• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

OT prispevky pre radost :))

Started by milanko, 27.09.2007, 00:35:07

« predchádzajúce - ïal¹ie »

JCube

ale mozno najdem dakoho ineho... :D snad si uz raz vsimnem aj pustu... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

:) vidis pusta je jeden z mala clovekov (z fora) co som nevidel nazivo:)
brix will be shat

JCube

no ona mna videla velakrat nazivo ja ani raz...ja som nevsimavy a neobcumujem okolie tak vzdy vsetko a kazdeho prehliadnem... :)

Pusta

he ja som fantooom  :baaa:

hmm a ja som zas nemtona nikdy nevidela  :emot-rolleyes:

Ing. nemtom

brix will be shat

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

ja aj keby som vas vsetkych videl, tak nespoznam asi nikoho... bude treba tu forumovicu... treba kontakty.... br

Pusta

prosiiiimta ved aj thak je tvoje meno len skomolenina...thak neni to jedno?  bv

mrkvy

Heh a ja Vas mam.. :) Som Vas nasiel na unisteri.. ;) Vy viete ktori ste to.. A myslim, ze aj pustu som nasiel.. :P A ked nie, tak ju este najdem dodatocne.. :) Spoznate ma podla fotky.. ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Pusta

mrkvy

Yeah.. :) Uz len zistit, ktora z tych 15 na ktore som klikol si Ty.. ;)
EDIT: este ze si aj Ty kukla moj profil.. ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

Pusta

no vidis a myslim ze by si to aj thak nemal tazke lebo sa tu spominalo ze mi rozhky na hlave vyrastli  :emot-LMAO:

JCube

Quote from: Pusta on  05.10.2007, 17:47:09
no vidis a myslim ze by si to aj thak nemal tazke lebo sa tu spominalo ze mi rozhky na hlave vyrastli  :emot-LMAO:
grahamove? :D

mrkvy

(\__/)
(O.o )

JCube

mrkvy

Po tolko teraz idu?? :) To riadna parada, nase zisky budu rast exponencionalne.. :D Inak myslim, ze aj Teba som nasiel na unisteri.. ;)
(\__/)
(O.o )

JCube

aj ja si myslim ze si ma nasiel niekde...ale najskor asi v krcme pri pive ma najdes... :D

mrkvy

(\__/)
(O.o )

JCube

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

nie tie rozky su celozrnne a tie sa predavaju po 7,50  :p: a vsetko zisk je iba moj muhehe  :pimp:

stricky

Quote from: Pusta on  05.10.2007, 18:40:39
nie tie rozky su celozrnne a tie sa predavaju po 7,50  :p: a vsetko zisk je iba moj muhehe  :pimp:

s tym ziskom to nie je take iste, a mysilm ze na par ludi som uz klikol aj ja, ale este tam nemam foto ani profil ani nic... :ohmigod:

milanko

po 7,50 ??? no pane boze...ved to je ake drahe? budes prachataaa pusta :) inak gratulujem ze si prekrocila 2000 :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

sak mi tie rozky dame po 5 sk, a kazdy z nas si trhne po 50h z celkovej ceny.... a vsetci budeme spokojny... br

Pusta

OH holly shit!!!!! vsak ja si naposledy pamätam ako som mala 1999 a som si setrila akoze venujem svoj 2000. post na nieco zmysluplne (!!!!!) a teraz to bolo ako prebudenie z nocnej mory ze kuknem a mam 2010 
bu  bu  bu