• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Naco VS ?

Started by imperator, 10.01.2010, 19:49:43

« predchádzajúce - ïal¹ie »

imperator

Priemerny zamestnanec napr. v IT  s VS, ma vetsinou ako priemerny zamestnanec bez VS (casnik, predajca a pod.)
Pritom praca v IT je povedzme si poriadne na hlavu ak sa s tym robi dlho...
Ma to vobec nejake vyhody ? Dobehnem vobec s VS penazne zamestnanca bez VS ?
Priemerne ma niekto 20 litrov, takze ja by som musel mat hned po VS plat 40 litrov az do 30tky a az potom by som zacinal
byt v pluse...Nie je to trochu odveci ? sorry za blby topic...  :hammer:

ppt

Podla akych vypoctov si dosiel k tomu, ze by si do 30tky musel mat v tvojom priklade plat 40tis? Pracovat sa da aj popri skole :P A neviem, ci by si po skonceni strednej mal hned plat 20 tis :)

Ing. nemtom

v IT ti je VS na 2 veci
brix will be shat

imperator

Quote from: ppt on  10.01.2010, 19:57:06
Podla akych vypoctov si dosiel k tomu, ze by si do 30tky musel mat v tvojom priklade plat 40tis? Pracovat sa da aj popri skole :P A neviem, ci by si po skonceni strednej mal hned plat 20 tis :)

Tak berme ze ma oproti mne naskok tych 5 rokov...takze dalsich 5 rokov ja od 25 (tz. od skoncenia VS) musim mat plat 2x vetsi....
a ak myslis ze po strednej nemas 20 tak berme tak ze by mal 15...tak ja po skonceni urcite nebudem mat 30 a to ani dalsich par rokov si myslim...

Okrem toho som cital ze napriklad v KE pripada na jedno pracovne miesto - 80 ziadosti o zamestnanie...

ppt

planujes do veku 30 rokov zomriet? ;D

kOsTi

Sam si si odpovedal...

Quote from: imperator on  11.01.2010, 00:28:50
Okrem toho som cital ze napriklad v KE pripada na jedno pracovne miesto - 80 ziadosti o zamestnanie...

teraz sa zamysli koho vezmu... teba abo dakoho s titulom :P

nejde len o tento fakt ale je to tiez jedna z veci nad ktorymi sa treba zamysliet :)
:trestac:

imperator

Quote from: ppt on  11.01.2010, 00:37:51
planujes do veku 30 rokov zomriet? ;D

tak nie, ale uz len ten princip je nahovno ze to tak je...
V zahranici je to inak si myslim nie ?

imperator

Quote from: kOsTi on  11.01.2010, 00:40:43
Sam si si odpovedal...

Quote from: imperator on  11.01.2010, 00:28:50

teraz sa zamysli koho vezmu... teba abo dakoho s titulom :P

nejde len o tento fakt ale je to tiez jedna z veci nad ktorymi sa treba zamysliet :)

No a polovica su z toho VS  :ohmygod:

ppt

polovica z 80? :D Cize 40 su z VS, 39 mimo VS a jeden vyvoleny s titulom? :D

imperator

heh :) to by bolo dobre, ale nie myslel som s Vysokoskolskym vzdelanim...

radix

naco tento topic? naco tu pisat?

kOsTi

ale v ktorej polovici budes radsej...? v tej kde mas aspon 1/40 sancu ze zamestnanie dostanes alebo v tej kde mas 0? :D
:trestac:

imperator

no to som si dal skor ja na svoje sukromne stazovanie...
a ty pises tak akoked niekto pozera 2 hodiny na superstar a nakoniec povie ze na co je to dobre pozerat...tak proste nepis tu, alebo nechod tu...

imperator

Zaujimave ze je to "nevhodna" tema v sekcii ktora sa vola "o nicom" clovek by snad povedal ze to moze byt hocico kedze je to "o nicom" ale zda sa ze to moze a musi byt len o niecom a hlavne o dolezitom... tak tento thread zmazte a ja budem rad ked ma nevymazete pretoze som vam zaspinil forum a je to mnoho dolezitejsich tem ako "mam vypite a som na nete"

totaluser

Quote from: imperator on  11.01.2010, 21:47:24
Zaujimave ze je to "nevhodna" tema v sekcii ktora sa vola "o nicom" clovek by snad povedal ze to moze byt hocico kedze je to "o nicom" ale zda sa ze to moze a musi byt len o niecom a hlavne o dolezitom... tak tento thread zmazte a ja budem rad ked ma nevymazete pretoze som vam zaspinil forum a je to mnoho dolezitejsich tem ako "mam vypite a som na nete"

nemam vypite a som nasraty  8)

ale ne preco vlastne nemam vypite?

mozte toto OT zmazat, dik