• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

MS v ladovom hokeji

Started by LM, 24.04.2008, 17:34:03

« predchádzajúce - ïal¹ie »

radix

Quote from: JCube on  08.05.2008, 18:42:08
pravi fans obycajne maju holu hlavu :D
to nie su pravi ale pravicovi fans :P

JCube

nevadiiiii nevadiiiiii :emot-LMAO:
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

pUf

lool pusta to trafila uz 24.4. :D

Quote from: Pusta on  24.04.2008, 21:23:25
ja sa obavam ze budeme hrat o zachranu a nie i 2-3. miesto  :emot-LMAO:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

JCube

pusta by si mala otvorit vestiaren... :) aj ked pri takom teame to bolo ocakavane... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

puq

Pusta to netrafila!!!!!!!!!!!!!! ona to privolala!!!!!!!!!  UPALME JU!!!!! UPALME JU!!!!!UPALME JU!!!!!UPALME JU!!!!!UPALME JU!!!!!  :03: :03: :03: :03: :03:  :puf: :puf: :puf: :puf:

wlade

Quote from: puq on  08.05.2008, 19:03:48
Pusta to netrafila!!!!!!!!!!!!!! ona to privolala!!!!!!!!!  UPALME JU!!!!! UPALME JU!!!!!UPALME JU!!!!!UPALME JU!!!!!UPALME JU!!!!!  :03: :03: :03: :03: :03:  :puf: :puf: :puf: :puf:

:buttrock:

Dawn of the FEI:

pUf

Quote from: wlade on  08.05.2008, 19:01:27
Quote from: pUf on  08.05.2008, 18:59:03
vestiaren v elfach :D

ee, vestiaren v Elfe :D

no ved tak to bolo myslene.. original je v Delfach :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

buhehe

Quote from: wlade on  08.05.2008, 06:11:33
Quote from: Pusta on  08.05.2008, 06:07:49
jaaaa to vidim cele akosi uz cierne ....  :emot-shakehead:

Potom asi nie si slovenka...

Pravy Slovak by mal svojim fandit za kazdu cenu.

Slovensko do toho !!!

GERMANY GERMANY !!! (My sme Vam darovali vitazstvo, tak nam darujte postup)

Chlapci idemeeeeee :buttrock:

Dnes sme boli s Finskom vyrovnani super, kto to pozeral tak urcite si vsimol ze sme neboli take lemry ako predvcerom s nemcami a miestami sme podavali heroicky vykon. jednoznacne sme prestrielali finskeho brankara a fakt chybalo len trosicku stastia... Verim ze ak nemci roztrieskaju Norov tak v osemfinale rozdrvime lotyssko, s amikmi skusime minimalne remizu a s kanadou nebudeme mat co stratit, teda pri takom vykone ako dne dnes podali je minimalne 4 body do osemfinalovej tabulky celkom realnych cim sa dostaneme pred lotyssko a mozme pomyslat na stvrtfinale kde to bude uz hop alebo trop !!!

Takze SLOVENSKO DO TOHO !!! :buttrock:

nedalo mi neqoutovat...

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

Potom jasne ze prehravamne ked fanusikovia nas odpisuju...

Dawn of the FEI:

wlade

Jedna vec ma zaraza. ked ste vsetci vedeli ze pojdeme do bojov o zachranu a jedina cesta viedla cez vyhru norov nad nemcasmi, tak potom preco ste nepodali na vyhru norov kde bol kurz 13.5 na vyhru v riadnom hracom case ? By ste si zarobili horu penazi... Ja keby som si bol isty ta urcite aspon tisicku podam a budem mat 13 a pol...

Takze az taki isti ste si neboli ze pojdeme do bojov o zachranu...

Dawn of the FEI:

puq

ja viem na to povedat len toto: to su typicki vyjebani slovaci, lebo ked sa im dari, kazdy zrazu je jaaaaaaaaaky fanusik, a podobne, ale ked im to nejde kazdy len jebe s pyskom...tak bud si slovak a fanusik hokeja alebo niesi, vyber si a nebud raz toto a raz hento

wlade

Quote from: puq on  08.05.2008, 19:54:12
ja viem na to povedat len toto: to su typicki vyjebani slovaci, lebo ked sa im dari, kazdy zrazu je jaaaaaaaaaky fanusik, a podobne, ale ked im to nejde kazdy len jebe s pyskom...tak bud si slovak a fanusik hokeja alebo niesi, vyber si a nebud raz toto a raz hento

konecne spravna rec, uz som si myslel ze som jediny...

Dawn of the FEI:

Pusta

Quote from: wlade on  08.05.2008, 19:45:50
Jedna vec ma zaraza. ked ste vsetci vedeli ze pojdeme do bojov o zachranu a jedina cesta viedla cez vyhru norov nad nemcasmi, tak potom preco ste nepodali na vyhru norov kde bol kurz 13.5 na vyhru v riadnom hracom case ? By ste si zarobili horu penazi... Ja keby som si bol isty ta urcite aspon tisicku podam a budem mat 13 a pol...

lebo nestavkujem? :D

wlade

Quote from: Pusta on  08.05.2008, 20:08:01
Quote from: wlade on  08.05.2008, 19:45:50

lebo nestavkujem? :D

slaby argument, nebola si si potom az taka ista :D

Dawn of the FEI:

Pusta

ne ono to bude urcite tym ze nepodlieham hazardnym hram a a a celkovo mi je ukradnute co ako skonci lebo svet sa mi zato nezruti,že wlade  :D

puq

ale vazne, neotvarajte si prosim usta na slovensky tim, pokial nieste naozajstny fanusik... vela je takych co iba jebu s pyskom do nich, ale to aby v noci do pol stvrtej pozerali hokej to nie...tak potom nemate ani pravo co povedat, lebo ste nevideli ako hrali...

Pusta

este mi povedz ze co je podla zeba "otvarat si usta na team"  :D
pokial viem zijeme v demokratickej spolocnosti v ktorej ta neukamenuju ked vyhlasis " ZE MAS POCIT ze xyz prehra s oprst "  uz by ste sa mohli uzkludnit

puq

otvarat usta ze drzim slovincom, itak vypadneme, slabo hrali, su hovna a podobne, a som vas jedine poprosil, lebo len sami seba zhadzujete...lebo pokial viem sme vsetci slovaci...

Pusta

ta to je pekne ze sme slovaci ...skoda ze tie nase "hviezdy" z NHL neni su "slovaci" pokial xces byt na nekoho naj*bany tak nech sa paci mozes sa nasmerovat k nim .... a este raz priopominam nemas najmensie pravo obmedzovat inyx v ich nazore pokial sa nevyjadruju priamo na tvoju osobu, rodinu, ciny 

pUf

aha ako hokej pekne spaja ludi :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

puq

Quote from: Pusta on  08.05.2008, 20:21:22
ta to je pekne ze sme slovaci ...skoda ze tie nase "hviezdy" z NHL neni su "slovaci" pokial xces byt na nekoho naj*bany tak nech sa paci mozes sa nasmerovat k nim .... a este raz priopominam nemas najmensie pravo obmedzovat inyx v ich nazore pokial sa nevyjadruju priamo na tvoju osobu, rodinu, ciny 

a preco by neboli slovaci? hmm? okrem mezsarosa a hanzusa nemozes na nikoho z NHL ani slovko co povedat... iba oni dvaja sa vysrali na nas...a handzusa ani sa netreba menova lebo on neje hviezda uz :)

wlade

Nahodou puq ma pravdu. Fandit treba aj ked sa nedari. Som sice sklamany ze nam to nevyslo a ideme do zachrany ale bojovat budeme, treba verit vo vsetko ! Proti Finsku podali skvely vykon 2:3 proti velkemu favoritovi o comsi svedci. A nemci si to posrali v zavere sami zbytocnymi vyluceniami ked si mysleli ze agresia im pomoze. Spociatku hrawli fakt kvalitne, perfektna obrana v oslabovke, nechybalo vela...

Dawn of the FEI: