• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

novy skolsky rok...

Started by stricky, 08.07.2007, 21:17:52

« predchdzajce - alie »

Pusta

plne suhlasim s mishelou  :thumbsup:

DeeL

jooo mishela to dala tak pekne na papier ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

tazke uvahy tu takto na mna, ked som mal na obed pizzu a k tomu pivo.... uz si aj doma pripadam ako na intraku .... :D

majo30

V ktorom mesiaci zhruba sa zvyknu pridelovat prospechove stipendia za letny semester? :P

kOsTi

no to by som aj ja rad vedel :)
:trestac:

Candy

jej hura...stricky a ty budes robit ten striptiz?

Pusta

Quote from: majo30 on  17.09.2007, 02:04:33
V ktorom mesiaci zhruba sa zvyknu pridelovat prospechove stipendia za letny semester? :P
thak nam na HF povedali ze najskor koncom oktobra zaciatkom novebra...lebo si to musia vsetko usporiadat a povyskrtavat tyx co na to narok nemaju....coz sa mi zda ako dost trapna vyhovorka kedze vazne i aritmeticke priemery mame uz asi thak 2 mesiace vypocitane na IS STUDENTE .....takze nechapem tak celkom co oni este chcu usporiadavat  :emot-shakehead:

kOsTi

asi si to vypisu na papieriky a rozmiestna po celej skole a potom na velku noc to budu hladat ako vajcia a koho najdu ten dostne stipko...

Pusta

lol k0sTi ... normalne som sa az zasmiala  :emot-LMAO:

kOsTi

no som rad ze aspon na nieco to bolo dobre :) (ked uz nad realitou musime plakat)

Pusta

ale ja si (zatial) nemyslim ze by tie stipka neudelovali spravodlivo....akurat im to kusok trva....a financne pramene vysyxaju .. :emot-rolleyes: ... ale ako sa hovori...."trpezlivost ruze prinasa"

kOsTi

njn... mne by to stipko bodlo uz zajtra... ale tak asi ich nepresvedcim nech mi daju (aj ked ani neviem ci nejake dostanem no)

JCube

Quote from: majo30 on  17.09.2007, 02:04:33

november
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

myslim ze hladanie sudu piva by malo vacsi uspech ako hladanie stipendia

milanko

noo oni tam este musia urobit to poradie aj podla toho ze kolko terminov kto pouzil na skuske a podobne...zvazit vsetky tie kriteria co su pri udelovani stipka
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

DeeL

neni problem, necakajte a dockate sa ;)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

super, dostanes stipko aby si si mohol platit skolu....

DeeL

ja mam pocit, ze taky ludia co dostanu stipko si nebudu musiet platit skolu ;)

akoze osobne nie som nejak extra proti spoplatneniu ani za... akoze istym sposobom by sa tak odstranilo kopec flakacov zo skol a podobne... a myslim si, ze kto by chcel studovat, tak by si na to stale prostriedky nasiel... ved nikto nevravi, ze musis spravit skolu naraz... skola - prerusenie - robota - skola...

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mishelka

akože keď ma pokladáš za flákača tak veľmi pekne ďakujem DeeL... :D
a to štipko by sa zišlo.. Aj sociálne.. Lenže naše drahé tetušky na študijnom si zasa raz spravili prázdninky cez zápis a tak nemôžem zaniesť tie hlúpe papiere aby to konečne vybavili :(

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

stricky

to stacilo ked teta hladala moj index- prekutrala jednu kopu asi z cca 20... aby zistila ze indexy nie su nijako triedene  :whacko:

DeeL

mishela, ty dobre vies, ze ta nepokladam za flakaca ... ved ma poznas...

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

stricky

kto je najvacsi flakac???

nighthunter

ja som sa doflakal az do 5. rocnika
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

a mas v plane aj doktorantovat?

nighthunter

asi ne
neviem
uz mi kamaratka nuka job v BA
financny analytik u IBM
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)