• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

MS v ladovom hokeji

Started by LM, 24.04.2008, 17:34:03

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

brix will be shat

wlade

Fuu tak to bol psycho hokej. V riadnej hracej dobe dvakrat zvonila zrdka, mohli sme kludne lignut. celkovo tych zrdok bolo pocas celeho zapasu aspon 10 dokopy na oboch stranach...

To bolo doslova vydrete vitazstvo 4:3 po samostatnych najazdoch kde to bolo o chlp.

Hadajte kto na konci odovzdaval ceny pre najlepsieho hraca SVK ? :D Pan Siroky, aky vychystany, oblek, kravatka, nagelovany... Este sa tak divne usmieval popritom....

Som straaaaaasne zvedavy na zostavu SVK na buduci rok na majstrovstvach tentokrat vo Svajciarsku... Dufam ze pride aj niekto z HC Kosice  ap
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

nighthunter

Asi hodinu po stretnutí prišiel do mix zóny aj prezident SZĽH Juraj Široký. "Skupina ľudí bude robiť komplexné hodnotenie šampionátu. Samozrejme, nešli sme sem s takýmito predstavami. Prípravu na MS sprevázdali rôzne nepredvídateľné udalosti, ktoré nepomohli vhodnej skladbe nášho tímu, čo sa citeľne odzrkadlilo. Budeme hľadať príčiny tohto stavu," hovoril o plánoch SZĽH jeho prezident. Takto pred šiestimi rokmi bol Široký v Goteborgu, kde sa mohol radovať zo zisku zlatých medailí. Žiaľ, dnes už len spomienka. "Šport je aj o neúspechu. Aj USA boli nedávno účastníkmi boja o záchranu. Musíme sa poučiť a urobiť čo najrýchlejšie opatrenia, aby sa nám nestalo to, čo teraz pred majstrovstvami sveta," vysvetľoval prezidnet SZĽH, ktorý sa nevyhol ani otázke, či predšampionátové udalosti neovplyvnili zmýšľanie hráčov z NHL, ktorí sa turnaja nezúčatnili. "Myslím, že väčšinu to neovplyvnilo. Jednotlivcov možno, ale všetkých určite nie," odmietal špekulácie Široký, muž, o ktorom medzi fanúšikmi nie je najlepšia mienka. "Je to ťažké. Človek robí dobrovoľnú prácu pre hokej a pri prvom úspechu je všetko dobré hneď negované. Ťažkosti však treba prekonávať. Tento neúspech zatrasie veľa ľuďmi, ale verím, že náš hokej zmení k lepšiemu. Možno sa to prenesie aj do zmýšľania hráčov, ktorí teraz odmietli reprezentovať" vravel o svojich starostiach prvý muž slovenského hokeja. V závere však pri otázke, či má chuť pokračovať, pomerne prekvapujúco povedal: "Nemám!"
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

budu srandy ked ostane. kazdy rok boj o zachranu :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

buhehe

Quote from: nighthunter on  11.05.2008, 15:31:48
...Jednotlivcov možno, ale všetkých určite nie," odmietal špekulácie Široký, muž, o ktorom medzi fanúšikmi nie je najlepšia mienka. "Je to ťažké. Človek robí dobrovoľnú prácu pre hokej a pri prvom úspechu je všetko dobré hneď negované....
za take prachy by som aj ja robil taku dobrovolnu pracu

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

pUf

co sa ma stavat stadion v BA tak on sa na tom ide trosku nabalit.. vybrali dajaku mega drahu ponuku.. o miliardu drahsie ci dajak tak?

aha tuto http://ekonomika.sme.sk/c/3833910/Stastny-Na-vystavbe-stadiona-sa-chce-niekto-nabalit.html
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kane77

zas aj na Stastneho mam svoj nazor.. a nie najlepsi..
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

nighthunter

Quote from: pUf on  11.05.2008, 18:12:57
co sa ma stavat stadion v BA tak on sa na tom ide trosku nabalit.. vybrali dajaku mega drahu ponuku.. o miliardu drahsie ci dajak tak?

aha tuto http://ekonomika.sme.sk/c/3833910/Stastny-Na-vystavbe-stadiona-sa-chce-niekto-nabalit.html
tusim o viac
stadiaon vraj ide postavit za 1,5 mld a oni idu stavat za 4
+ dakde v centre mesta (a hovori sa zeby mohli pri letisku, co je lepsie)

wlade

Petícia za odstúpenie výkonného výboru a prezidenta SZĽH:

http://spojmesaprehokej.tym.sk/peticia/

dostal som to uz od 2 roznych ludi tak to posuniem dalej :) Srandou je ze za jednu hodinu stupol pocet podpisanych z cca 700 na cca 1150 a aktualne je 1983 :)
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

stricky

mne to dnes prislo od Fanfa to som to uz poriesil...

ApokalypS

najlepsie, hned prva polozka ze titul..

a aktualne je podpisov takmer 3 tisic..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

puq

dufam ze bude aspon 100 000 ked sa to poriadne rozspamuje :)

Ing. nemtom

ajtak sa tym velky kkt dosiahne
brix will be shat

kOsTi

myslis ze sa oni vykaslu na velke miliony co z toho maju len kvoli par podpisom? :)
:trestac:

puq

no 100 000 uz neje par :) ale ked to skonci na 10 000 tak to je hovno...a ne ci sa vykaslu ale budu musiet, lebo verejna mienka je verejna mienka

kOsTi

verejna mienka je pekna ale ked clovek nema charakter tak si moze pekne na to sadnut a urobit na to kopku vykalov...

nighthunter

Quote from: kOsTi on  12.05.2008, 17:49:39
myslis ze sa oni vykaslu na velke miliony co z toho maju len kvoli par podpisom? :)
miliardy (halu za 1.5 mld idu stavat za 4)

kOsTi

sak ked naskladas miliony tak mas miliardy :P

pUf

Siroky na hrad! alebo este lepsie Siroky za premiera! :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

nighthunter

co Siroky

Stricky na hrad !!!

pUf

jj Stricky na hrad! a Siroky za premiera a Fico za prezidenta SZLH a Gasparkovic za trenera reprezentacie! :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kOsTi

a z parlamentu povyberat najvacsie zvery do muzstva :)

stricky

a ja ako co budem na tom hrade robit, uz ked tam budem? mozeme aj paintball zahrat???

kOsTi