• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Newtonova koliska (alebo ako odmagnetizovat gulicky)

Started by mishelka, 20.09.2007, 22:53:47

« predchdzajce - alie »

mishelka

Mám doma takú blbosť, volá sa to Newtonova kolíska, vyzerá to asi takto https://secure01.virginiainteractive.org/shoppingcart/SMVimages/newton2.jpg a tie guličky na nej sú zmagnetizované a preto nevydrží klikať tak dlho jak má.. :ringsmiley: Vie niekto čo s tým? :lookaround: :emot-prettywink:

#define TRUE FALSE //Happy debugging suckers :D

JCube

existuje zariadenie na odmagnetizovanie suciastok... :) ako to urobit bez toho neviem...ale po case sa ti to zmagnetizuje samo nakolko je to samovolny proces...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

mishelka

jaktože sa mi to zmagnetizuje samo... od čoho?? :-O

JCube

ked mas tusim ferimagneticky material (ten ktory sam o sebe nie je magnetom ale je mozne ho zmagnetizovat (dufam ze sa to tak vola :D )) tak buchanim o iny kov sa ti sam zmagnetizuje... napriklad mas kovovu tyc ktorou mlatis o kolajnicu tak z tej tyce dostanes magnet...

mishelka

kOsTi

:trestac:

mishelka

Pusta

no najprv som si myslela ze tvoji rodiacia su asi psyxologovia (sudiac podla ty newtonovyx gulí) ale teraz mam dojem ze ta tu pred par rokmi zabudli mimozemstania   :trestac:

JCube

no ano odmagnetizovanie sa prevadza silnym vysokofrekvencnym magnetickym polom taze ti isto pomoze... :D :D :D

stricky

rozmyslam ale ako spravit este silnejsi magnet, tak to ti viem povedat hned..  :h_azn:

JCube

kOsTi

stricky

sak aky frajer by uz bol, by mal gulicky ktore by nikto nerozhojdal... :D

kOsTi

JCube

stricky

sa vykasli na to, ze odmagnetizovat, este tomu pridat... nech to ma silu

Raleon

skus gule to dat na teply radiator, na niekolko dni. Mozno pomoze.

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

mishelka

Quote from: Pusta on  21.09.2007, 00:40:30
no najprv som si myslela ze tvoji rodiacia su asi psyxologovia (sudiac podla ty newtonovyx gulí) ale teraz mam dojem ze ta tu pred par rokmi zabudli mimozemstania   :trestac:
no presne preto chodím na FEIku.. Pretože medzi takými ľuďmi, ktorí ma nechápu a berú ma ako mimozemšťana :trestac: sa necítim nejako moc dobre.. Tak diky za titul :sneaky2: :hammer:
Proste sa mi páčia také hovadiny ktoré sa sami točia a pôsobí to na mňa ukľudňujúco, neviem čo je na tom zlé... :03:

Pusta

ale ved ja som to nemyslela nijak negativne.... proste su ludia ktori sa citia byt blizsie spojeni s vesmirom nez ostatni to je normalne ..ja obdivujem hviezdy ale len z dialky  :thumbsup:
nenormalni su akurat thak www.vesmirnilide.cz  :laugh:

JCube

no na niekoho posobia ukludnujuco tociace sa veci a na niekoho poldo borovicky...som mimozemstan? :D

mishelka

JCube

mishelka

JCube

mishelka

kto mi chce spraviť radosť na meninkyy? :D beriem len darčeky z tých troch stránok :D :D :D