• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Newtonova koliska (alebo ako odmagnetizovat gulicky)

Started by mishelka, 20.09.2007, 22:53:47

« predchdzajce - alie »

milanko

musis to nejako vymysliet aby boli pri sebe s opacnymi polmi gulky... a potom sa budu odtahovat... mozno ta to bude tiez ukludnovat
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi

:trestac:

mishelka

jooj nassss**em sa a kúpim si tie halušky zo stránky :D možno do vianoc dôjdu :D

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

stricky

upgraduj gule na v.2.0. a daj ich z umelej hmoty... btw... to so smarenim o zem som tiez pocul.... ze pomaha....

mishelka

no pomohlo by tak na moje nervy aby boli ešte väčšie :D ľudia kašlem ja tu na to všetko, toľko ste tu toho popísali že až... bv idem spať aby ste vedeli br

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

EqO

ah
dufam, ze vam nepokazim zabavu, ked napisem ako sa odmagnetizovanie robi.
Na odmagnetizivanie guliciek sa pouziva cievka (alebo dievka, to zavisi od ich typu, ale ostanme pri tych z obrazka c.1 ap).
Tak mishelka pocuvaj: To zoberies cievku, ale taku aby ti tam vosla prave jedna gulicka.  Ak ti tam ta gulicka vosla, budes este potrebovat striedavy elektricky prud. V kazdej slusnejsej domacnosti maju 230V~, ale to kope jak svina :buttrock::462: Lepsie je pouzit trafko s vystupom menej ako 50V. A teraz to dolezite! Prud do cievky pustis a musis ho pomaly zmensovat az celkom vypnut. A to je vsetko. Zopakuj postup aj s ostatnymi gulkami.  :beer1:

bv Teoria: Demagnetizacia sa vykonava posobenim slabnuceho striedaveho magnetickeho pola na zmagnetizovany predmet.

Tento postup som videl na vlastne oci, dakedy davno na fyzikalnej olympiade. Ujo tam z velkeho tycoveho magnetu urobil nemagneticky kus zeleza.
Inak da sa to este kusok zjednodusit. Som zvedavy kto na to pride ako :j_huh:
#nie je dolezite co si ludia o tebe myslia, dolezite je aka si. Ludia sa mozu skarede mylit, az to boli :(
#Niekedy sa sam seba pytam, kto sme, odkial sme prisli, kam smerujeme, aky zmysel ma vobec ludska existencia. Potom si nalejem odpoved a uz je dobre.

milanko

kukaj nanho jeho druhy post na tomto fore a hned aky mudry :D no mishela uz si len vyrob cievku a napoj na 230 popripade pretransformuj na 50 a je to v suchu :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

stricky

ventYl

len som zvedavy, kde nabere autotransformator ;)

inac som vas prekukol... vy zalozite novy topic, smahnete donho 2-3 posty a spamujete. topicy zakladate len preto, aby ste mohli spamovat dalej a nebolo to take napadne ;)
ventYl studuje na dopravaka.

stricky

JCube

skvela dedukcia... :D ono vies sa problem (vacsinou) vyriesi po dvoch troch postoch a potom je to len o tom ze sa tam keca a moderatori na to kaslu... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

si predstavte ze by sa vymazal topic O nicom, kto by kolko postov stratil???  :emot-LMAO:

JCube

Pusta

stricky

:D v ramci ocisty by sa nieco take mohlo spravit... :nervous:

JCube

chces zomriet pomaly a kruto? este raz to spomen...

ventYl

ventYl studuje na dopravaka.

JCube

no neviem ci tak ale bolestna bude isto... :D
edit: pripadne smrt ubuntu?

mrkvy

Ha! Stricky je uz moderator, tha sa rozdrapuje, jak keby on tu nezacinal s nami... Asi si uz zabudol, ze co a ako, a ze kto Ti toto forum ukazal, vsaq?? ???
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Pusta

mrkvy

:D tiez si myslim.. Ale to nie je spravne.. By si mal dat opozicnu dietu.. :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

mrkvy

mno klud chlape, klud, bo budem vyzerat ako Tvoj avatar.. :) A myslim, ze Johny by to nedovolil, zmazat nam tuto ohradku... ;)
(\__/)
(O.o )

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Pusta

len to skus hunter a zaspamujeme to tu komplet cele!!!!!!!!!!!!! 
bp bp bp bp bp bp bp bp bp