• Welcome to TUKE FĂ“RUM - FĂłrum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

MS v ladovom hokeji

Started by LM, 24.04.2008, 17:34:03

« predchádzajúce - ďaląie »

Pusta

no by som ta xcela vidiet ci by si za toto svoje presvedcenie ruku do ohna polozil  :emot-LMAO:

nighthunter

najsmutnejsie na tom je ze cielom CZE FIN RUS CAN ... je finale

nasim dostat sa do stvrtfinale
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

wlade

Quote from: Pusta on  08.05.2008, 06:13:44
no by som ta xcela vidiet ci by si za toto svoje presvedcenie ruku do ohna polozil  :emot-LMAO:

to nie je o konstatovani faktov (nie som jasnovidec) ale o subjektivnom nazore fanusika ktory veri v co najlepsi mozny vysledok...

AKo s Finskom sme prehrali ale kto tu pisal ze bude zazrak ked dame aspon1 gol a dostaneme 8 ? Vysledok 2:3 je predsa len cosi ine s pohladu nasadenia ako avizovane 1:8. Hoci bohuzial bodovo je to to iste...

Quote from: nighthunter on  08.05.2008, 06:15:26
najsmutnejsie na tom je ze cielom CZE FIN RUS CAN ... je finale

nasim dostat sa do stvrtfinale

ja si myslim ze ked sa nam podari dostat do stvrtfinale a podame minimalne taky heroicky vykon ako dnes proti Finom a pridruzi sa nam trochu viac stasticka tak mozme aj s elitou uhrat vyrovnanu partiu. Finsko patri k elite a 2:2 po prvej tretine je cosi ine ako keby bolo 0:0. Prvy krok k "zazraku" je poslat Norov domov dnes o 1:15 :buttrock:
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

pUf

Quote from: wlade on  08.05.2008, 06:04:59
Predpokladam ze si len neznaly statistiky nasej tabulky C...

som znaly a prave preto drzim Norom :D

Quote from: Pusta on  08.05.2008, 06:07:49
jaaaa to vidim cele akosi uz cierne ....  :emot-shakehead:

tak to vidis farbu nemcov ako dnes prehraju a nori si tie ich cierne dresy vyvesia na hokejky :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Pusta

wlade

Quote from: pUf on  08.05.2008, 06:30:34
Quote from: wlade on  08.05.2008, 06:04:59
Predpokladam ze si len neznaly statistiky nasej tabulky C...

som znaly a prave preto drzim Norom :D

Zaujimave, fakt... :(

Dawn of the FEI:

pUf

huehue :D
kukam ze uz na pokeci vypisujes :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Pusta

wlade

Aktualne implikovane pravdepodobnosti na vysledok Nemecko - Norsko

Nemecko: 68%
X: 15%
Norsko: 17%

Teda sanca ze postupimem do osemfinale je 83% a to je celkom realne !

Takze nemci do toho, nevsimat si pUf-a ktory nas odpisuje z neznamych dovodov a zdolajte Norov nech este v tomto threade pribudne vela prispevkov na temu zapasy Slovenska a nech sa netykaju bojov o zachranu ale osemfinalovej skupiny :)

Dawn of the FEI:

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

Dawn of the FEI:

pUf

ja rad pomozem: NOOOOORSKOOO DO TOHO!  :D idem spat dovi :P
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

wlade

Tak nic, nemci viedli 2:0 v druhej tretine a potom im asi preplo a uplne prestali hrat, ligli 2:3 nakoniec. Skoda, veril som ze sa dostaneme do osemfinale :'(

Dawn of the FEI:

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

komentar na hokej.sk

Neskutocne co sa stalo, asi sa mi sniva... Budeme hrat o zachranu – to znie ako zly vtip. A dostali sme sa tam neskutocne smoliarskym sposobom:
- stacilo aby sme dnes uhrali bod s finmi, k comu sme mali blizko
- stacilo aby nemci udrzali dvojgolovy nadskok
- stacilo aby fini neodflakli zapas s norskom a vyhrali uz v riadnom hracom case
IDIOTSKY VYJ.BANY HOKEJ – cele roky sa borime s roznou nepriaznou osudu, ale toto je uz vrchol... Nehrali sme nic moc, ale TOTO SME SI NEZASLUZILI ! Nemozem si pomoct ale to ze nori idu dalej a my nie je nekonecna nespravodlivost, lebo kazdy vie ze na to nemaju, ale zahrala im stastna suhra okolnosti – je svinstvo, ked fini a nemci nehrali proti nim s takym nasadenim ako proti nam. A je neuveritelne, ze nori sa este naviac dostanu asi aj do stvrtfinale – co je neuveritelne a nikto by to necakal... A uplny nezmysel je ze o zachranu sa hra takymto idiotskym sposobom len s 1 teamom – lebo Slovinci su ovela lepsi ako taliani a francuzi. Dalsia smola je ze tymto fiaskom mozno prideme o priamu ucast na ZOH.
Ale uz KONECNE by sme sa mali doma zobudit a zmiest zo sveta to prehnite vedenie spolu s debilnym trenerom, ktory s nami smeruje tam, odkial nas dostal pred 10 rokmi. Je to hrozne smutne, kam sme sa za tie roky dopracovali... Zial padli sme na to iste dno ako futbalisti, a NIKTO S TYM NIC NEROBI !!! ´V normalnej krajine by vtrhli tisice fanusikov do sidla zvazu a nepohlo sa odtial, kym nevypadnu tie hnilobne hrabive prasata! Siroky ty spinavy hajzel, uz ztade vypadni, nestaci ti ze si okradol narod o miliardy, musis mu nicit aj jednu z mala radosti co mal? Ty krysa zasluzil by si si defenestraciu ! Tu sa vzdy musi padnut az uplne na dno – a aj tak sa s tym nic neurobi.. ani stadion nebude –a vlastne naco, na MS skupiny B stacia aj tie mastale co mame dnes.
Tymto dnom definitivne koncim s hokejom... nema zmysel stracat nervy a pozerat sa, ako padame pod uroven madarov.

stricky

hrmill

no comment hunter to presne vystihol
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

puq

asi nic ine sa neda na to povedat: skurvene nacisticke nemecke svine..... proti finom holy kokot zahrali, proti nam jak keby gumydzus vypili, proti norom opat hoooly totalny kokot, po dalsie, podvadzali, lebo za nich hral hrac ktory nemal!!! a ten hrac mal aj asistenciu na nasom gole!!! lebo vystrelil na brankara a z dorazky dali gol!!! a IIHF koho potresta? iba hraca... jebat nemcov do pici...do komory s nimi...

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

hunter to si pisal ty ci si to kopiroval? :D
brix will be shat

hrmill

mam taky tusak ze to pisal v zachvate zurivosti  :whacko:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

radix

loool uz len sa rozculovat nad tym co sa ma netyka je blbooost :D... hunter kluuud ;)

wlade

pravy fans sa nezaprie :)

Dawn of the FEI:

JCube

pravi fans obycajne maju holu hlavu :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

pUf

som sa zmylil v mojej predpovedi :( nebudeme 10. :D
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook