• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Nasa FORUMOVICA - hodnotenie

Started by stricky, 22.02.2008, 16:06:28

« predchdzajce - alie »

Ako ste spokojny s forumovicou?

celkom usla
never more
Uplne BOMBA, KRASA, PECKA - Pusta mi tam vobec nechybala
neviem nepamatam :D
Uplne BOMBA, KRASA, PECKA - chybala mi tam Pusta

fanfo

a potom, ked ti to ostatni na druhy rozpravaju, tak sa bud chytas za hlavu abo valas od smiechu :)

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

JCube

jj ja sa skorej chytam za hlavu... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

milanko

heh... no mne sa najviac pacilo ako si nam vonku chcel odist na pesaka domov :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

JCube

to je moja klasika... :D aj sam sa cudujem ako vzdy trafim...to mam taky mod ze ked mam dost tak vypnem a smer domov... :D

milanko

:D jj inak ale to je inak niekolk takych veci... co ked mas dost... nic nevnimas...ale automaticky to dokazes urobit :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

JCube

milanko

(\__/)
(O.o )

altlavista

eeej bejby    skoda ze som tam zaspal :(
ale more hunter ma zobudil a som dajak vstal :D
ste ma mohli skorej zobudit dajak :D aby som zil dalej

inak vodna fajka rullz :D :D akoze som sa aj v podstate z toho kus skuril :D
no...... regeneration mode

milanko

Quote from: altlavista on  23.02.2008, 15:49:59

:D :D :D no neviem ako si sa mohol skurit z jablkoveho tabaku :D ale fantazie sa medze nekladu :D
(\__/)
(O.o )

kOsTi

mozno bol robeny z pokazeneho jablka :)

inac... by ma zaujimalo kto dal moznost "never more" a "celkom usla" .... nemaju ani gule na to aby sa priznali? resp stale treba navrhy ako zlepsit  bn
:trestac:

milanko

jabko bolo cerstve... ale bol to tabak dvojite jablko...tak mozno bol prilis silny ;) :D

nj stale sa da cosi vylepsovat... prave preto treba zvolit metodu postupneho vyladovania :)
(\__/)
(O.o )

nighthunter

jj ale potom sa ukazal ako terminator

zobudil som ho a bol culy ako rybicka !!!!!

altlavista pwnd terminator!!!
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

milanko

(\__/)
(O.o )

nighthunter

sa smej

v terminatorovi 5 altla nakope arnoldovi zadok
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

altlavista

altla vista bejby :D:D:D

kaaamo... ja som skoro taky fajny jak chuck noris :D

fanfo

Quote from: kOsTi on  23.02.2008, 17:17:15
mozno bol robeny z pokazeneho jablka :)

inac... by ma zaujimalo kto dal moznost "never more" a "celkom usla" .... nemaju ani gule na to aby sa priznali? resp stale treba navrhy ako zlepsit  bn

pusta nahodou nehlasovala do poll-u?? abo dakto taky co nebol, tak z recesie dal

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

altlavista

Quote from: milanko on  23.02.2008, 17:13:42

:D :D :D no neviem ako si sa mohol skurit z jablkoveho tabaku :D ale fantazie sa medze nekladu :D

ta ja som velmi prilezitostny fajciar... ale chapes, ze vodnu fajku si nemozem nechat ujst... sak to neni kazdy den...
a petrushka co nepise? este sa nezobudila?

milanko

no ja som nefajciar... fajcim iba vodnu fajku
(\__/)
(O.o )

altlavista

milanko

vodna fajka neobsahuje skoro ziaden nikotin
(\__/)
(O.o )

hansik

klames sam seba..ale to nevadi..aj ja klamem sam seba..je to humus..netreba nic fajcit...dalej je odkaz uz iba pre milanka: too aby ked nabuduce bude forumovica tak aby to nefajacilo tolko ludi;)..aby sa to dalo vychutnavat...aalebo je este jedna moznost, ze podonasame vseetky fajky do italu...skupinky po 5 ludi a bude to dobre;)

stricky

dobre no, a ja budem potom v prvej, tretej a piatej skupine :D

petrushka

Quote from: altlavista on  23.02.2008, 20:17:13
Quote from: milanko on  23.02.2008, 17:13:42

ta ja som velmi prilezitostny fajciar... ale chapes, ze vodnu fajku si nemozem nechat ujst... sak to neni kazdy den...
a petrushka co nepise? este sa nezobudila?

No ja som si az dnes tento topic vsimla ale nevadi... :)

Forumovica bola super cool a takisto som hocikedy ready na dalsiu :) Ital cafe je dobry napad len by tam mohli trochu premazat stolny futbal ale inac na fajocku najlepsie miesto...
Mommy says I'm a special person no matter what the other kids say...

milanko

:D :D hehe... no jasne... vybavi sa salonik v itale a fajcime... a jasne ... vodna fajka je silna a skodi !!!

pre hansika: :D ... jj podonasame secke vodne fajky a z pece rovno tlejuce poleno miesto uhlika vezmeme... :D ale minimalne dve uz nabuduce poriesime...
(\__/)
(O.o )