• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

odborna prax

Started by cheMicka, 14.09.2008, 02:11:54

« predchdzajce - alie »

cheMicka

asi sem zo SjF malokto chodi, ale snad mi bude vediet niekto odpovedat (napr. spytat sa dakoho znameho a pod.) ... nooo ze z coho pozostava odborna prax na SjF odbor protetika a ortotika..? v prvom rocniku.. dost ma to zaujima a dokym sa zacne chodit do skoly je este daleko...

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Evica

ja som dnes na unisteri natrafila na niekoho kto ma taky odbor  :lol9:

Ing. nemtom

brix will be shat

cheMicka

no vo vseubecnosti su to nahrady chybajucich casti tela ... protezy a podobne :D v skratke:D

cheMicka

tu ked sa clovek nepyta nieco ohladom FEI tak sa nic nedozvie  ak:  :D

stricky

jak nie? tak daj kludne normalnu otazku

cheMicka

Quote from: stricky on  15.09.2008, 19:50:33
jak nie? tak daj kludne normalnu otazku

sak to je nroamlna otazka :D

ApokalypS

Quote from: cheMicka on  14.09.2008, 02:11:54
asi sem zo SjF malokto chodi, ale snad mi bude vediet niekto odpovedat (napr. spytat sa dakoho znameho a pod.) ... nooo ze z coho pozostava odborna prax na SjF odbor protetika a ortotika..? v prvom rocniku.. dost ma to zaujima a dokym sa zacne chodit do skoly je este daleko...
kamoska je na tom odbore.. mozem sa popytat.. ;)
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

cheMicka

Quote from: ApokalypS on  16.09.2008, 17:53:24
Quote from: cheMicka on  14.09.2008, 02:11:54
kamoska je na tom odbore.. mozem sa popytat.. ;)

jeej to by ma potesilo  :)

cheMicka