• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

najkrajsi avatar

Started by LNC, 24.01.2008, 01:03:57

« predchdzajce - alie »

Kto ma najkrajsi avatar?

nazor vyjadrite
0 (0%)
v prispevku vo fore
0 (0%)
nemtom
0 (0%)

Total Members Voted: 0

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Ing. nemtom

brix will be shat

kane77

moe s takym avatarom len do temy 18+ mozes pisat, a len po 22
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

Pusta

noo uz som sa pytala v teme 18+ ze preco si altlablabla dal taky avataar a ze co tym xcel vyjadrit  :D thak cakam na odpoved

milanko

nie si sama...nie sme oblubeni
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

DeeL

ja som sa uz k tomu vyjadril, ze cele je to neobjektivne a nedostatocne zdokumentovana vyberova metoda

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

LNC

ja ked som zakladal topic, nedal som tam hlasovanie, prave preto, lebo by sa tam vsetci nezmestili... sposob hlasovania mal byt nasledovny: kazdy mal napisat do svojho prispevku komu dava hlas... a vsetok ten nepotrebny OT balast treba zmazat, proste prispevok, kde nie je napisane kto komu dava hlas, prec... a anketu zmazem tiez...

takze aby ste pochopili, kazdy na plnu hubu napise, komu dava hlas za avatara - odstrani sa korupcia falosnych nickov a zucastnit sa moze kazdy!
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

milanko

teraz si to len zehlis takto... :(
(\__/)
(O.o )

psicho

Quote from: Pusta on  25.01.2008, 04:35:21
noo uz som sa pytala v teme 18+ ze preco si altlablabla dal taky avataar a ze co tym xcel vyjadrit  :D thak cakam na odpoved

dig more co ta to tak strasne drazdi ??? ked sa bojis pipika ta vzdycky ked uvidis jeho nick ta zatvor oci a preklikni sa dakde inde....omfg
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

nighthunter

ona nehovori ze ju to drazdi

len sa pyta
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

psicho

Quote from: nighthunter on  25.01.2008, 06:45:12
ona nehovori ze ju to drazdi

len sa pyta

ta potom sa to staci spitat na jednom mieste a ne teraz sa vypitovat v gazdom drbnutom topicu
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

milanko

(\__/)
(O.o )

Pusta

a preco mu vobec odpisujete?  :emot-LMAO:
malo niekedy zmysel hadat sa so psichom?  :D

altlablabla

takze som uz vyhral ci ako?  :emot-drunk:
Jozko... budes navzdy v mojom  :zuzka:

milanko

no nejake to "ocenenie" si uz teda vyhral ... to mas pravdu...
(\__/)
(O.o )

altlablabla

niekto tu ma problem sa pozerat na penisy? zeby nejaka trauma, ci komplexy?  :trestac:
Jozko... budes navzdy v mojom  :zuzka:

milanko

ako.. ani trauma... ani komplex... ide len o vec vkusu .. kazdemu sa paci nieco ine...
(\__/)
(O.o )

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

stricky

tak tak, spravne si to povedal, kazdeho vzrusuje nieco ine...

kOsTi

inac hunter.... uploadni svoj avatar tu na forum... lebo mne ho nechce zobrazit a stale nacitava stranku jak dive... neviem preco
:trestac:

nighthunter

Ing. nemtom

lol prestal sa mu hybat:D
brix will be shat

kOsTi

:trestac:

nighthunter

hej
animovane gifko
das a to nejak zriesit ?

stricky

hunter tebe zdochol avatar?