• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Obedy na TUKE, pre inych studentov

Started by dado26, 21.09.2010, 06:07:12

« predchádzajúce - ïal¹ie »

dado26

zdravim,
kamoska je z Ekonom. univerzity, a sa ma pyta ze kde sa da aktivovat toto daco aby mohla na obed ku nam chodit na obedy. Vraj pocula, ze treba ist aktivovat niekde. To nestaci jej iba prist do jedalne a povedat, ze chce dobit isic?
Dakujem za kazdu rozumnu radu :)

kOsTi

uz dost velke rady su nech ide inde jest more
:trestac:

drtic

Quote from: dado26 on  21.09.2010, 06:07:12
zdravim,
kamoska je z Ekonom. univerzity, a sa ma pyta ze kde sa da aktivovat toto daco aby mohla na obed ku nam chodit na obedy. Vraj pocula, ze treba ist aktivovat niekde. To nestaci jej iba prist do jedalne a povedat, ze chce dobit isic?
Dakujem za kazdu rozumnu radu :)

Vybavuje to pani, ktora ma kancelariu na internatoch Bozeny Nemcovej. Ma vsak dost obmedzene strankove hodiny, tak treba to vystihnut.

ppt

Quote from: drtic on  21.09.2010, 13:01:28
Vybavuje to pani, ktora ma kancelariu na internatoch Bozeny Nemcovej. Ma vsak dost obmedzene strankove hodiny, tak treba to vystihnut.
A v kancelarii ma strasne nahulene, viac ako v nejakom bare. Odporucam po navsteve u nej navstivit sprchu.

lecter

Quote from: kOsTi on  21.09.2010, 06:14:42
uz dost velke rady su nech ide inde jest more
uz nech je letny semester, ze prvaci, co na to nemaju, pojdu het a bude sa dat normalnejsie najest  ;D

genie

Quote from: lecter on  21.09.2010, 19:02:53
uz nech je letny semester, ze prvaci, co na to nemaju, pojdu het a bude sa dat normalnejsie najest  ;D
na to by som nespoliehala   >:(
"Any fool can use a computer.  Many do."