance:(to sa v zivote vzdy zide  :hammer:)

hh...no jedine ze to vyuzijes ako takticky presun do karcmi cez pole nepriatelov alkoholu lebo inak v tom nevidim zmysel :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

JCube

lol... tak do karcmi sa presuvam vzdy co najkratsou cestou.... :D cas su peniaze... :D v tomto pripade premenene na prisun chlastu... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

DeeL

...a odsun rozumu

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

JCube

hmm...kedze v prirode plati vyvazenost vsetkeho tak urcite prisun jedneho znamena odsun niecoho dalsieho.. :) zatial sa to javi len utekom penazi... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

no aj tento topic ide do pr*e*e
brix will be shat

kOsTi

ja byt tu moderator tak to tu hned inac vyzera  :hammer:  :lol9:
:trestac:

DeeL

no tak daco zachranim... minule naposledy som sa normalne dal na adventuru... som pocas ucenia na Fyz2 presiel Broken Sword 4 ... celkom zaujimava... ale mohla by sa stastnejsie koncit :)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

broken swordy som ziadne nehral, poldu ste hrali? tie som okrem 1,2 vsetko presiel, sa mi paci ta hra
brix will be shat

DeeL

jednoho poldu som presiel ale neviem ci to nebola 3 alebo 4 (obidve som hral, ale len jedneho asi dosiel - alebo obidvoch? neviem uz :D )

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

brix will be shat

DeeL

ako adventury su tiez celkom schopne to hry... este asi celkom pekne boli starucke Indiana Jones adventury... sa mi vidi, ze 2 boli... pekne rucne pixelovana grafika taak... paraadna klasika :)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

jj, a mne sa este pacia strategie, ale tie novsie tiez uz len z obrazkov poznam :D
brix will be shat

DeeL

presne taka ista situacia u mna... v minulosti som dost hral strategie, ale aktualne si na nich uz akosi neviem najst cas... posledna vynimka bola asi C&C: Generals (skvele hlasky teroristov :D ) ...

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)