• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

MS v ladovom hokeji

Started by LM, 24.04.2008, 17:34:03

« predchdzajce - alie »

hrmill

Quote from: puq on  08.05.2008, 20:18:07
vsetci sme slovaci...

ja iba 50% ale hrdo sa hlasim k slovakom kedze som 100% slovan (nie hokejovy)  br

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

JCube

ked zajtra vyhrame bude lacnejsi chleba? nebude...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

pUf

Quote from: JCube on  08.05.2008, 22:05:36
ked zajtra vyhrame bude lacnejsi chleba? nebude...

lool presne toto som tu chcel napisat ale upustil som od toho :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

puq

no niekoho tesi hokej, ineho ked si kupi novz chladic do PC, kazdy jeden sme iny, lenze je trapne sa posmievat slovakom...

Ing. nemtom

chlapci zjavne nevidia potesenie v sporte. bude lacnejsi chleba ked si kupis pocitac? nebude, bude lacnejsi chleba ked budes mat titul? nebude...bla
brix will be shat

pUf

to bolo trefne prirovnanie :D ziskat titul a to ze niekto niekde nieco vyhra
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

nighthunter

Quote from: Pusta on  08.05.2008, 20:14:35
este mi povedz ze co je podla zeba "otvarat si usta na team"  :D
pokial viem zijeme v demokratickej spolocnosti v ktorej ta neukamenuju ked vyhlasis " ZE MAS POCIT ze xyz prehra s oprst "  uz by ste sa mohli uzkludnit
to mi pripomina ze ked niekomu povies ze je debil tak si ho urazil a ked povies ze SI MYSLIS ze je debil tak si ho neurazil lebo to je en tvoja domnienka
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Ing. nemtom

Quote from: pUf on  08.05.2008, 22:50:54
to bolo trefne prirovnanie :D ziskat titul a to ze niekto niekde nieco vyhra

ide o to ze chleba stejne nezlacnie :P
brix will be shat

puq

nezlacnie, ale aspon ti bude lepsie chutit ked sa dari :P

pUf

to s tym chlebom je take prirovnanie, ktore ma poukazat na to, ze sa ma to nijak nedotkne :P
a to, ze bude lepsie chutit to uz je subjektivne ;)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

nighthunter

k tomu prispevku:

som to kopiroval z hokej,sk nepisal som to ja (ajked nazor mam podobny len nepouzivam vulgarizmy)

no a fandeniu, nehovorim ze fandim len ked vyhravame,  KE som fandil aj ked bolo 0:3 pre slovan

ale ked vvidim vsetky tie zakulisne a  politicke tahy (moze mi ktochce tvrdit ze zo zamoria neprisli pre to lebo su chori, je to chyba ze do hokeja sa mota politika, Siroku, SZLH .... ->totalna korupcia) tak ani nemam chut

a fakt budeme najlepsie asi ked utreme usta a spadneme do Bcka, nech sa uvedomia
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

hunter oni sa neuvedomia, myslim tym siroky a spol, jedine ludia ked na nich budu tlacit tak vtedy bude sanca na to aby odstupili, a keby sme nadajboze isli do Bcka, prisampicu by siroky tvrdil ze to je kvoli tomu ze neprisli z NHL hraci aby sa ochranil, cely hokej na slovensku je dojebany, jak to vidim aj na vlastne oci, jak v mladeznickom hokeji hraju, deti zbohatlikov aj ked na to nemaju, a ti co na to maju sa niekedy nedostanu ani na striedacku...

nighthunter

Quote from: puq on  08.05.2008, 23:13:32
hunter oni sa neuvedomia, myslim tym siroky a spol, jedine ludia ked na nich budu tlacit tak vtedy bude sanca na to aby odstupili, a keby sme nadajboze isli do Bcka, prisampicu by siroky tvrdil ze to je kvoli tomu ze neprisli z NHL hraci aby sa ochranil, cely hokej na slovensku je dojebany, jak to vidim aj na vlastne oci, jak v mladeznickom hokeji hraju, deti zbohatlikov aj ked na to nemaju, a ti co na to maju sa niekedy nedostanu ani na striedacku...
jasneze si neuvedomia

ty by si odisiel ked zarabas 100 litrov?
a nikto ti nic nepovie lebo aj ti pod tebou tahaju za 1 koniec s tebou

JCube

puq teraz si hovoril ako vinco lukac... :D

pUf

Quote from: puq on  08.05.2008, 23:13:32
jak v mladeznickom hokeji hraju, deti zbohatlikov aj ked na to nemaju, a ti co na to maju sa niekedy nedostanu ani na striedacku...

nj hokej neni len tak pre hocikoho (financne) chodil som na skultetyho, videl som
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

nighthunter

pripajam par reakcii z hokej.sk

asi nic ine sa neda na to povedat: skurvene nacisticke nemecke svine..... proti finom holy kokot zahrali, proti nam jak keby gumydzus vypili, proti norom opat hoooly totalny kokot, po dalsie, podvadzali, lebo za nich hral hrac ktory nemal!!! a ten hrac mal aj asistenciu na nasom gole!!! lebo vystrelil na brankara a z dorazky dali gol!!! a IIHF koho potresta? iba hraca... jebat nemcov do pici...do komory s nimi...

podla mna s zachranime. SLOVENSKO MAJSTROMZ SVETA4
Boi sme sa naj...ebat v Bystrickej krcme a vyhrem to1111

MichL kUbN Ml prVDU

SLOBVENKAKO Hra O ZACHRANU

DRZUIME PALCE

slovenako

Njlepsi hrac turnJ = melicharek, horrsa marcel s julius supler

M:H:

To mate ako s malym dietatom, je hladne a chce jest a chce prebalit.Moze sa matka na neho vykaslat a povedat, ze nech ho nakrmi a prebali nikto ini,ked nema manzela ani rodicov, ved aj ini mozu?Nie!!!!O tom to je.

Mily tvrdy zalud,
tom som ja Peto. Som rad, ze si na mna niekto spomenul a zaujima ho moj nazor. Takze, ...ja som to uplne ocakaval ze to takto dopadne...a hadaj kto za to moze??...no predsa Sirokyyy. Navrhujem na neho zautocit tankami. Kto sa prida, nech zdvihne hokejku. Howg.

s pozdravom
europoslanec Peto

Slovaci malo by sa vyrazit do ulic a nieco stym spravit a nie necinne sediet proste to vidim na cistu demonstraciu proti vedenie SZLH aby odtstupilo kompletne vymenit do posledneho aj upratovacky ved natoto sa neda uz pozerat aj futbal aj hokej vsetko do ide do sraciek

vevercak poviem ti len jedno ... si ubohohy malicky dementik s poriadne velkym komplexom ... teba tak stretnut niekde na zivo ... asi by som ta nakopal do riti a odsroboval ti hlavu ty uboziak

Jak sa na pohreboch hovori: "Jezis nam dal zivot, jedine on ma pravo nam ho zobrat"
A dnes mozme povedat: "Supler nas dostal do A-cka, a jedine on nas z toho A-cka moze dostat"
Amen

Chmelár je ďalší slizský had v našom ZHNITOM športe. Jeho príspevok ma tak vytočil. Že - "netreba z toho robiť tragédiu bla bla.." Šak načo nie, ani vo futbale sa nerobí tragédia (Wänke, úplatky), SOV je tiež "čistý". Kedy sa chce spamätať? Asi nikdy. Laurinec, Široký, Chmelár to je vrchol ľadovca. Normálne, ak by ich niekto zabil, fakt by som bol rád. Verím tomu, že aj väčšina Slovákov by ich najradšej popravila. Nemôžme sa donekonečna len prizerať a nadávať. Nežná revolúcia bola fakt na hovno.. ŠTBáci zostali, ešte si aj nakradli a čo je najhoršie - ROZHODUJÚ O NÁS. Na koho je zákon prikrátky, toho treba poslať na druhý svet. Dúfam, že sa všetci budú škvariť v pekle. A našim hokejistom budem fandiť aj keď spadnú do Céčka. Chcem len čistý šport, nič viac.

pUf

len tak pre zaujimavost.. kto hra v C kategorii? egypt, spojene arabske emiraty a kuba? hawajsky vyber snad porazime :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

bliky

jj a tam uz nam ani taku vystroj netreba... oni hraju len v sortkach, hawai kosielkach a brankar ma namiesto masky slnecne okuliare...

JCube

grecko, luxembursko, mongolsko, severna korea, juzna afrika, turecko

puq

Quote from: JCube on  09.05.2008, 00:01:58
puq teraz si hovoril ako vinco lukac... :D

lol :D ale beriem to ako uznanie diky :)

nighthunter

No co dodat cakal som nieco take... ved velka vacsina hracov je z "liahne" slovenskeho hokeja UFOnlandu! Hmm tak nam treba...

8.maja nas odstavili pri oslave vitazstva nad fasizmom nemci svojou prehrou

...ale mam pocit akoby nemci a fini sa proti nam spykli... fini darovali norom bod, a nemci tri... myslim ze cely sampionat je podvod... kanada bude majster sveta... je to dohodnute, preto aj nase a svedske hviezdy odmietli repre..
nemci nas porazili v salt lake city a mali sme ovela lepsi tym a v ten isty rok sme boli majstri sveta.... takze je to hra a kritika nasich hokejistov nieje na mieste..

reakcia na to : Ale nehovor. A este aj Svedi naschval prehrali so Svajciarmi. A Gretzky sa zjavil Suplerovi ako pan vjetvicka a naordinoval mu zlu taktiku na Nemcov.

Tyhle stavy mívají narkomani, když začnou abstinovat. Říká se tomu "stihomam"  Ale vážně a při vší úctě ke slovenskému týmu...

Tak brzo ráno a ty už ji máš jako z praku )

... LOL ! To sa na tych nasich lazoch ale chlasta, co? Tiez CUMIM JAK PUK ! Asi chlapec ide v Suplikovych slapajach...
Nechces natocit nejaky konspiracny film?

ked tak rozmyslam tak my na slovensku nemame uz ziadny sport

»Reagovať na príspevok   
ale co by sme nemali, pred par tyzdnami sme sa stali majstrami sveta v c-kategorii vo florbale florbal je sport buducnocnosti na slovensku

Debile!!! Zlom si pařáty, abys už nikdny nemohl bušit do klávesnice, hňupe! Za takové hokejové experty jako jsi Ty se člověk musí stydět!!

Ak ty si brat tak ja som Panna Orleánska, keď nám takto želáš. Do umierajúceho sa nekope.

a jeden analytik: Nenechte se vyprovokovat některými škodolibými příspěvky z ČR. Já například mám ke Slovákům tento vztah: Z některých hledisek jste skvělí, ale z některých hledisek bych Vás nejraději nakopal do řiti. Mohl bych napsat dost hledisek, kdy si více vážím Čechů než Slováků, ale stejně tak dost hledisek, kdy si více vážím Slováků než Čechů. Celkově však Vaše pozitiva jsou větší než Vaše negativa. Proto se mi nelíbí, když si z Vás někteří Češi budou dělat legraci. Nemyslete si však, že je to česká specialita. Kdyby to bylo naopak, tak by se na českém webu též našlo hodně Slováků, kteří by nad naším neúspěchem projevovali radost. Hlupáků je dost jak u nás, tak i u Vás.

Ty jsi ale kus hovězího, no vlastně s tvojí angličtinou na úrovni první třídy ZŠ se ani nedivím. A vlastně se po příspěvcích od kašparů jako jsi ty ani nedivím, že nás Čechy tady na těchto stránkách někteří lidé nemusí. U nás v hospodě jsme drželi Slovákům palec všichni a za výkon proti Finsku si postoupit zasloužili. jen pro tebe: Bay znamená záliv, štěkání a, tuším, že taky bobkový list. Troubo....

Why Im not surprised...
Bunch of dickheads,all of ya r fucked up,why did u go play this tournament??
U guys should play in Asian division with Mongolia etc...
I hope Slovenia beat ur asses...
Later bitches...
lol lol lol

alebo indiani ci korejci alebo ked si kliknem na nike.sk tak tam je reklama ze slovensko 2:7 pobrezie slonoviny aj to bude mozno realita!,,,Ved to je HANBA! A ten tim co sme tam mali, Melicharek , Kolar ved to su obicajne trenciankske nuly! co dokazal trencin v tejto sezone velke H! tak preco tam oni isli? a Supler ten bratislavky zmrd tho by som nezavolal trenovat ani Francuzsko!

nighthunter

A ta Topvar truba je mi asi tak na k.o.k.o....

...Drevo Kollar, Mantak Mezei, Zaspaty Strbak, Nemtavy Majesky, Zbytocny Skladany, Traged Podkonicky, Diletant Fabus, Marny Melicharek, Sasko Huzevka... atd.

K pravde sa je potrenbne pozriet priamo a nie kopit jednu vyhovroku za druhou:
- zly lad
- rozhodcovia nas vela vylucuju
- super hral proti nam ńa 100% a proti inym na 30% (to je uz vrchol a co keby my sme hrali na 100%)
- nespravodlivy herny system
- mali sme smolu
- super hral agresivnejsie ako sme ocakavali
- mali sme vela zranenych hracov
- NHL lekari nam ich nechceli uvolnovat
- v hale bola zima
- klzisko bolo uzke
... a co este ?

No ak si Ty ten buzerant z columbusu a teraz z buzerantskej sparty tak choď tam kamm patríš..do p..e ! A opruzuj si v prahe Ty hajzel a choď fajčiť reichelovi, jágrovi a spol. Keby som ťa stretol v Prahe tak Ti rozbijem hubu. Choď si naliezť do prdele tvojmu fotrovi s parochňou.

šupler ty si taký k***t j*****ý bodaj by ťa odvolali z funkcie ty pijak spuchnuty ... s čím sa musíme vyrovnať?s tým že sa nám češi budú vysmievať?s tým že budememe hrať o záchranu to už je hanba že nepostúpime zo skupiny s nemeckom a s NÓRSKOM!!!!možeš sa hanbiť ty idiot postihnutý.to čo bola za nominácia pred šampionátom hmm?? to čo sú za hráči že skladaný a podobne??pred rokom sa objavilo to meno na známosti a hneď je na MS a pri tom hovno hraje...taký gron by ho veľmi dobre nahradil si uvedom že nie nadarmo sa hrá finále extraligy ale aby sa tí hráči ukázali a aby išli na MS...ako to že na nominácii nefiguroval ani jeden finalista?..ale trenčania hneď dvaja ale to je jedno...je už dlhodobo známe že repre nemá šancu na úspech bez hráčov z NHL a teraz sa to len potvrdilo. JÚLIUS ŠUPLER JE NULA!!!!!HANBA TI!!!

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

buhehe

berte to aj z inej stranky...teraz uz mozno budeme len vyhravat...

wlade

Quote from: nighthunter on  09.05.2008, 01:41:07
- zly lad
- rozhodcovia nas vela vylucuju
- super hral proti nam ńa 100% a proti inym na 30% (to je uz vrchol a co keby my sme hrali na 100%)
- nespravodlivy herny system
- mali sme smolu
- super hral agresivnejsie ako sme ocakavali
- mali sme vela zranenych hracov
- NHL lekari nam ich nechceli uvolnovat
- v hale bola zima
- klzisko bolo uzke

presne tak
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...