• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

OT prispevky pre radost :))

Started by milanko, 27.09.2007, 00:35:07

« predchádzajúce - ïal¹ie »

mrkvy

podla mna "ten" kozuch tam uz nema.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

kOsTi

myslis TAM? no to je mozne... nekukal som :)
:trestac:

mrkvy

yop, presne tak... "Ten" "kozuch" "tam"... Mi popatrel i zbadal ze asi isto nema.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

kOsTi

ale aj tak je to odfarbena blondina :)

kOsTi

sak som videl ked ho tam este mala nie? :)

mrkvy

(\__/)
(O.o )

kOsTi

heeeej hej...  :emot-shakehead: to uz zachadza do sukromia :)

mrkvy

(\__/)
(O.o )

kOsTi

jaj... ja ze chces moj kozustek :)

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

mrkvy

(\__/)
(O.o )

stricky

nighthunter

ale ste sa  rozbehli

so SPAMom to tu uz zacinalo upadat

uz som dlho nic ani nelockoval
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

Quote from: nighthunter on  22.12.2007, 05:35:46
ale ste sa  rozbehli

so SPAMom to tu uz zacinalo upadat

uz som dlho nic ani nelockoval

no vidis... staci ze ja kus stichnem :)

stricky

ani ja som tu uz dlho nebol... bv

buhehe

idem sa korculovat....yes....prvykrat tuto zimu....

kOsTi

stricky

aj ja som sa bol korculovat prvykrat po 3rokoch, az raz som spadol, aj to len preto lebo ma kamoska stiahla so sebou... hrdy som na seba, kde sa da v KE korculovat? a za kolko?

kOsTi

ja som nekorculoval od zakladnej skoly :)

Ing. nemtom

ja som sa prave vratil z jazera, vsetko ma boli, o 21 uz budem spat jak male decko (boli ma nie preto lebo som drbol ale lebo hrame intenzivne hokej)
brix will be shat

stricky

nighthunter

Quote from: stricky on  24.12.2007, 20:35:16
aj ja som sa bol korculovat prvykrat po 3rokoch, az raz som spadol, aj to len preto lebo ma kamoska stiahla so sebou... hrdy som na seba, kde sa da v KE korculovat? a za kolko?
na starom zimaku sa da
ale neviem za kolko
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

milanko

vsesportovy areal ci ako sa tomu nadava...ako je carrefoure benzinka tak oproti je vonku klzisko aj s mantinelmi na hokej... cenu neviem ...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Ing. nemtom

brix will be shat

Pusta

naposledy som korculovala ked som si pri tom polamala ruku  :baaa: nikomu neodporucam

a korculovat by sa malo dat aj na starom zimaku ...hla tu hned mne za oknom ale nefiem ze za kelo  bn
a narozdiel od vsesportoveho arealu to ma taku vyhodu ze je to aj uzavrete taze ta neodfukne  :thumbsup: