• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Nove Ferrari

Started by Johny Bravo, 24.10.2005, 20:10:00

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Platon

vlado

no ty kokos :j_shocked: :j_shocked: :j_shocked:
ked dostudujem FEI take si kupim :ropebanana:
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

maTo

heh taze nic z toho?   :lol9:

malypali

Som sa rozhodol ze si ho nekupim, lebo aj tak by som ho len rozbil na tych nasich cestach..  ;)

Raleon

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

woody

je to len pc model podla mna a nepaci sa mi  :j_grin: ked uz auto tak taky TVR sagaris ..to je afticko .... ferrari ma kazdy luzr  :j_grin:

maTo

tha na mna toto tu posobi takym ojmom ze ked zafuka tha mi tote blachy odleca  :emot-shakehead:

milanko

podla mna naj afto je stara dobra klasika.... Ford Mustang .. nejake shelby GT ... to je masinka... ou jeee
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

tomik01

Ford mustang - fakt dobry
ale nesuhlasim, ze Ferrari ma kazdy luzr, ja som luzr a nemam, takze ked sce mat pravdu mi musis kupit
dik :)

maTo

vytunis skodulu a mas ppc karu a zosporis das 5 melonov... ;-)

Baki

no s takym autom ani zastat na cervenu nemozes bo v nasich podmienkach by hned bolo GTA priamo na ulici, alebo jak by si stal nacervenu tak by ti ho dakto obehol dookola klucom  :j_grin:
Proud member of 3. rocnik FEI PI

maTo

milanko

s takym autom sa na cervenych nestoji ... :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Baki

no na nasich cestach rychlejsie jak 20tkou by som po tych vymoloch a dierach nesiel, jedine ze by mal upraveny podvozok z KAMAZ-u s ktorym rusi kazdorocne vyhravaju dakar  :j_grin:

milanko

nj...stacila by jedna cesta... jedna jazda a mohol by si kupovat novu napravu na take ferari.... u nas asi sa najlepsie ma taky ZETOR
(\__/)
(O.o )

Raleon

Skoda rulezz  ;D

A to mam v cervenom prevedeni  ;)

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Baki

cize da sa predpokladat ze spolupraca Ferrari so Zetorom by znovu vratila dominanciu na okruhy F1  :j_grin:

milanko

:D jedine keby ten okruh F1 bol niekde na svk.. alebo popripade keby sa o okruh F1 starali svk cestari ... oni su na latanie experti... lol :D
(\__/)
(O.o )