• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OT prispevky pre radost :))

Started by milanko, 27.09.2007, 00:35:07

« predchdzajce - alie »

milanko

no jo sedi vec :) a ja by som sa aj siel korculovat... len nemam korcule... len kolieskove mam.. a snimi na lad... to asi jak v lete na saniach...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

takze Pusta, stretneme sa tam?? :D

mrkvy

Quote from: stricky on  22.12.2007, 23:53:39
ani ja som tu uz dlho nebol... bv

musim sa priznat, ze aj ja zanedbavam forum a PC celkovo.. ;)

Quote from: stricky on  24.12.2007, 20:35:16
.......... kde sa da v KE korculovat? a za kolko?

Com v KE? Sak v RV neni lad, abo co?
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Pusta

Quote from: stricky on  25.12.2007, 01:34:34

ak si precitas moj prispevok spravne thak pochopis ze uz nikdy sa nepojdem korculovat na lad  bn

DeeL

Quote from: Pusta on  25.12.2007, 06:00:58
Quote from: stricky on  25.12.2007, 01:34:34

ak si precitas moj prispevok spravne thak pochopis ze uz nikdy sa nepojdem korculovat na lad  bn
pusta, ale ved to cele nema byt o odstraseni... ruka sa da zlomit velmi pekne aj hocikde inde, mne sa staci len rozbehnut... a co chces povedat, ze potom ked si niekto pri chodeni zlomi nohu, tak uz radsej aby nechodil? ...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

to mrkvy: ale ba, da sa aj v rv, ale okrem piatku sa tam asi v iny den nedostanem... a treba trochu pohybu... este ze bude novorocny vystup na Volovec
to pusta: ale tak ja by som dal na teba pozor....:-)

milanko

aj na mna by si dal ? lebo na lade som nestal niekolko rokov... len na kolieskach sa vozim
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

buhehe

no...sak to mas to iste...este aj ked rypnes tha sa nedodzigas jak na kolieskach a navyse sa lahsie brzdiii... :emot-dance:

stricky

jj, ale za to ked niekto po tebe prejde klasickou korculou- tak mas krajsiu jazvu

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

mrkvy

skus vygooglit.. :D clovek nikdy nevie.. ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy

OMFG! teraz kukam, ze za posledne dva dni mam 46 prispevkov.. teda vlastne toto je uz 47... :ohmigod: mne to "ucenie" neprospieva.. :D :D
(\__/)
(O.o )

stricky

veru, cim viacej sa ucis, tym viacej si tu...

JCube

ja som na tom podobne...ale idem prec...ucit sa mi treba... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

chod... a ked sa objavis tak ti moderator zmae desat postov... !!! pre tvoje dobro..

mrkvy

yeah, moj post #2500.. :) Ale dnes uz vazne zacinam s ucenim, takze tu nespamujte tolko, aby som nemusel vela citat.. :D ;)
(\__/)
(O.o )

stricky

az tolko sa uz kvoli tebe spamovat nebude....

milanko

helou ... som sa vratil z prahy a teraz kukam co ste tu vsetko nacmarali... a pisem si tu len tak ;) a aby ste vedeli idem vecer na pivko ... ;) :D
(\__/)
(O.o )

kOsTi

tymto akoze pozyvas? dobre to chapem? :j_cheesy:
:trestac:

milanko

nech sa paci ... cca od 19:30 v ital caffe ak viete kde to je... ak nie tak www.italcaffe.sk ;)
(\__/)
(O.o )

kOsTi

a kto tam bude? ja som jak Pusta teraz (som sa rozhodol) takze jedine ked to objednas ze tam nikto nebude aaaa ani ty... len mi tam nechas peniaze na stole tak na 3 piva :)

milanko

nebooj... ja som taky charatker ze tie pivka za teba aj vypijem... aby si nemal s tym pracu ;)
(\__/)
(O.o )

kOsTi

oo tak to zas nie... to by som z toho mal taku velku <|> aaa to zas necem velmi :P

milanko

hm... tak potom sa asi nedohodneme :D pretoze prachy len tak nenechaaavam na stole ;)
(\__/)
(O.o )