• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Nemeskaju vam zasielky z ciny?

Started by Johny Bravo, 12.11.2012, 23:27:12

« predchdzajce - alie »

xxx3

China and Hong Kong Customs' have temporarily increased package inspection due to China's upcoming National Congress resulting in some shipping delays.

toto dostal ako odpoved jeden kamarat co objednaval nieco z Dealextreme

mato99

stvrtok mi prisla listova zasielka z hongkongu v pohode za 10dni.. (standard delivery so sledovanim)

nF

Ano meskaju. Tak vdaka za info. Uz som si myslel, ze sa nejaka postarka zlakomila na moj balicek :)

Johny Bravo

Quote from: xxx3 on  12.11.2012, 23:33:56
China and Hong Kong Customs' have temporarily increased package inspection due to China's upcoming National Congress resulting in some shipping delays.

toto dostal ako odpoved jeden kamarat co objednaval nieco z Dealextreme
aha kua.. mam daco objednane z dx aj z ebayu (HK)..

v_oid

Aj mne... Aj mesiac to trva... :-/

fakovnik

a teraz pred vianocami aj majú oznam na DX napr. že môže trvať pár mesiacov

Mne poslali pred 24 dňami a nedošlo furt, nevim kde to viazne

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

Johny Bravo

Quote from: v_oid on  13.11.2012, 04:20:22
Aj mne... Aj mesiac to trva... :-/

Quote from: fakovnik on  13.11.2012, 04:28:54
a teraz pred vianocami aj majú oznam na DX napr. že môže trvať pár mesiacov

Mne poslali pred 24 dňami a nedošlo furt, nevim kde to viazne

no z ebayu cakam od 9/28 a 9/19 a z dx 10/7.. :|

doteraz to stale prislo za 2-4 tyzdne

sakul

mne raz došla zasielka z ebayu po roku a jednom mesiaci. :)

xxx3

Quote from: sakul on  15.11.2012, 06:26:03
mne raz došla zasielka z ebayu po roku a jednom mesiaci. :)

to kde bolo dovtedy ? si uz aj zabudol asi, ze ti ma nieco prist, ze ? :D

Johny Bravo

no keby len jedna meskala tak ok, ale viacero, kua

hrmill

mne tiez uz viac ako mesiac meska zasielka z DX
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

v_oid

Haha, dnes mi dosli 2 zasielky. Jedna z nich trvala iba nieco vyse dvoch tyzdnov. Druha vyse mesiaca...

Johny Bravo

no dneska prisla zasielka z HK co bolo podane 3. novembra... asi sa im stratil nejaky kontajner v oktobri, ze starsie este stale neprisli heh

Johny Bravo

no nakoniec dneska prisla aj zasielka od DX (poslane 10/10).. vyzera tak, ze im to vratili a znovu poslali 8. novembra. NICE

PALLY27

Má niekto skúsenosť so zasielkovou spoločnosťou FedEX ? dojde mi balik v pohode či sa mam dačoho obavať  ;D

xxx3

pawlo

Chlopi - objednával z vás niekto z https://www.parts-express.com/ ? Nejako sa neviem dopátrať k poštovnému na SR.

v_oid

Hm, Book Depository ma dnes potesilo, iba 12 dni. Kebyze chcete kupovat knizky na Vianoce, tak sup-sup. :P

Johny Bravo

Quote from: v_oid on  27.11.2012, 04:28:34
Hm, Book Depository ma dnes potesilo, iba 12 dni. Kebyze chcete kupovat knizky na Vianoce, tak sup-sup. :P
hm free shipping ale ja som objednal jednu knihu o 4GBP lacnejsie z ebay.co.uk uz s shippingom.. takze neviem.. :)

Johny Bravo

Quote from: PALLY27 on  26.11.2012, 23:05:18
Má niekto skúsenosť so zasielkovou spoločnosťou FedEX ? dojde mi balik v pohode či sa mam dačoho obavať  ;D
cez fedex som uz dostal 2 zasielky z us and a.. zatial bez problemov :)

fakovnik

Aj mne došlo konečne  :emot-dance: od 21.9. - FullShipment, hrozný delay, nebolo tak dakedy sa mi zdá ..  :)

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.