• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

nadštandardná dĺžka štúdia

Started by Makaveli, 13.06.2012, 00:32:40

« predchdzajce - alie »

Makaveli

nevie niekto aký musím mať študijný priemer ak chcem žiadať o zníženie platenia za nadštandardnú dĺžku štúdia, pýtam sa preto lebo teti na študijnom to nedviháju, neodpisjú na email a keže bývam dosť daleko od KE tak sa mi tam nechce veľmi ísť
Máte pravdu. Jsem blázen. Ale víte co ještě? Je mi to u prdele:P KED NIECO NEVIES TUKE FORUM VYRIESI :)))

genie

ja som mala priemer okolo 87-88 a poslali ma do píp ;) navrhli mi akurát tak splátkový kalendár
"Any fool can use a computer.  Many do."

Makaveli

aha takže mojich 86 si možem tak akurát strčiť do ...... :D:D
Máte pravdu. Jsem blázen. Ale víte co ještě? Je mi to u prdele:P KED NIECO NEVIES TUKE FORUM VYRIESI :)))

genie

ako skúsiť môžeš, ale nespoliehaj sa na to, že ti vyhovejú. :)

Makaveli

a tak to nato kaslem isto budu aj tak vymyslat ine veci ako ich poznama ich hlaska pridete o tyzden mi staci... :D

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Makaveli

genie

z toho co sledujem, on nie je fei

Makaveli

správne ja niesom z FEI som z BERGu

sharpay

tak ti poviem u nas na strojarine mali dievcata priemer ktory je oproti tvojmu taky ubohucky ze az na polutovanie..a v pohode im vyhoveli o ziadosti na znizenie platby za NDŠ....cize aspon skusit mozes..len fakt musis mat podanu ziadost o znizenie poplatku..za to nic nedas...

Havran

Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.