• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OT prispevky pre radost :))

Started by milanko, 27.09.2007, 00:35:07

« predchdzajce - alie »

milanko

AKOZE to sa nedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...za jeden den tolko stran? kto to ma citat... hej a ciapku som este nenosil...len raz ked som rano niekam siel a vtedy som zistil ze som stratil svoju oblubenu ..aaaaaaaaaaa
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi

aj bez cepicky sa da... neboj :)
:trestac:

milanko

hej ale je to riziko... nechcem ochoriet ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi

heh... jak to pekne secko do seba zapada... :) skoro jak tetris :)

DeeL

Quote from: toronto_girl on  30.10.2007, 02:51:55
hmm koberec... mala som ho dakedy ale teraz mam plavajucu podlahu... sak blondynka sa musi ucit sem tam plavat, aby nevysla z cviku...
vonku mlaky su lepsi kandidat... ver mi ;) ... aaaa potom mozno neskor sa mozeme aj o plavarni porozpravat :D ... ale tam maju fakt velku mlaku ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

toronto_girl

Quote from: DeeL on  30.10.2007, 03:07:09
Quote from: toronto_girl on  30.10.2007, 02:51:55
hmm koberec... mala som ho dakedy ale teraz mam plavajucu podlahu... sak blondynka sa musi ucit sem tam plavat, aby nevysla z cviku...
vonku mlaky su lepsi kandidat... ver mi ;) ... aaaa potom mozno neskor sa mozeme aj o plavarni porozpravat :D ... ale tam maju fakt velku mlaku ;)

ap lol... tiez fakt...

Nemať čo robiť nie je potešením; mať kopu roboty a nerobiť nič, to je pôžitok. – [Mary Wilson]

toronto_girl

Quote from: milanko on  30.10.2007, 02:58:58
AKOZE to sa nedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...za jeden den tolko stran? kto to ma citat... hej a ciapku som este nenosil...len raz ked som rano niekam siel a vtedy som zistil ze som stratil svoju oblubenu ..aaaaaaaaaaa

milanko sucitim s tebou... mne keby sa stratila moja milucka siltovecka tak by som zbesnela... >:(

Nemať čo robiť nie je potešením; mať kopu roboty a nerobiť nič, to je pôžitok. – [Mary Wilson]

DeeL

VSETCI PREVENTIVNE OCKOVANIE PROTI BESNOTE.... a mozeme byt kludni potom aj na fore

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

ja uz som besny... pozor na mna... moja ciapka je v tahu... este ze nemam v zime nic 7:30 rano v skole :P
(\__/)
(O.o )

kOsTi

ja mam skoro stale... a stavam o 4:30 ... mam dost dovod byt besny :)

milanko

no od teba radsej dalej potom... este aby som sa nakazil tym vstavanim..to je to posledne co potrebujem...
(\__/)
(O.o )

kOsTi

a to myslis ze ja dobrovolne ci co? :D

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

sam sa nutim :) ja som taky masochista :D

JCube

omg co sa tu clovek nedozvie... :D

mrkvy

Uf, som vecer skor vypadol, ale tak aspon mam co citat ku ranajkam.. :D Lepsie jak spravy, ze kto koho zabil.. :P
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Pusta

thak ale milanko nosi tu ciapku z praktickyx dvovodov nie?  :h_wink:
nie kazdy ma taku bujnu hrivu na hlave ako JCube alebo k0sTi  :emot-LMAO:

a a a Toronto : poznam aj nejakych pal-ov ale asi nie je su z  UI a urcite nie 3.  :emot-LMAO:  a aj petrov nejakych poznam ale nevyhovuju podmienkam  :h_laugh:

to all: ze sa nehanbite takto tu zapisat 5 stran kym tu niesom  :emot-shakehead:

milanko

ze :) strasne kolko textu...ani som to necital cele...

Pusta: :) jou prakticke dovody...ale teraz som si uz nechal trosku narast vlasy...ma ukecali ...
(\__/)
(O.o )

Pusta

kOsTi

Pusta

JCube

stricky

alah dammit... a ja ze vydrzim bez fora... a tu uz 4 strany.... :D statocne som to precital... ale ze som nikomu nechybal ta toto....by ste mali robit prazdne posty, aby som sa tam mohol potom niekde vsunut... ah:

Pusta

JCube

ale ja len poskodene konceky... :D