• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OT prispevky pre radost :))

Started by milanko, 27.09.2007, 00:35:07

« predchdzajce - alie »

stricky

ahaa... ta ti tam potom chybala ta podmienka... :-P

milanko

heh.. no v kazdom pripade sa chapeme...
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

no uz hej... a to je hlavne....  :ropebanana:

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

ale sak co je na tom ze dodatocne?

mrkvy

Mno vsaq toto ze sme Ti museli vysvetlit, ze sme mysleli aktualny cas a ne celkovo v globale... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

milanko

sak toto toto ... a uz konecne clear seci ?
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

mrkvy

:D lamer, sak ja som to TEBE vysvetloval...
(\__/)
(O.o )

stricky

ja viem, len som ta chcel usetrit jedneho spamu :D

mrkvy

mno tak teraz dam dva... Ale aj tak nechapem, preco si suhlasil aj za mna... ???
(\__/)
(O.o )

stricky

sak citaj vyssie... co by si chcel nesuhlasit???

mrkvy

Mno vsaq milanko sa pytal, ci ste tomu vsetci rozumeli... Ale ja som tu myslienku tvoril, resp som to vsetko napisal, tak je asi jasne ze tomu rozumiem, ne? Nemusis za mna pisat, ze chapem co som napisal...
(\__/)
(O.o )

stricky

mrkvy

:D Ty mna nechapes.. Kde je dakto nestranny, aby nam povedal, ze kto koho nechape.. ;)
(\__/)
(O.o )

stricky

ja teba chapem... :D aj to ze si bol strojcom myslienky... len podla mna ked sa milanko pytal - cleat seci? tak pochybujem ze Tym myslel Nase velicenstvo... a tym padom myslel asi aj teba... ci ee???

mrkvy

nechaj tak... dajak sa nechapeme dneska...
(\__/)
(O.o )

stricky

nie asi nie, dlho sme bez seba to bude tym :D  :h_azn:

kOsTi

nejak ma uz ani nebavi citat co tu pisete :)
:trestac:

mrkvy

Ma nebavi pisat.. ;) Idem... majte sa zatim... :)
(\__/)
(O.o )

stricky

kOsTi

no jaka je na intraku ozvena? :)

inac dnes som dohral HL2 EP2... celkom dobre a napinave... uz sa tesim na pokracovanie... (zatial hram Witchera) :)
:trestac:

toronto_girl

CHlapci potrebujem radu... potrebujem nejaky program na vytvorenie virtualneho PC vo svojom PC... kto mi vie poradit????

Nemať čo robiť nie je potešením; mať kopu roboty a nerobiť nič, to je pôžitok. – [Mary Wilson]

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

toronto_girl

Quote from: JCube on  29.10.2007, 02:07:47
vmware
hmm to mam v PC ale nechce mi to nic robit... furt hlasi na zaciatku ze mam udat Host Name:, User Name: a taketo veci... a inac nejde s tym nic robit...

Nemať čo robiť nie je potešením; mať kopu roboty a nerobiť nič, to je pôžitok. – [Mary Wilson]