• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Opisovanie kodu pri kazdom poste

Started by hellyeah, 21.04.2012, 02:54:45

« predchdzajce - alie »

hellyeah

TO co je za hlupost, ze musim opisovat kod z obrazka pri kazdom jednom prispevku, ktory chcem poslat ? To je taka kktina ... kebyze pri vytvarani novej temy ta sa to da prezit .. ale pri kazdom prispevku je to strasna otrava

Rimbaud

Meat is Murder.

markus

to odkedy take funguje? :D ja nemam taky problem :D ci to je len pre novacikov zavedene ? :D

Havran

hej uz sa tu dakde v inej casti fora na to tiez dakto stazoval, treba na Jonyho pockat nech sa vyjadri, ale ocividne len novym uzivatelom to robi
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

ApokalypS

poprve, si na verejnom fore, tak sa nauc trosku aj vyjadrovat
podruhe, ako ti uz napisali, ked ta nebavi opisovat dve kratke slova, tak neprispievaj ;)
a potretie, uz sa to tu riesilo.. je to ochrana proti spam botom.. niekolko krat sa ti to zopakuje a potom to prestane.. tak nechapem, co sa tak vzrusujes.. ved to nic nie je, opises a posles post, where is the problem?
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

hellyeah

no uz mi to nerobi .. ale vtedy ma to stvalo lebo ten text z obrazka nebolo jednoduche vylustit

ApokalypS

tak si si mal zvolit iny.. ak sa nemylim, da sa to..
to ked s tymto nevydrzis a taketo malickosti ta stvu a privadzaju do zurivosti, tak to budes mat v zivote zaujimave
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

Marek_Baranica

nespamujte! nenadavajte si!  :hammer:

je to spam bot kontrola ked si novy, potom to uz nerobi.
ano, uz sa to riesilo

Johny Bravo

jj anti-spam.. nic ine nefungovalo.

som checkol a je to nastavene na 5 postov

hellyeah

dobre, ved klud ... ale ked nieco rychlo potrebujete napisat a potrebujete k tomu opisat kod z obrazka, ktory je necitatelny aj po niekolkykrat tak to urcite nepotesi .. nevedel som, ze ot len 5 postov bude robit

Johny Bravo

jj viem, ze niekedy je fakt tazke precitat tie captcha obrazky, ale iny sposob nie je... no sice existuje a to formou manualnej aktivacie, ale ked sa niekto chce zaregistrovat na board, tak urcite nechce cakat este pol dna na admina kym ho approvne..

domino3d

Quote from: Johny Bravo on  22.04.2012, 17:42:03
jj viem, ze niekedy je fakt tazke precitat tie captcha obrazky, ale iny sposob nie je... no sice existuje a to formou manualnej aktivacie, ale ked sa niekto chce zaregistrovat na board, tak urcite nechce cakat este pol dna na admina kym ho approvne..
...povedal admin.
Amen.

(lock)
vivat academicus