• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Najlacnejsie auto - TATA NANO

Started by DeeL, 01.03.2008, 23:47:15

« predchdzajce - alie »

mrkvy

mna by zaujimalo, ako to je s poistkami na auto a na zivot.. :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

stricky

podla mna poistka na bicykel alebo skuter bude vacsia

ApokalypS

Quote from: JCube on  02.03.2008, 17:51:28
chcel by som vidiet ako by nieco take bolo mozne na slovensku... :)
ved pred Technickou univerzitou mas tiez skvelu krizovatku.. sice nie az tak chaoticku ako na tych dvoch
videach.. ale tiez niekedy robi problem cez nu prejst..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

tak ta pri amfiku je skvela... tam cez prechod ist je niekedy horsie jak v tej indii
:trestac:

wlade

omg tota krizovatka pred technikou.

Mam zelenu idem a v tom zlava auto aj sprava auto sa na mna ruti a to stale mam zelenu. Tak cuvnem, ked zleena zmizne tak v tom prestanu auta prudit. Omg to sa tam chodi na cervenu ? :D
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

ApokalypS

presne ako uz JCube spomenul.. je to rarita v meste

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

ApokalypS

Quote from: wlade on  03.03.2008, 03:04:39
Omg to sa tam chodi na cervenu ? :D
akoze dost skoro :D sak si vsimni, ze väcsina studentov hromadne prechadza na cervenu..

buhehe

ved v smere od starej radnice k zastavke TU som tusim este nevidel zelenu pre chodcov

nighthunter

Quote from: wlade on  03.03.2008, 03:04:39
omg tota krizovatka pred technikou.

Mam zelenu idem a v tom zlava auto aj sprava auto sa na mna ruti a to stale mam zelenu. Tak cuvnem, ked zleena zmizne tak v tom prestanu auta prudit. Omg to sa tam chodi na cervenu ? :D
jj ja tade chodim na ekf a viem o tom svoje
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

JCube

myslim ze tam je bezpecnejsie chodit na cervenu...btw ta krizovatka mi pripomina tie presovske...v presove ked idem na motorke alebo autom tak to sa vzdy naseriem bo to ked mam zelenu tak ju maju vsetci a teraz sa z toho vysomar... :D

puq

nonono a to si de nabral ze take v presove je???? ha???? neohovaraj tu more, v presove jazdim uz 3 roky a okem kktskych ludi su krizovatky vpohode, ta ked nevies jazdit ta nejazdi :P :P :P :P

JCube

de take je v presove? :D chces plno vela prikladov? :) napriklad ako je predajna petro a spol (yamaha) pod hotelom (tusim saris)

buhehe

ved ked nemas zelenu sipku to neznamena ze mozes ist bez davania prednosti

stricky

:D kym ma nevidi politicia tak ma to netrapi

buhehe

no hej...policia ta uvidi ked budu rozoberat havarku...

stricky

nee.. to vies... ze aj ked chodec prejde na cervenu tak mu mozu zobrat vodicak....

buhehe

hh...isto? parada.....
mne sa paci ked ideme do optimy z j9 "skratkou"....to mas 3 pruhy v jednom smere, 2 kolaje a 2 (abo 3?) pruhy v druhom smere....tam aj spat...
keby vyberali pokuty tha pekna dovolenka by bola z toho...

kamelot

Quote from: stricky on  03.03.2008, 04:44:53
nee.. to vies... ze aj ked chodec prejde na cervenu tak mu mozu zobrat vodicak....

ked mu zoberu vodicak na chodenie tak uz nebude moct chodit peso :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

stricky

Mao

Quote from: buhehe on  03.03.2008, 04:35:48
ved ked nemas zelenu sipku to neznamena ze mozes ist bez davania prednosti
Zhruba to je tak.Ak ti zasvieti iba dodatkova zelena sipka doprava, tak sa moze stat ze musis davat prednost volnemu smeru, ak semofory nie su sipky iba kruzky, tak davas prednost protiiducim pri odbocovani dolava, a takisto ak odbocujes, hoci mas zelenu, tak davas prednost chodcom ak aj ti maju sucasne zelenu :-) , vtedy vsak zvycajne byva upozornenie, blikajucim oranzovym chodcom, co pri technike nie je :-)

puq

Quote from: JCube on  03.03.2008, 04:27:01
de take je v presove? :D chces plno vela prikladov? :) napriklad ako je predajna petro a spol (yamaha) pod hotelom (tusim saris)

no a co tam sa ti konkretne stalo??? :P

JCube

mne nic... :D len to ze ked mam zelenu tak maju zelenu vsetci... :)

mrkvy

hehe asi to bude chodec friendly krizovatka.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

puq

Quote from: JCube on  03.03.2008, 16:21:06
mne nic... :D len to ze ked mam zelenu tak maju zelenu vsetci... :)

ta keby mali vsetci ta asi by to tak dobre nedopadlo :P max 2 mozu mat :P a jedine co ta mohlo prekvapit tak to je sipka zelena, ale na nu treba pozerat :P