• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Nasa FORUMOVICA - hodnotenie

Started by stricky, 22.02.2008, 16:06:28

« predchdzajce - alie »

Ako ste spokojny s forumovicou?

celkom usla
never more
Uplne BOMBA, KRASA, PECKA - Pusta mi tam vobec nechybala
neviem nepamatam :D
Uplne BOMBA, KRASA, PECKA - chybala mi tam Pusta

stricky

Takze sa mozete vyzalovat co vam chybalo na forumovici, alebo s cim ste nad mieru spokojny... Potom si to JCube moze precitat a doladit este nejake drobnosti... JCube na HRAD!

kOsTi

Ja len neviem jak skoncil JCube... pocul som len ze si volal odvoz a ze mu tam hladali vetrovku.... ale bol v zaujimavom stave :)

a Pusta mi tam nechybala :)
:trestac:

kOsTi

stricky

mala si si blizsie sadnut... aspon tak ako ofinka

stricky

kOsTi

ale dalo by sa povedat ze najvacsiu srandu si prepasla... nemala si odist... tak isto mishela... ale tak co uz s nimi

stricky

JCube

kurna ja si nic nepamatam...pamatam jak ma fanfo a puf vytreli vo futbale a nasledne som sa doma zobudil... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

spomienky format .avi? alebo len .jpg?

JCube

stricky

no jasne... aj ako si telefonoval do australie :D

kOsTi

fotky aj videa suuuu... len hunter sa musi zobudil

stricky

JCube

kOsTi

Quote from: stricky on  22.02.2008, 17:25:39
uz mu vypisujem nech vstane

to som uz skusal... ale nejak zbytocne :)

stricky

treba ho tresnut.. :D ktovie ci mu nechyba kabel :D

kOsTi

to bolo v noci sa mi zda... ci nie?

kOsTi

jaj... ale to neznamena ze hunter vstal :P

stricky

mne je jedno ze kto, len nech poslu foto

hrmill

co sa tesis na tie spolcne fotky a kOsTim ??
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

milanko

hansik: zobudil som sa vedla milanka...  bolo super, len skoro poodchadzali ludia

milanko: zobudil som sa vedla hansika... bolo super :) len vazne ste nejako skoro zdrhli ludia  :emot-shakehead: ved sme mohli este niekam dalej ist  bk
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

kOsTi

no nabuduce ostaneme... teraz vela ludi poodumieralo :)

hrmill

sak ste ma volali este niekam na disku alebo tak ale ja som uz bol unaveny (nie spolocensky) tak som siel dom
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

JCube

ja som bol unaveny... :D spolocensky... :D

hrmill