• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Nasa FORUMOVICA - hodnotenie

Started by stricky, 22.02.2008, 16:06:28

« predchdzajce - alie »

Ako ste spokojny s forumovicou?

celkom usla
never more
Uplne BOMBA, KRASA, PECKA - Pusta mi tam vobec nechybala
neviem nepamatam :D
Uplne BOMBA, KRASA, PECKA - chybala mi tam Pusta

JCube

poprosim ludi co vcera z pubu ukradli reklamy co boli na stenach aby ich dneska do piatej hodiny vratili lebo to ide na moje tricko... dakujem pekne...pohare ma moc neseru ale tie reklamy ste si vazne mohli odpustit...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

nighthunter

mierna bolest hlavy, unava

ale uz som tu bol som v banke

52% uploadnutych fotiek

Uplne BOMBA, KRASA, PECKA - Puste som uz spominal ze ked chce nech pride, ja nikoho prehovarat nebudem bolo SUPER
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kamelot

287 fotiek to je slusna dokumentacia :) a Pusta nechybala :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

nighthunter

radix

popici fotky  :thumbsup: .. party bola mega... akurat som dosiel domov a je mi stale zle :D

nighthunter

sak aj mne :D
na mna musel byt v tej banke zalostny pohlad

ludia, ktori mate ucty vo VUB, bojte sa :emot-LMAO:

kOsTi

neviete pit.... mne zle nebolo ani vcera a ani dnes :P
:trestac:

Ing. nemtom

Quote from: JCube on  22.02.2008, 19:05:04
poprosim ludi co vcera z pubu ukradli reklamy co boli na stenach aby ich dneska do piatej hodiny vratili lebo to ide na moje tricko... dakujem pekne...pohare ma moc neseru ale tie reklamy ste si vazne mohli odpustit...

lol skandal
brix will be shat

pUf

ty sa nestaraj do skandalov.. to sa tyka len tych co sa nebali a prisli :P  :pusta: :puf:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

radix

takze aky bol konecny pocet ludi?

kOsTi

fanfo

forumovica bola da BEST
rano sa so mnou trosku tocilo a hlas som tiez musel niekde na forumovici nechat, ale uz konecne dosiel

btw: ak pusta chce prist, iste bude este daka forumovica, tak ma sancu zmazat svoju nalepku divna

všetko, čo je naozaj užitočné, som sa naučil v materskej škole

kOsTi

u mna uz ma ovela horsie nalepky :P

stricky

nighthunter

veru, dobre bolo

ja po pokeci s ywetkou velmi vazne uvazujem ze pojdem na doktorandske

slubene kolo ste dostali, ja mam aspon dovod napodobnovat svoj avatar (pri pohlade na ucet) :D

JCube

ja som tam vcera nechal liter... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

ja som nechal liter (piva) na stole a jak som sa vratil uz tam nebolo :D

hrmill

ja som sa radsej este nekukal na stav mojho uctu ale nepredpokladam ze je to nejako extra hrozne bo som toho moc nepil
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

hansik

no a ja sa uz nad takym niecim uz nepozastavujem....ale bolo dobre..po niektori skor odpadli...ale to je len vec treningu;)

milanko

no jo ... trening je velmi dolezity... kedy sa citite na dalsiu forumovicu? navrhnite datum a mozeme skocit do ital caffe ... ;) tam nebude ani problem s uhlikom na fajfu a fajcime cely cas... co vy na to ? hansik viem ze si za :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi

ja tiez... ale ludia budu potrebovat asi kus zregenerovat... aaa asi by to uz nebola taka sranda keby to bolo tak casto :D

milanko

:) no kazdopadne musi sa to zopakovat... ja som redy aj zajtra... takze nech sa paci... piste datum ze kedy ! :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

nighthunter

kOsTi

ja som ready aj teraz... ale tak odo mna to nezavisi :)